Logout

Australian kullankaivajat

Image

Viasat Explore -kanavan sarjassa Australian kullankaivajat seuraamme kolmea kullankaivajaporukkaa, jotka hengenvaaraa uhmaten toivovat vievänsä kotiin suuria rahoja kaukaa erämaista.

Australian kullankaivajat

Australian kullankaivajat palaa kuvaruutuun aivan uudella tuotantokaudella, joka on kovaa työtä tekeville ja kullan kimalteen sokaisemille uneksijoille tähänastisista kausista raskain. Vastakkain ovat suuret riskit ja huomattavat tulot. Seuraamme tänä vuonna myös muutamaa kovaluontoista ja karismaattista aloittelijaa. Lisäksi tutustumme muihinkin värikkäisiin persooniin, kun siirrymme pois kaivoksilta kurkistamaan kulissien taakse ja tapaamaan kullankaivajien unelmat jakavia perheitä ja ystäviä. Koneiden jylistessä ja kultamäärän kasvaessa tutustumme sarjan toisella tuotantokaudella kullankaivajien arkeen uudesta näkökulmasta. Saamme selkeämmän kuvan kultakentistä, kylistä, yhteisöistä ja ihmisistä, jotka tekevät alueesta villin rajaseudun. Katso Australian kullankaivajat Viasat Explore -kanavalta.

Australian kullankaivajat tiistaisin klo 22.45 Viasat Explore -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Australian kullankaivajat.