Logout

Villi Kanada

Image

Viasat Nature -kanavan dokumenttisarja Villi Kanada perehtyy suuriin tarinoihin siitä, kuinka jokainen vuodenaika vaikuttaa Kanadassa eläviin kasveihin ja eläimiin.

Villi kanada

Viasat Nature -kanavan dokumenttisarja Villi Kanada kertoo meille Kanadan upeista sydänmaista neljänä kovin erilaisena vuodenaikana. Sään vuotuiset vaihtelut vaikuttavat kaikkien maan päällä elävien olentojen elämään ja kehitykseen. Ihmisten, kasvien ja eläinten on selvittävä siitä, että ympäristö muuttuu planeetan tehdessä vuodenmittaisen kierroksensa auringon ympäri. Tietyillä alueilla vuodenaikojen vaikutus on kuitenkin erityisen suuri – ja yksi näistä alueista on Kanada. Olosuhteet vaihtelevat ukonilmoista ja preerioiden yli pyyhkivistä hirmumyrskyistä lumen alle hautautuneisiin salaisiin maailmoihin. Hudson Bayn vesistöissä kesällä saalistavista jääkarhuista ja kummallisista, maan alla elävistä eläimistä, joilla on silmien sijasta suun ympärillä 28 tuntosarvea, aina talvisin jäätyviin sammakoihin, jotka jotenkin kummasti heräävät eloon kevään tullen, ja ilveksiin, jotka vaivojaan säästelemättä jahtaavat saalista lumisissa pohjoisen metsissä. Tutustumme tässä sarjassa uskomattomimpiin ja harvinaisimpiin luonnonihmeisiin, joita Kanadan erämaat tarjoavat. Katso dokumenttisarja Villi Kanada Viasat Nature -kanavalta.

Villi Kanada keskiviikkoisin klo 22.00 Viasat Nature -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Villi Kanada.