Logout

Historian suurimpia huijauksia

Image

Tässä sarjassa tutustutaan historian suurimpiin huijauksiin niin niiden tekijöiden kuin paljastajienkin näkökulmasta. Katso Historian suurimpia huijauksia Viasat History -kanavalta.

Historian suurimpia huijauksia

Viasat History -kanavan dokumenttisarjassa Historian suurimpia huijauksia esitellään kaikkien aikojen suurimpia huijauksia erilaisista näkökulmista. Meille kerrotaan, miten huijausten tekijät ajattelivat ja miksi he toimivat niin kuin toimivat. Saamme myös tietää, miten nämä huijaukset paljastettiin ja mitä niistä seurasi. Tämä sarja selittää, kuinka erilaiset historialliset olosuhteet vaikuttivat siihen, että nämä huijaukset ja myytit olivat ylipäänsä mahdollisia. Näitä myyttejä ja huijauksia selvitetään seikkaperäisesti johtavien asiantuntijoiden esittelemien uusien kuvien, haastattelujen, rekonstruktioiden ja uusien teorioiden avulla. Katso Historian suurimpia huijauksia Viasat History -kanavalta.

Historian suurimpia huijauksia maanantaisin klo 22.00 Viasat History -kanavalla.

Koe enemmän!

Koe enemmän

Tutustu Viasatin dokumenttikanaviin!
 

Laita meille viestiä

Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian mikäli toivot yhteydenottoa.

Viaplayta koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Viaplayn asiakaspalveluun

Viasat esittää dokumentteja eri puolilta maailmaa. Tutustu luonnonihmeisiin, universumin salaisuuksiin ja historian suurimpiin arvoituksiin oman televisiosi välityksellä. Ohjelmistoon kuuluu myös paljon dokumenttisarjoja, kuten Historian suurimpia huijauksia.