Logout

Pelastu tai kuole!

Image

Dean Gunnarsonia pidetään maailman rohkeimpana kahlekuninkaana, joka uhmaa kuolemaa hurjilla tempuillaan. Seuraa hänen temppujaan Pelastu tai kuole!-sarjassa Viasat Explore -kanavalla.

Pelastu tai kuole!

Dean Gunnarsonia pidetään maailman rohkeimpana kahlekuninkaana. Hän viihdyttää yleisöään eri puolilla maailmaa uhmaamalla kuolemaa hurjilla tempuillaan. Kuinka hän sen tekee? Viasat Explore -kanavan Pelastu tai kuole! on jännittävä dokumenttisarja, jonka kaltaista ei TV:ssä ole ennen nähty. Show vie katsojat kulissien taakse seuraamaan Deanin uskomatonta ja ainutlaatuista elämää. Pääsemme näkemään, kuinka hän valmistautuu hengenvaarallisiin temppuihinsa. Seuraamme jokaisessa jaksossa, kun Dean valmistelee oikeita stunttejaan, joita hän esittää USA:n, Euroopan ja Aasian suurkaupungeissa. Meneekö Dean tällä kertaa liian pitkälle? Pääseekö hän irti kahleistaan? Muista katsoa Pelastu tai kuole! Viasat Explore -kanavalta.

Pelastu tai kuole! maanantaisin klo 22.00 Viasat Explore -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Pelastu tai kuole!