Logout

De vassaste spelarna, de säkraste slagen och de bästa banorna

Image
Viasat Golf - LGPA

Ta dig närmare stjärnorna på PGA-touren än någonsin tidigare. På Viasat ser du det mesta och det bästa från PGA-touren, inklusive majors. Med andra ord bjuds det på direktsänd golf i världsklass nästan varje vecka, året om.

Tiger Woods har fått konkurrens om uppmärksamheten på PGA-touren. Och mannen alla pratar om är svenske Henrik Stenson. Efter en fantastisk säsong lyckades han i september som förste europé spela hem FedExCup och drygt 72 miljoner.

Men FedExCup är i all ära, PGA-touren är så mycket mer än så. Här fajtas världens absolut bästa golfare om ära och prispengar, nästan varje vecka, januari till oktober.

PGA-tourens kronjuveler är de fyra major-tävlingarna, Masters Tournament, US Open, Open Championship och PGA Championship, som så gott som garanterar dramatik och fantastiskt golfspel, alltid på några av världens absolut bästa golfbanor.

PGA-touren grundades 1929 och har kommit att bli den mest prestigefyllda golftouren i världen.

På Viasat Golf kan du följa alla de stora tävlingarna, och dessutom guidas av experter och kommentatorer i världsklass, med Göran Zachrisson i spetsen. Viasat Golf har exklusiva sändningsrättigheter för PGA-touren till och med 2015.

STJÄRNORNA SOM TJÄNAR MEST: Sedan Tiger Woods vann pengaligan för första gången 1997 har den amerikanske toppspelaren vunnit den ytterligare åtta gånger (2013 ej inräknat). Det gör honom till den spelare som vunnit pengaligan flest gånger någonsin.

Kovin kattaus urheilua

 • NHL 
 • KHL 
 • UEFA Champions League
 • Huippugolfia
 • La Liga 
 • Serie A
   
 • Kaudesta 2016 alkaen:
 • Valioliiga
 • Ligue 1

Kauden kovimmat ottelut alkamassa. 

 

#VALITSEVIASAT RIVI- TAI KERROSTALOON

Viasatin kanavapaketit Viasat Kulta, Viasat Film ja Viasat Sport ovat saatavilla kaapelioperaattoreiden kautta kaapelitalouksiin. Klikkaa operaattoria alta ja tutustu tarjontaan, tai kysy saatavuudesta omalta paikallisoperaattoriltasi. Tilaa tästä kaapeliin tai IPTV:hen >>

Viasat sänder live från PGA-touren i golf. Du ser majors och alla de andra viktiga tävlingarna live på Viasat. Var med när världens bästa golfherrar gör upp om pallplatserna. Med Viasat fyller du din TV-tablå med världens bästa livegolf för herrar.