Logout

Teemat

Viasat Film Hits -kanavan teemat tuovat televisioosi tiettyyn aiheeseen keskittyviä elokuvia. Nauti hyvistä elokuvista kotisohvalla!

Brexit 31.3.-2.4.

Salaisia agentteja, ikimuistoisia pääministereitä, jalkapallohuligaaneja ja Sherlock Holmes. Näiden teemojen parissa vietämme viihdyttävän ja vauhdikkaan viikonlopun. London Has Fallen on otteessaan pitävä toimintaelokuva, jossa vain USA:n presidentti, salaisen palvelun johtaja ja Iso-Britannian MI-6:n agentti voivat estää terroristien salajuonen maailman mahtavimpien johtajien murhaamiseksi. Testament of Youth puolestaan kertoo nuoresta Vera Brittainista, joka jättää ensimmäisen maailmansodan puhjettua Oxfordin opinnot ja lähtee rakkaidensa perässä sairaanhoitajaksi rintamalle. Siellä sodan mielettömyys valkenee hänelle. Tietynlaista mielettömyyttä on ilmassa myös jalkapallohuligaani Nobbyn elämässä elokuvassa Grimsby. Britannian täyteinen viikonloppu ei olisi täydellinen ilman Sherlock Holmesia. Mr. Holmesia tähdittävät Ian McKellen ja Laura Linney, joka on hurmaava draama ikääntyneestä Sherlock Holmesista, joka muistelee viimeistä tapaustaan ja salaperäistä naista, jonka muisto ei jätä häntä rauhaan. 

Animoitu pääsiäinen 14.-17.4.

Nauti isoimmista ja uusimmista animaatioelokuvista sekä alkuperäisinä, että suomeksi puhuttuina versioina koko pääsiäisen ajan! Ohjelmistossa nähdään mm. Angry Birds -elokuva, joka tarjoaa vihanhallintaa, riehakkaita lintuja sekä pahoja possuja. Doria etsimässä vie meidän ikimuistoiseen merenalaiseen seikkailuun muistinsa menettävän Dorin sekä hänen ystäviensä Nemon ja Marlin seurassa. Kaniinikonstaapeli Judy Hopps, apunaan ovela kettu, selvittää kaupungin asukkaiden mystisiä katoamisia parhaan animaatioelokuvan Oscarin voittaneessa elokuvassa Zootropolis – Eläinten kaupunki. 

Viasat Film Hits -kanavalla nähdään viikonloppuisin eri teemoihin keskittyviä elokuvia!