Logout

Britannian mahtilinnojen salaisuudet

Image

Viasat History -kanavan dokumenttisarjassa Britannian mahtilinnojen salaisuudet tutustutaan Ison-Britannian tunnetuimpien linnojen myrskyisään menneisyyteen.

Britannian mahtilinnojen salaisuudet

Britannian mahtilinnojen salaisuudet -sarjan ensimmäisellä kaudella tutustutaan näiden kuuden Ison-Britannian tunnetuimman linnan myrskyisään historiaan: Doverin linna ja Lontoon Tower sekä Warwickin, Caernarfonin, Stirlinglin ja Carrickfergusin linnat. Populaarihistorioitsija ja kirjailija Dan Jones selvittää, mitä näiden kuuluisien linnojen julkisivut kätkevät taakseen. Hän vie katsojat mukanaan juonittelujen, draaman, romanssien, kapinoiden ja pahamaineisten ihmisten maailmaan. Sarja on kuvattu uskomattoman kauniilla paikoilla Englannissa, Walesissa, Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa. Näemme muun muassa upeita ilmakuvia ja dramaattisia rekonstruktioita, jotka paljastavat linnojen todellisen majesteettisuuden ja herättävät henkiin niissä aikoinaan asuneet ihmiset.

Sarjan toisella kaudella pääsemme näkemään lisää brittiläisiä linnoja ja tutustumaan niiden menneisyyteen Dan Jonesin mukana. Käymme Edinburghin, Cardiffin, Yorkin, Lancasterin, Leedsin ja Arundelin linnoissa. Dan kertoo meille Ison-Britannian tuhatvuotisen historian ajalta monia linnoihin liittyviä tarinoita, joiden päärooleissa on kuninkaita, kuningattaria, pettureita, kapinallisia, uhreja ja konnia. Katso Brittilinnojen salaisuudet -sarjan 1. ja 2. kauden jaksot Viasat History -kanavalta.

Britannian mahtilinnojen salaisuudet tiistaisin klo 23.10 Viasat History -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun