Alamaailman salaisuuksia

Image

Alamaailman salaisuuksia -sarjassa pääsemme tutustumaan historian vaarallisimpiin salaseuroihin. Katso Alamaailman salaisuuksia Viasat History -kanavalta.

Alamaailman salaisuuksia

Natsien okkultismi, Siionin veljeskunta, assassiinit... Käsitteet saattavat kuulostaa tutuilta, mutta mitä niihin oikein liittyy? Keitä näihin ryhmiin kuului? Miten ryhmissä ajateltiin, ja mihin ne pyrkivät? Tämä jännittävä sarja tutustuttaa meidät joihinkin historian salaperäisimmistä ja vaarallisimmista alamaailman ryhmistä. Kyseessä on hämärä ja mystinen sekoitus lahkoja, fanaattisia uskonnollisia ryhmiä, esoteerisia seuroja ja poliittisia militanttiliikkeitä – joiden kaikkien tavoitteena on ollut muokata ja muuttaa tuntemaamme maailmaa. Katso brittiläinen dokumenttisarja Alamaailman salaisuuksia Viasat History -kanavalta.

Alamaailman salaisuuksia maanantaisin klo 22.00 Viasat History -kanavalla.

Koe enemmän!

Koe enemmän

Tutustu Viasatin dokumenttikanaviin!
 

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Alamaailman salaisuuksia.