Logout

Grizzy ja sopulit

Image

Kanadalaisessa metsässä, metsänvartijan tuvassa asuu Grizzy-karhu. Seuraa hänen hulluja seikkailujaan Grizzy ja sopulit -sarjassa Boomerang-kanavalla.

Grizzy ja sopulit

Kanadalaisessa metsässä, metsänvartijan tuvassa asuu Grizzy-karhu, joka haluaa nauttia nykyaikaisista mukavuuksista, kuten ilmastoinnista, kotiteatterista, popcorn-koneesta ja saunasta. Millekään muulle eläimelle ei tulisi mieleenkään yrittää hyödyntää näitä mukavuuksia, kun Grizzy on lähellä – paitsi sopuleille. Nämä pienet riiviöt pitävät tupaa omana huvipuistonaan ja nauttivat sen mukavuuksista täysin siemauksin, mikä kiusaa Grizzyä kovasti, koska ne käyttäytyvät kuin laiskat teini-ikäiset. Mutta näiden pienten karvapallojen häätäminen on paljon vaikeampaa kuin Grizzy on kuvitellut, ja kun tuvan herruudesta taistellaan, rumia temppuja ja hulluja tempauksia riittää. Muista katsoa Grizzy ja sopulit Boomerang-kanavalta.

Grizzy ja sopulit maanantaista lauantaihin Boomerang-kanavalla.

Viasatin lastenkanavilta löydät vanhat ja uudet klasssikot, piirretyt sekä sarjat ja kanavia kuten Disney Channel ja Cartoon Network. Grizzy ja sopulit maanantaista lauantaihin Boomerang-kanavalla.