Logout

Monsuunien maa

Image

Viasat Nature -kanavan Monsuunien maa -sarjassa tutkitaan, kuinka Kaakkois-Aasian ankara ilmasto muokkaa kulttuureja ja alueella asuvia ihmisiä ja eläimiä.

monsuunien maa

Etelä-Aasian eksoottisia ja lumoavia erämaita on muokannut maailman merkittävimpiin kuuluva ilmiö: monsuunituulet, jotka pyyhkivät tämän valtavan alueen yli ja muuttavat kuivuuden tulviksi. Kaiken elävän – niin ihmisten kuin eläintenkin – on mukauduttava hurjiin sääolosuhteisiin. Pääsemme tämän sarjan myötä jännittävälle matkalle Australian pohjoisrannoilta ja Himalajan korkeimmilta huipuilta Pohjois-Intian tuulisille erämaaseuduille ja päiväntasaajan vihantoihin metsiin Borneoon, kun tutustumme monsuunien maailmaan. Tutkimme matkan varrella eläimiä, luontoa ja kulttuuria, jotta ymmärtäisimme, miten myrskyisistä säistä selvitään. Tämä on tarina ihmisen ja luonnon välisestä suhteesta, joka on kehittynyt tuhansien vuosien kuluessa monsuunin varjossa. Lopuksi esitämme tärkeän kysymyksen: miltä maagisen monsuunivyöhykkeen tulevaisuus näyttää? Katso dokumenttisarja Monsuunien maa Viasat Nature -kanavalta.

Monsuunien maa esitetään maanantaisin klo 22.00 Viasat Nature -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Monsuunien maa.