Viasatin satelliittiasiakkaana minulle kuuluu pakettiini Viaplay.fi palvelun sisältö kokonaisuudessaan tai osin. Kuinka pääsen käyttämään kyseistä palvelua?

Viaplay.fi palvelun rekisteröinti tulee tehdä osoitteessa www.viaplay.fi/viasat. Rekisteröintiä varten tarvitset asiakasnumeron, postinumeron ja voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Viaplay.fi palvelun käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja salasanana aikaisemmin antamanne salasana. Rekisteröinnin jälkeen pääset kirjautumaan palveluun sisään osoitteessa www.viaplay.fi.

Viaplay kulkee mukanasi - voit myös ladata ohjelmia valmiiksi ja katsoa niitä offline-tilassa kuten lentokoneessa. Kaikki Viaplay-palvelua tukevat laitteet löytyvät täältä: http://viaplay.fi/devices.