ERIKOISTARJOUS - tilaa 15.12.2016 mennessä!

Viasatin 20v.-synttäreiden kunniaksi tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden kokeilla Viasatin urheilu-pakettia täysin veloituksetta kuukauden ajan, ilman sitovuutta! Suuren kysynnän vuoksi tarjouksen voimassaoloa on jatkettu 15.12.2016 asti. 

Viasat Urheilu ilmaiseksi 1kk

VIASAT 20 V. JUHLATARJOUS

  • Viasat Urheilu-kanavapaketti 1 kk 0€ (norm. 34,95€/kk)
  • Ei sitovuutta, peru silloin kun haluat
  • Kolme suomalaista urheilukanavaa 
  • Toimi nopeasti sillä tämä tarjous on uniikki!
     

Viasat Urheilu -kanavapaketti on jokaisen penkkiurheilijan unelma. Paketti sisältää seitsemän urheilukanavaa, mitkä on täytetty maailman parhaalla urheilulla! 

Näin tilaat synttäritarjouksen

Voit tehdä tilauksen suoraan omalta operaattoriltasi. Mikäli et tiedä operaattoriasia tai tarvitset apuamme tilauksen teossa niin täytä lomake alta ja hoidamme asian puolestasi kuntoon.
 

Elisa Viihde asiakkaat voivat myös aktivoida tilauksen itse.
Digiboksin kautta: Matkaa Viasat Urheilu HD -kanavalle, paina kaukosäätimen punaista nappia, valitse Viasat Urheilu Try&Buy -tuote ja vahvista tilaus PIN-koodilla. Elisaviihde.fi -sivustolla: Matkaa Maksukanavat-osioon, tilaa Viasat Urheilu "Määräaikainen 1kk" -tuote ja vahvista tilaus PIN-koodilla

Muiden operaattoreiden tilaukset tästä

*Valitse kaapelioperaattorisi tai IPTV-tuotteesi, täytä yhteystiedot ja tilaa. Valitse "En tiedä" mikäli et tiedä operaattoriasi ja hoidamme tilauksen kanssasi loppuun puhelimitse. Tarjous ei ole saatavilla satelliittitilauksiin tai Soneran asiakkaille.
TARJOUKSEN EHDOT Saat nyt Viasat Urheilu –kanavapaketin ensimmäisen kuukauden hintaan 0€. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla (norm. 34,95€/kk) ellei tilausta peruta ensimmäisen kuukauden aikana. Tilauksen voi perua milloin tahansa. Huomioithan, että peruutus tulee tehdä omalle operaattorille. Viasat Urheilu –paketti sisältää Viasatin upeat urheilukanavat: Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko, Viasat Jalkapallo, Viasat Sport Premium, Viasat Sport, Viasat Hockey, Viasat Fotboll ja Viasat Xtrat. Kanavien saatavuudessa voi olla operaattorikohtaisia eroja. Hintaan ei sisälly mahdollinen operaattorikohtainen maksutv-korttimaksu, joka on noin 3-5€/kk. Maxivisionin tilauksiin kuuluu myös Viaplay-palvelu. Tarjous ei koske tarjousaikana peruttua ja samalle henkilölle tai samaan talouteen uudelleen tehtyä tilausta. Kanavien vastaanottamiseksi edellyttää operaattorin maksutv-korttia kanavakortti tai viihdepalvelua (kuten Elisa Viihde tai Maxivision). Tarjous on saatavilla DNA:n kaapeli- ja antenniverkossa, Elisan kaapeliverkossa ja Elisa Viihteessä, Anvian kaapeliverkossa, sekä Maxivision Viihdepalvelussa. Huomioithan, että kanavien saatavuudessa ja hinnoissa voi olla operaattorikohtaisia eroja. Tarjous on voimassa 1.11.-25.11.2016

TARJOUKSEN EHDOT 
Saat nyt Viasat Urheilu –kanavapaketin ensimmäisen kuukauden hintaan 0€. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla (norm. 34,95€/kk) ellei tilausta peruta ensimmäisen kuukauden aikana. Tilauksen voi perua milloin tahansa. Huomioithan, että peruutus tulee tehdä omalle operaattorille. Viasat Urheilu –paketti sisältää Viasatin upeat urheilukanavat: Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko, Viasat Jalkapallo, Viasat Sport Premium, Viasat Sport, Viasat Hockey, Viasat Fotboll, Viasat Golf ja Viasat Xtrat. Maxivisionin tilauksiin kuuluu myös Viaplay-palvelu. 

Tarjous ei koske tarjousaikana peruttua ja samalle henkilölle tai samaan talouteen uudelleen tehtyä tilausta. Kanavien vastaanottaminen edellyttää operaattorin maksutv-korttia  tai viihdepalvelua (kuten Elisa Viihde tai Maxivision). Tarjous on saatavilla DNA:n kaapeli- ja antenniverkossa, Elisan kaapeliverkossa ja Elisa Viihteessä, Anvian kaapeliverkossa, sekä Maxivision Viihdepalvelussa. Hintaan ei sisälly mahdollinen operaattorikohtainen maksutv-korttimaksu uusille asiakkaille.  Huomioithan, että kanavien saatavuudessa voi olla operaattorikohtaisia eroja. Tarjous on voimassa 1.11.-15.12.2016.

Korttimaksut:
DNA: 3,50€/kk, toistaiseksi voimassa oleva sopimus (uusille asiakkaille tarjous 3kk 0e)
Anvia: 29€/vuosi (uusille asiakkaille avausmaksu nyt 0€, norm. 29€)
Elisa: 42€/vuosi 
Maxivision: Ei ylimääräisiä kuluja digiboksimaksun lisäksi

Tilaus välitetään operaattorillesi ja operaattori vahvistaa tilauksesi, normaalisti vahvistus tulee viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjous ei ole saatavilla Soneran asiakkaille, Sonera tarjoaa kuuden kuukauden paketin hintaan 1kk 0€ + 5kk 34,95€. 

 

Pakettiin kuuluvat kanavat

Viasat Urheilu

Valioliiga, UEFA Champions League, La Liga, Serie A, NHL, KHL, Kaikki Jokereiden ottelut, NFL, Koripallon Euroliiga, Nascar, Speedway. Yli seitsemän kanavaa pelkkää urheilua, tämän paremmaksi ei tarjous muutu. Kaikkien tilaajien kesken arvotaan lisäksi kahden hengen matka Jokereiden mukaan pelireissulle.