Logout

Euroopan viimeiset soturikuninkaat

Image

Viasat History -kanavan sarja Euroopan viimeiset soturikuninkaat kertoo, kuinka kävi, kun viikinki, normanni ja anglosaksi taistelivat kunniasta ja kruunusta pienellä saarella.

Euroopan viimeiset soturikuninkaat

Tuhat vuotta sitten viikinki, normanni ja saksi taistelivat toisiaan vastaan pyrkiessään pienen, Euroopan laitamilla sijainneen saarivaltakunnan valtaistuimelle. Kaksi heistä kuoli vuoden kestäneissä taisteluissa, joten jäljelle jäi yksi voittaja, josta tuli rikkaampi ja mahtavampi kuin olisi koskaan osannut uneksiakaan. Kun vanhoja asiakirjoja tutkitaan nykyaikaisin menetelmin, paljastuu tarina vallan ja rikkauksien himosta sekä kulttuurien ja uskontulkintojen välisestä taistelusta sekä kertomus sukujen kamppailusta ja petoksista, jotka muuttivat Eurooppaa. Sotahistorioitsija Dan Snow pääsee tapahtumien keskipisteeseen matkustaessaan tapahtumapaikoille, joita ovat muiden muassa Caen, Norja, Stamford Bridge, Saint-Valery-sur-Somme, Hastings ja Westminster Abbey. Hän tutustuu viikinkialuksiin ja -kirveisiin tehdäkseen kokeita ja saadakseen paremman kuvan aikakauden tarvikkeista, kuljetustavoista ja aseista. Tämä kaikki auttaa häntä kokoamaan erilaisista palasista merkittävän kertomuksen sekä herättämään eloon väkivaltaisen ja kadonneen maailman dokumenttisarjassa, joka on täynnä tapahtumarikkaita vaiheita. Katso Euroopan viimeiset soturikuninkaat Viasat History -kanavalta.

Euroopan viimeiset soturikuninkaat keskiviikkoisin klo 22.00 Viasat History -kanavalla.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Euroopan viimeiset soturikuninkaat keskiviikkoisin.