Mitä tapahtuu asennushetkellä?

1. Postissa saamasi ohjelmakatselukortti tulee antaa asentajalle asennushetkellä.
  2. Asentaja asentaa kaikki tilaukseen kuuluvat laitteet, virittää kanavat ja aktivoi kortin ja palvelut.
  3. Kortin voi aktivoida kahdella eri tavalla:
    a) Rekisteröidy Viasatin omille sivuille osoitteessa viasat.fi/omatsivut. Kirjaudu sisään palveluun ja valitse kohta ”Aktivoi digiboksi”. Syötä kortin numero ja vastaanottajan stb-id (digiboksin id numero), jotka näkyvät televisiovastaanottimessasi ja paina ”Lähetä”. Kanavat aukeavat välittömästi.
    b) Soittamalla Viasatin kortin aktivointinumeroon 09-4249 7700. Valitse valikosta ”2”. Syötä palveluun kortin numero ja digiboksin numero, jotka näkyvät televisiovastaanottimessasi.
  4. Kun digiboksi on aktivoitu kortin kanssa opastaa asentaja vielä Viaplayn käyttämisessä. Palveluun pääsee sisään kaukosäätimen VOD-painikkeella. Viaplay-palvelun käyttöönotto vaatii internet-yhteyden ja perus-HD boksilla USB-muistitikun.
  5. Asentaja vie pois kaikki roskat, jotka ovat syntyneet asennuksessa.
  6. Kaikki on valmista ja katselunautinto voi alkaa.