Logout

Viasat paketit - Valitse sinulle sopivin

Onneksi olkoon, olet tehnyt hyvän päätöksen valitessasi Viasatin – lupaamme että viihdyt seurassamme! 

Mikäli olet urheilun ystävä suosittelemme sinulle kaikki urheilukanavamme sisältävää Viasat Urheilu- pakettia.

Mikäli pidät myös elokuvista tai kotona on muitakin kuin urheilun ystäviä, suosittelemme Viasat Kulta-pakettia. Kulta-pakettiin kuuluu myös elokuva-, dokumentti-,  ja lastenkanavat. Vain 5€ /kk lisää. Elokuvien ja dokumenttien ystävän vaihtoehto puolestaan on Viasat Viihde-paketti. 

Kanavien saatavuudessa ja hinnoissa voi olla operaattorikohtaisia eroja. 

Paketit kaapeli- ja IPTV-talouksiin sekä DNA antenniin

Valittavissa olevat paketit kaapelitalouksiin, DNA antenniin ja sinulle, jolla on käytössä iptv (kuten Telia Viihde tai Elisa Viihde). Paketeissa on operaattorikohtaisia eroja, tarkista saatavuus omalta operaattoriltasi. 

Viasat Kulta

Viasat Kulta

Hinta alkaen 39,95€ /kk
Tutustu pakettiin! 

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu

Hinta alkaen 34,95€ /kk
Tutustu pakettiin! 

Viasat Viihde

Viasat Viihde

Hinta alkaen 19,95€ /kk 
Tutustu pakettiin

Viasat Jalkapallo

Viasat Jalkapallo

Hinta alkaen 29,95€ /kk 
Tutustu pakettiin

Viasat Jääkiekko

Viasat jaakiekko

Hinta alkaen 29,95€ /kk 
Tutustu pakettiin

Viasat Golf

Viasat Golf

Hinta alkaen 19,95€ /kk
Tutustu pakettiin

Satelliittipaketit

Viasat-satelliittipaketti on saatavissa kaikkiin talouksiin. Satelliittipaketit ovat laajimpia pakettejamme ja tilaus sisältää ilmaisen satelliittilautasen ja asennuksen sekä digiboksin. Kaikkiin paketteihin sisältyy myös Viaplay-nettipalvelu.  

Viasat Kulta

Viasat Kulta
 • 24 kk sopimus 
 • Satelliittilautanen asennettuna 0€
 • Digiboksi 0€ 
 • Kaikki urheilukanavamme 
 • Sisältää Viaplayn 
   
 • Saatavilla myös ilman määräaikaisuutta (2kk irtisanomisajalla), jolloin asennus ja digiboksi maksullisia.

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu
 • 24 kk sopimus 
 • Satelliittilautanen asennettuna 0€
 • Digiboksi 0€ 
 • Kaikki urheilukanavamme 
 • Sisältää Viaplay Urheilun 
   
 • Saatavilla myös ilman määräaikaisuutta (2kk irtisanomisajalla), jolloin asennus ja digiboksi maksullisia

Vaihtoehtoja on monia - mikä sopii minulle?

Viasatin kanavat ovat saatavilla, asuit sitten antenni- tai kaapelitaloudessa. Tiedämme, että valinta ei ole aina yksinkertainen, joten jos epäröit vaihtoehtojen välillä, niin tässä on apua valinnantekoon:   

Kaapelitalous – Kaapelitalouksiin kanavat toimitetaan kaapelioperaattorin kautta. Mikäli sinulla on jo entuudestaan ollut maksutelevisiokanavia, päivitetään maksutv-korttiisi uudet kanavat tai vaihtoehtoisesti sinulle toimitetaan uusi maksutv-kortti. Kun tilaat kanavat kaapelioperaattorin kautta niin pysyt operaattorin asiakkaana ja lasku tulee normaalisti operaattoriltasi. Kanavavalikoimissa on pieniä eroja riippuen operaattoristasi. Voit tilata kanavat suoraan omalta operaattoriltasi

IPTV / LaajakaistaTV – Viasatin kanavat ovat saatavilla myös iptv-palveluihin, kuten Telian laajakaista TV ja Elisa Viihteeseen. Tällöin kanavat toimitetaan netin yli ja pysyt normaalisti operaattorin asiakkaana. Voit tilata kanavat suoraan omalta operaattoriltasi

Antennitalous – Antenniasiakkailla on mahdollisuus tilata kanavat suoraan DNA:n antenniverkon kautta. Huomioithan kuitenkin, että kanavat eivät ole saatavilla vielä aivan koko Suomeen ja kanavien vastaanottaminen vaatii Antenna Ready HD-vastaanottimen (lisää infoa DNA:n sivuilta). Kanavat ovat katsottavissa myös DNA TV-sovelluksessa mobiililaitteilla.  

Antennitalouksiin on myös mahdollista tilata Viasatin satelliittipaketti, jolloin toimitamme sinulle oman satelliittivastaanottimen, HD-digiboksin ja asennamme ne veloituksetta täysin käyttövalmiiksi. Satelliittipaketit ovat laajimpia pakettejamme ja kaikkiin satelliittipaketteihin sisältyy lisäksi Viaplay-palvelu, mitä voit käyttää missä ja milloin haluat. Satelliittiasiakkaana olet Viasatin suora asiakas.
 

Mikäli olet paljon matkoilla Suomessa tai haluat katsoa ohjelmiamme useasta eri laitteesta on aina vaihtoehtona myös tilata suoratoistopalvelumme Viaplay. Viaplayn voi tilata osoitteesta www.viaplay.fi. Tilausta varten tarvitset ainoastaan katseluun sopivan laitteen (tietokone, puhelin, tabletti, pelikonsoli tai Smart TV), nettiyhteyden ja luottokortin. Viaplayn tilaukset voi perua milloin tahansa. Viaplayn sisältö on urheilun osalta sama kuin Viasatin urheilukanavilla ja lisäksi Viaplayssa näytetään usein useampia urheilulähetyksiä – kanavilla kun ei valitettavasti aina ole mahdollisuuksia näyttää kaikkia lähetyksiä. Elokuva- ja sarjapuolella valikoimissa on eroja Viasatin kanaviin liittyen. Viaplayssa katsot ohjelmia juuri silloin kun sinä haluat. Viaplayn tilaajat ovat Viaplayn asiakkaita, Viaplay on Viasatin sisaryhtiö.    

**********

Esimerkki: Ville asuu omakotitalossa, missä on perinteinen antenni TV-kanavien vastaanottamiseen. Villellä on käytössään Elisan netti ja Elisa Viihde-palvelu sekä televisiona Samsungin uusi Smart TV. Ville haluaisi nähdä NHL- ja Valioliiga - matsit livenä. Vaihtoehtoja otteluiden katsomiseen on monia;

 • Viasat-satelliittipaketti

Satelliittilautanen toimitetaan suoraan Villelle ja Viasatin asentaja asentaa lautasen veloituksetta käyttövalmiiksi. Tilaukseen kuuluu myös Viasatin HD-digiboksi. Kanavat toimitetaan suoraan satelliitin kautta ja kanavavalikoima on laajempi kuin muissa paketeissa. Tilaukseen kuuluu myös ohjelmakirjasto digiboksissa ja Viaplay-nettipalvelu. Viaplayta voi käyttää kaikkialla Suomessa ja useilla eri laitteilla (puhelin, tabletti, Smart TV, pelikonsoli, Apple TV, Chromecast). Asiakassuhde on suoraan Viasatiin.

 • Viasatin kanavat Elisa Viihde -palvelun kautta   

Olemassa olevaan Elisa Viihde-tilaukseen on helppo lisätä uusia kanavia. Kanavia voi katsoa Elisa Viihde digiboksin kautta. Ville on Elisan asiakas.

 • Viasatin kanavat antenniverkon kautta  

Kanavat voi tilata tulemaan myös suoraan antenniverkon kautta. Kanavien katselu edellyttää, että käytössä on HD-Antenni ja nykyaikainen televisio ja digiboksi. DNA TV -sovellus mahdollistaa Viastin urheilukanavien katsomisen myös mobiililaitteilla. Ville on DNA:n asiakas.

 • Viaplay-tilaus

Viaplayn voi tilata ilman Viasatin tilausta. Viaplayta käytetään netin kautta ja ohjelmia voi katsoa puhelimella, tabletilla, Smart TV:n kautta, pelikonsolin kautta tai Apple TV:n kautta. Ville voi kotona ollessaan katsoa Viasatin urheilulähetyksiä suoraan televisiosta Smart TV:n kautta. Matkoilla ohjelmia voi kätevästi katsoa vaikkapa tabletista. Etenkin silloin kun otteluita on useampia samanaikaisesti, näkyy Viaplaysta useampi ottelu kuin televisiokanavilta. Ville on Viasatin sisaryhtiön Viaplayn asiakas.