Logout

Leijonat Inside - dokumenttisarja

<

Leijonat Inside

Leijonat Inside - dokumenttisarja

Leijonat Inside seuraa "all access" -tyylillä Leijonien matkaa ja kasvutarinaa kohti syksyn World Cup turnausta joukkueeseen nimettyjen pelaajien ja valmennusjohdon perspektiivistä.

Kamerat ovat seuranneet pelaajia ja joukkueen johtoa USA:ssa ja Suomessa tiiviisti maaliskuusta 2016 lähtien. Ensimmäistä kertaa tv-katsojat pääsevät kurkistamaan kulisseihin kun Leijonien johtoryhmä kasaa ja roolittaa joukkuetta, pelaajat avaavat kovan kesätreeninsä verhoa sekä elämäänsä Pohjois-Amerikassa ja Suomessa. Millä tavalla suomalaisen jääkiekon terävin kärki elää ja harjoittelee, mikä vie pelaajia eteen päin, millaiset asiat ovat Leijonapelaajille tärkeitä? Ohjelmasarjassa seurataan myös miten Leijonien johto ja kapteenisto hioo kuvioitaan kuntoon.

 

Ohjelmasarjan kautta katsojat pääsevät ensimmäistä kertaa näkemään mitä tapahtuu otteluiden aikana pukukopissa, mistä Leijonien ryhmähenki syntyy ja koostuu - ja mitä kaikkea Leijonien eteen tehdään jotta Suomi voi pelata vapautuneesti voitosta maailman kovimmassa jääkiekkoturnauksessa? Leijonajääkiekko avautuu ohjelmasarjassa ennennäkemättömän tarkasti, avoimesti ja mielenkiintoisesti.

Leijonat Inside

leijonat Inside -jaksot

Leijonat Inside osa 1

Leijonat Inside dokumenttisarjan avausjaksossa seurataan Leijonien johtoryhmän työskentelyä joukkueen kokoamisessa, vieraillaan Pohjois-Amerikassa maalivahti Pekka Rinteen luona sekä GM Jere Lehtisen pelaajatarkkailumatkalla. Erik Haula avaa omaa polkuaan ammattilaisjääkiekkoon ja Tampa Bayn Valtteri Filppula on pääsemässä takaisin pelikuntoon loukkaantumisen jälkeen. Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki avaa omaa ajatusmaailmaansa jääkiekosta, Leijonien roolituksista ja World Cup –turnaukseen valmistautumisesta.

Ensiesitys Viasat Jääkiekko HD-kanavalla 22.8. klo 19:30

Leijonat Inside osa 2

Leijonien matka kohti syksyn World Cup -turnausta jatkuu. Leijonien johtoryhmällä on edessä kiperiä päätöksiä.

World Cup –joukkueen viimeiset pelaajavalinnat ovat edessä, ketkä seitsemän pelaajaa mahtuivat joukkueeseen ja millä kriteereillä? Ketkä pelaajat aiheuttivat päätöksentekohetkellä eniten keskustelua Leijonien johtoryhmässä? Teuvo Teräväinen elää NHL-unelmaansa Windy City:ssä, Chicagossa. Leijonakonkari Jussi Jokinen pelaa uransa parasta kautta Floridan lämmössä. Mitä tapahtuu kun Saku Koivu, Kimmo Timonen ja Lauri Marjamäki laitetaan samaan huoneeseen pohtimaan Leijonien pelitapaa, heikkouksia ja vahvuuksia lähestyväsä turnauksessa? Rasmus Ristolainen kuuluu Leijonien ykköspuolustajiin World Cupissa. Millainen persoona rasse on, mitkä asiat kiinnostavat nuorta turkulaista jääkiekon ulkopuolella? Mitä tapahtuu ja mistä puhutaan kun Marjamäki tapaa ensimmäistä kertaa Mikko Koivun?

Ensiesitys Viasat Jääkiekko HD-kanavalla 30.8. 

 

Leijonat Inside osa 3

Leijonien kesäharjoittelu on täydessä käynnissä. Yhteistreenejä on käynnissä Oulussa, Turussa, helsingissä ja Tampereella. Millä tavalla NHL –ammattilaiset treenaavat, mitä kesäharjoittelussa haetaan? Tyylejä on monia, mutta kaikkea harjoittelua yhdistää yksi yhteinen nimittäjä: kovaa pitää harjoitella jos mielii pärjätä maailman kovimmassa turnauksessa. Leijonajoukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa ja saa ohjeet tulevaan turnaukseen. Päävalmentaja Marjamäki tapaa kahden kesken pelaajia ja paljastaa alustavia suunnitelmiaan ketjukoostumuksiin liittyen sekä käy kasvotusten pelaajan kanssa roolituksia läpi. Leo Komarovin kesään kuuluu oma kiekkokoulu. Teuvo Teräväinen ja Valtteri Filppula ottavat mittaa toisistaan tenniksen haaste-ottelussa.

Ensiesitys Viasat Jääkiekko HD-kanavalla 6.9.

 

Leijonat Inside osa 4

Millaista roolia ja näyttöpaikkaa päävalmentaja Marjamäki tarjoaa Patrik Laineelle harjoituspeleissä?  Kuinka joukkueen kolme yhteistä harjoitusta sujuvat ennen avausottelua? Miten joukkue valmistautuu Ruotsia vastaan pelattavaan otteluun Areenalla? Mitä Leijonien kopissa tapahtuu ennen Ruotsi -ottelua ja pelin aikana? Joonas Donskoi raottaa intohimoista harrastustaan ja Tuukka Rask pohtii omia rutiineitaan turnaukseen valmistautumisessa.

Ensiesitys Viasat Jääkiekko HD-kanavalla 17.9. klo 21:30

Leijonat Inside osa 5

World Cup -turnauksen esiotteluissa Göteborgissa  ja Washingtonissa seurataan kulissien takaa Leijonien taivalta kohti Torontossa alkavaa turnausta. Leijonat Inside pureutuu tällä kertaa otteluiden läpikäyntiin pelaajien näkökulmasta. Millä tavalla valmennusjohto antaa palautteen joukkueelle pelattujen otteluiden jälkeen? Miten Leijona -joukkueessa käydään yhdessä ketjuittain ja yksilöinä läpi ottelutapahtumia? Millä odotuksilla Leijonat turnaukseen lähtevät? Käymme Olli Määtän Stanley Cup -juhlissa ja kuulemme millainen kapteeni on Mikko Koivu. Pekka Rinteen World Cup -turnauksessa käyttämä maski on syntynyt mielenkiintoisen yhteistyön tuloksena.

Ensiesitys Viasat Jääkiekko HD-kanavalla 22.9. (Päivämäärä muuttunut!)

Leijonat Inside osa 6

Ensiesitys Viasat Jääkiekko HD-kanavalla 16.10.  

 

 

Katso traileri

Leijonat Inside traileri

Esitysaikataulu

Viasat Jääkiekko HD -kanavalla ja Viaplayssa 

Jakso 1
Ma 22.8. klo 19:30 ensiesitys
 

Jakso 2 
Ti 30.8. klo 18:55 ensiesitys

Jakso 3
Ti 6.9. klo 19:30 ensiesitys

Jakso 4
La 17.9. klo 21:30 ensiesitys 

Jakso 5
Ti 22.9. ensiesitys - Päivämäärä muuttunut! 

Jakso 6
Su 16.10. ensiesitys