Logout

Kuninkaallisten salatut yksityiselämät

Image

Viasat History -kanavan sarjassa Kuninkaallisten salatut yksityiselämät pääsemme tutustumaan kuninkaallisen palatsin salaisiin huoneisiin pääintendentti Tracy Bormanin opastuksella.

Kuninkaallisten salatut yksityiselämät

Kuuluisat taiteilijat ovat tehneet kuninkaallisista muotokuvia ja maalauksia, minkä ansiosta he ovat säilyneet kotimaidensa kulttuurin keskeisinä hahmoina. Kuninkaat ja kuningattaret ovat poseeranneet kautta historian tarkasti suunnitelluissa tauluissa, joista he edelleen katselevat meitä menneiden aikojen vallan symboleina. Silti hekin ovat olleet vain tavallisia ihmisiä, joilla on ollut samanlaisia heikkouksia, paheita, toiveita ja tarpeita kuin meillä muillakin. Juuri se tekee heistä kiinnostavia – eivät päivämäärät, diplomatia, politiikka, neuvottelut ja sopimukset – vaan rakastajat, luonteenpiirteet ja muut arkiset asiat. Kaarle II näyttää toki komealta muotokuvassa poseeratessaan, mutta mitä tapahtui näyttävien pukujen ja peruukkien takana? Ja miksi Ludvig II rakennutti Versailles’hin yksityisen turkkilaisen kylpylän, vaikka hänen itsensä kerrotaan kylpeneen vain kolme kertaa koko elämänsä aikana? Kaikesta tästä ottaa selvää Royal Palacesin intendentti Tracy Borman Viasat History -kanavan sarjassa Kuninkaallisten salatut yksityiselämät.

Kuninkaallisten salatut yksityiselämät sunnuntaisin klo 22.00 Viasat History -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Kuninkaallisten salatut yksityiselämät.