Logout

Scooby-Doo ja 13 kummitusta

Image

Scooby ja poppoo saavat tehtäväksi vangita 13 kauheaa kummitusta, jotka Shaggy ja Scooby ovat päästäneet vahingossa vapaiksi. Katso Scooby-Doo ja 13 kummitusta -ohjelma Boomerang-kanavalta.

Scooby-Doo ja 13 kummitusta

Scooby-Doo avaa vahingossa demonien arkun, jossa on 13 aiemmin maailmaa riivannutta kummitusta. Scooby-Doo, Scrappy-Doo, Shaggy ja Daphne saavat tehtäväksi vangita kummitukset uudelleen. Scooby ja poppoo jäljittävät häijyn Mordorin pahaan metsään, kun he yrittävät ajaa hänet takaisin vangiksi demonien arkkuun. Apunaan heillä on pari muuta tyyppiä, poppoon mukana uudistetulla punaisella mysteeriautolla kulkeva Flim-Flam ja etäältä maagisen pallon avulla toimiva Vincent van Ghoul. Älä jätä väliin Scooby-Doo ja 13 kummitusta -ohjelmaa, joka esitetään maanantaista sunnuntaihin Boomerang-kanavalla.

Scooby-Doo ja 13 kummitusta -ohjelma esitetään maanantaista sunnuntaihin Boomerang-kanavalla.

Viasatin lastenkanavilta löydät vanhat ja uudet klasssikot, piirretyt sekä sarjat ja kanavia kuten Disney Channel ja Cartoon Network. Scooby-Doo ja 13 kummitusta -ohjelma esitetään maanantaista sunnuntaihin Boomerang-kanavalla.