Logout

Alaskan villein kaupunki

Image

Syrjäisessä Anchoragen kaupungissa Alaskassa ihmiset ja villieläimet elävät keskenään yhdellä maailman haastavimmista alueista. Näe Alaskan villein kaupunki Viasat Nature -kanavalta.

Alaskan villein kaupunki

Tämä dokumenttisarja kuvaa ihmisiä ja eläimiä, jotka elävät rinta rinnan yhdessä maailman syrjäisimmistä ja haastavimmista kaupungeista, Alaskan Anchoragessa. Sarjassa näytetään erikoismateriaalia Anchoragen ainutlaatuisesta, urbaanista villieläimistöstä ja rekonstruktioita eläinten kohtaamisista sekä esitellään kaupungin biologeja, tutkijoita ja luonnonsuojelijoita. Kaikki tämä tekee sarjasta upeaa katsottavaa. Saamme kuulla tarinan, jonka vertaista ei ole. Sarjassa tutkitaan, kuinka sudet, karhut, hirvet, ilvekset, majavat ja piikkisiat ovat sopeutuneet elämään yhdessä maailman vaativimmista kaupungeista. Katso dokumenttisarja Alaskan villein kaupunki Viasat Nature -kanavalta.

Alaskan villein kaupunki maanantaisin klo 22.00 Viasat Nature -kanavalla.

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Alaskan villein kaupunki.