Logout

Kaikenikäisille lapsille!

Lapsille on tarjolla täysin omat kanavat, joilta tulee hauskaa ja opettavaista viihdettä sekä isoille, että pienille lapsille!

Lastenkanavat

tangled_440x276.jpg

Disney Channel

Disney Channel sopii koko perheelle. Kanava esittää piirrettyjä, viihdyttäviä tv-sarjoja ja parhaita Disney-klassikkoja. Suosituimmat ohjelmat on puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

black_panther_440x276.jpg

Disney XD

Disney XD on kaikille niille, jotka pitävät piirretyistä, toiminnasta ja huumorista. Kanava tarjoaa vauhdikasta viihdettä: supersankareita, hauskoja komedia- sarjoja, sekä Star Wars -ohjelmia. Osa sarjoista on puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

muppets_440x276.jpg

Disney Junior

Disney Junior on suunnattu kaikkein nuorimille (2-6-vuotiaille). Kanavalla Disneyn tarinat ja rakastetut hahmot yhdistetään leikkisään oppimiseen. Suosituimmat sarjat ovat puhuttu tai tekstitetty suomeksi. 

cn_440x276.jpg

Cartoon Network

Etenkin nuorille ja lapsille suunnattu kanava, jolla on yksi maailman laajimmista piirrettyjen ohjelmien valikoimista. Kanavalla seikkailevat mm. Tom & Jerry, Kiviset ja Soraset, sekä Scooby Doo. Ohjelmat ovat englanniksi tai ruotsiksi puhuttu. 

boomerang_440x276.jpg

Boomerang

Kanava tarjoaa piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet. 

barnkanal_nickelodeonpromo05_280x182.jpg

Nickelodeon

Nickelodeon

Palkittu lastenkanava tarjoaa piirrettyjä, komediaa ja opettavaisia ohjelmia kaikenikäisille lapsille. Ohjelmistossa mm. Paavo Pesusieni kumppaneineen. Lähetysaika: 06:00-22:00. 

barnkanal_nickjrpromo05_280x182.jpg

Nick JR

Nick Jr

Nick Jr. on suunnattu perheen pienimmille. Kanava esittää opettavaisia ohjelmia, sekä lasten suosikkeja kuten Ryhmä Hau ja Seikkailija Dora. Kanava on ruotsinkielinen. 

breadwinners_280x182.jpg

NickToons

Kanava tarjoaa animaatioiden ystäville toimintaa, komediaa ja seikkailuja. Kanava on suunnattu pääasiassa 4-10-vuotiaille. 

Tilaa Viasat - jätä soittopyyntö

Mikäli tarvitset lisätietoja tai et ole varma operaattoristasi, jätä meille soittopyyntö ja soitamme sinulle! 

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Viasat lastenkanaviin sisältyy sekä naurua että jännitystä kaikenikäisille lapsille.