Logout

Brojects & Brojects in the House - 1. kausi

Image

Viasat Explore -kanavan sarjoissa Brojects ja Brojects in the House tapaamme kaksi hyvin erilaista veljestä, joilla on meneillään enemmän tai vähemmän hulluja kunnostusprojekteja.

brojects & brojects in the house - 1. kausi

Viasat Explore -kanava esittää syksyn aikana peräkkäin amerikkalaiset sarjat Brojects ja Brojects in the House. Sarjassa Brojects seuraamme veljeksiä Andrew ja Kevin, jotka menevät kerran kuussa perheen mökille pakoon arkea. Andrew’lla on mielikuvitusta ja visioita, ja hänen haaveenaan on luoda erikoisia laitteita, jotta elämä mökillä olisi mukavampaa. Vanhempi veli Kevin on käytännöllisempi ja yrittää vetää Andrew’ta takaisin maan pinnalle niin ironian keinoin kuin torumallakin. Pulassa ollessaan he pyytävät apua projekteihinsa ystävältään insinööri Walkerilta.

Sarjan Brojects in the House 1. kaudella järvenrantamökki on vaihtunut suureen taloon, ja veljesten remonttiprojektit ovat laajentuneet. Tarvitaan huonekaluja, jonkinlainen sänky ja suihku. Andrew on aivan innoissaan, ja hänen mielikuvituksensa laukkaa, vaikka edessä on valtava remontti. Jopa Kevinin mielestä veljesten hullujen ideoiden toteuttaminen on hieno haaste. Paikka saattaa olla uusi, mutta veljesten projektit ovat aivan yhtä hallitsemattomia kuin ennenkin! Katso Brojects ja Brojects in the House – 1. kausi Viasat Explore -kanavalla.

Brojects & Brojects in the House – 1. kausi maanantaisin klo 22.45 ja 23.05 Viasat Explore -kanavalla.

Koe enemmän!

Koe enemmän

Tutustu Viasatin dokumenttikanaviin!
 

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Brojects & Brojects in the House - 1. kausi.