Logout

Romuautot kiertoon

Image

Viasat Explore -kanavan sarjassa Romuautot kiertoon seuraamme Williä ja Gusia, jotka ovat jättäneet palkkatyönsä ja yrittävät ostaa ja myydä vanhoja autoja.

romuautot kiertoon

Gus Gregory ja Will Trickett ovat jättäneet kiireiset uransa seuratakseen unelmaansa: elannon ansaitsemista ostamalla ja myymällä autoja. Kaksikon budjetti on varsin pieni, joten he etsivät ajoneuvoja, joita kukaan muu ei halua. ”Ostamme autoja, jotka ovat ajokelvottomia, jotka eivät näytä hyviltä ja jotka haastavat tavalla tai toisella perinteisiä näkemyksiä”, sanoo Gus. ”Silloin hintakin on mahdollisimman matala.” Lisää haastetta hankkeeseen tuo se, että parivaljakolla on vain viisi päivää aikaa kohentaa kutakin autoa. Jos he pystyvät korjaamaan ajoissa kaikki viat ja saamaan autosta tuplasti maksamansa summan, he voivat kattaa kiinteät kulut ja nostaa työstään palkkaa. Jos he kuitenkin epäonnistuvat, he kärsivät tappion nahoissaan ja koko satsaus on ollut turha. ”Sanoin itseni irti päästäkseni tekemään tätä”, sanoo Will. ”Tämän on pakko onnistua!” He eivät tartu Ferrareihin vaan panostavat omaperäisyyteen. ”Ostamme autoja, jotka miellyttävät meitä”, sanoo Gus. ”Ei kai tässä muuten olisi mitään järkeä?” Muista katsoa Romuautot kiertoon Viasat Explore -kanavalta.

Romuautot kiertoon torstaisin klo 22.45 Viasat Explore -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Vanhoja autonromuja ostamassa ja myymässä.