Logout

GRIP – kaasu pohjassa

Image

Heillä on veressään adrenaliinia ja mielessään vain yksi ajatus: kaasu pohjaan! Viasat Explore -kanavan sarja GRIP – kaasu pohjassa tarjoaa rajatonta ajamisen riemua.

GRIP - kaasu pohjassa

Viasat Explore -kanavan sarja GRIP – kaasu pohjassa on vielä hurjempi, nykyaikaisempi, nopeampi ja viihdyttävämpi kuin itse kilpailu. Korkealla kuvataajuudella varustetuilla suurnopeuskameroilla saadaan vangituksi asioita, joita silmä ei pysty havaitsemaan, kun kuusi asialle vihkiytynyttä miestä ja naista syöksyy vauhtiin adrenaliinia veressään ja vain yksi ajatus mielessään: kaasu pohjaan! Sarjassa GRIP – kaasu pohjassa tutustumme uusimpiin moottoriurheilun trendeihin, kiinnostaviin testeihin ja maailman hauskimpiin ja kummallisimpiin autotarinoihin. GRIP – kaasu pohjassa osoittaa, kuinka paljon tunteita autoiluun liittyy, ja tyydyttää samalla tiedonjanon ja seikkailunhalun. Muista katsoa GRIP – kaasu pohjassa Viasat Explore -kanavalta.

GRIP – kaasu pohjassa torstaisin klo 18.45 Viasat Explore -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten GRIP - kaasu pohjassa.