Logout

Voita NHL-matka Las Vegasiin

Onko tässä Viasatin kaikkien aikojen kisa? Tarjoamme sinulle ja ystävällesi mahdollisuuden päästä osaksi NHL-historiaa! Viasat ja Event-Travel lähettävät voittajat katsomaan Las Vegas Golden Knights'in ensimmäistä NHL-ottelua lokakuussa Las Vegasiin. Täytä alla oleva lomake ja osallistu kilpailuun. Kilpailu päättyy 3.9.2017.

OSALLISTU ARVONTAAN JA VOITA HISTORIALLINEN MATKA LAS VEGAS GOLDEN KNIGHTSIN ENSIMMÄISEEN OTTELUUN

 

Hyväksymällä nämä ehdot vahvistat olevasi yli 18-vuotias.

1. Arvonnan järjestäjä
Oy Viasat Finland Ab, Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki

2. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan vastaamalla kysymykseen. Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien kilpailun järjestäjän tai yhteistyökumppaneiden henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. Arvonnan voittajaksi voidaan valita vain täysi-ikäinen henkilö. Arvontaan osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä. 

3. Arvonta-aika
Arvonta on voimassa 7.6.–3.9.2017 klo 23:59 saakka. Ajan päättymisen jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. 

4. Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen
Kilpailupalkinto arvotaan 4.9.2017 kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi internetsivustollaan sekä sosiaalisen median kanavissa. Ellei voittajaa kolmen päivän aikana tavoiteta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinto ja palkinnon toimittaminen
Palkinto sisältää kahdelle (2) hengelle lennot ja majoituksen xx.10-xx.10.2017 Las Vegasiin sekä liput Las Vegas Golden Knightsin ensimmäiseen NHL-otteluun. Palkinnon arvo n. 3 000€. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan voittajalle, heti, kun se on tiedossa.

6. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu
Palkintoa ei vaihdeta rahaksi, eikä palkintoon voi tehdä muutoksia.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

8. Osallistujan vastuu
Voittaja(t) vastaa itse siitä, että hänellä on voimassaoleva passi ja tarvittavat muut matkustusasiakirjat. Voittaja(t) vastaa omista ruoka- ja juomakuluistaan paikan päällä.  

9. Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen
Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen tai hyvän maun vastainen osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

10. Henkilötietojen käyttö 
Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan kilpailun hallinnoimiseen. Lähettämällä osallistumisesi hyväksyt nämä kilpailuehdot ja henkilötietojesi käytön yllämainitun mukaisesti. Osallistumalla hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan mahdollista voittoilmoitusta varten. Voittajan nimi julkaistaan kotisivuillamme sekä muilla markkinointikanavillamme. Tilaamalla osallistumisen yhteydessä sähköpostia Viasatin loistavasta sisällöstä hyväksyt, että Viasat lähettää sinulle tarjouksia ja tietoa sähköpostitse. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeissä olevan linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan Viasatin kotiisi, hyväksyt, että Viasat voi myös lähestyä sinua myös puhelimitse.