Logout

Alaskan metsästysmaat

Image

Viasat Explore -kanavan sarjassa Alaskan metsästysmaat seuraamme Kodiakinsaaren asukkaita ja metsästäjiä, kun he saalistavat Amerikan vaarallisinta petoa, kodiakinkarhua.

alaskan metsästysmaat

Metsästäjät lähtevät kaksi kertaa vuodessa Alaskan villille ja kallioiselle Kodiakinsaarelle saalistamaan kodiakinkarhua, joka on maailman suurin maalla elävä petoeläin. Viasat Explore -kanavan Ajojahti – Alaska -dokumenttisarjassa seuraamme metsästäjiä, kun he kulkevat kymmenen päivän aikana useita kilometrejä petollisessa maastossa ja painiskelevat ankarien sääolosuhteiden kanssa petoja etsiessään. Kaiken kukkuraksi karhut ovat myös vaarallisia petoeläimiä. Ne voivat kasvaa yli kolmemetrisiksi, niillä on neulanterävät kynnet ja vahvat leuat, ja niitä on lisäksi erittäin vaikea saada saaliiksi. Karhujen vangitseminen ei todellakaan ole helppoa, mutta metsästäjät tekevät parhaansa joutuessaan ottamaan samanaikaisesti huomioon kaikki säädökset, jotka koskevat eläinten ja luonnon kunnioittamista sekä karhukannan pitämistä kurissa. Muista katsoa Alaskan metsästysmaat Viasat Explore -kanavalta.

Alaskan metsästysmaat torstaisin klo 22.45 Viasat Explore -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Alaskan metsästysmaat.