Logout

Teemat

Viasat Film Hits -kanavan teemat tuovat televisioosi tiettyyn aiheeseen keskittyviä elokuvia. Nauti hyvistä elokuvista kotisohvalla!

Hyvän ja pahan taistelu 28.-30.4.

Hyvän ja pahan välinen taistelu on toiminut innoittajana niin kirjallisuudessa kuin elokuvissakin. Teemaviikonloppu tarjoaa laajan kattauksen elokuvia, joissa käydään perinteistä taistelua näiden kahden vastavoiman välillä. Ohjelmistossa nähdään mm. Warcraft, jossa ihmisjoukkojen aatelinen johtaja Anduin Lothar ja örkkisoturi Durotan uovat epävarman liiton voidakseen taistella yhteistä vihollista vastaan. Teemaviikonloppua hyvästä ja pahasta ei voi olla ilman supersankareita ja tässä Marvelin elokuvassa supersankarit ajautuvat välienselvittelyyn, kun oikean ja väärän rajat osoittautuvat vaikeiksi erottaa elokuvassa Captain America: Civil War. 

Perheen parissa 12.-14.5.

Viasat Film Hits -kanava esittää viikonlopun aikana elokuvia erilaisista perheistä ja perhe-elämästä. Viikonlopun aloittaa komedia Kreikkalainen naimakauppa, jossa kreikkalaissukuinen Toula rakastuu pitkään ja komeaan Ian Milleriin, mutta saako hän perheensä hyväksymään tämän? Parin tarinaa päästään seuraamaan myös jatko-osassa Kreikkalainen naimakauppa 2. Lisää komediaa on luvassa elokuvassa Sisters, jossa siskokset Kate ja Maura päättävät järjestää vielä yhdet highschool-tyyliset kotibileet lapsuuden kodissaan, ennen talon myyntiä. Äitienpäivänä nähdään elokuva Mother's Day jossa valokuvaaja Rigby kertoo kuvillaan tarinoita äideistä ja näiden suhteesta lapsiinsa.

Viasat Film Hits -kanavalla nähdään viikonloppuisin eri teemoihin keskittyviä elokuvia!