Logout

Luonto järkkyy

Image

Viasat Nature -kanavan dokumenttisarjassa Luonto järkkyy tutustutaan luonnon omituisiin ilmiöihin. Jokaisessa osassa näemme, kuinka tiedemiehet tutkivat hämmentäviä ilmiöitä.

Luonto järkkyy

Dokumenttisarja Luonto järkyttää koostuu itsenäisistä, tunnin mittaisista dokumenteista, joissa tutustutaan luonnon mysteereihin. Kuulemme yksityiskohtaisia todistuspuheenvuoroja asianosaisilta, niin uhreilta, tutkijoilta kuin asiantuntijoiltakin, ja perehdymme vaihe vaiheelta ilmiöiden taustaan ja tieteellisiin perusteisiin. Selitykset ovat aina monimutkaisia, ja ongelmien ratkaisut voivat olla perin kummallisia. Sarjassa tutkitaan aikamme kertomuksia, joita havainnollistetaan dramatisoinneilla, arkistomateriaaleilla, graafisilla esityksillä ja haastatteluilla. Kummallisista tarinoista mainittakoon Etelä-Afrikan rannikolla elävät mustapilkkahait, jotka vastoin lajille tyypillistä käytöstä ovat muodostaneet hierarkkisia, naaraista koostuvia ryhmiä, jotka terrorisoivat niin muita hailajeja kuin kalastajiakin. Näet tämän ja paljon muuta kiehtovassa dokumenttisarjassa Luonto järkyttää Viasat Nature -kanavalla.

Luonto järkkyy esitetään maanantaisin klo 22.00 Viasat Nature -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Luonto järkkyy.