Logout

Viasat tekee yhteistyötä Lasten syöpäsäätiön kanssa

Image

Kesäkuun alussa 2011 Viasat oli yhteydessä 14-vuotiaaseen poikaan, Oliveriin, jolla oli todettu aivokasvain. Hän mietti voisimmeko auttaa häntä järjestämään vähän lastenkanavia Uumajan yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle. Heille oli tarjolla vain tavallisia tv-kanavia sairaalassa ja Disneyn kanavat voisivat hieman piristää ja tehdä elämästä helpompaa lapsille, jotka ovat sairaita. Nyt olemme yhdessä Viasatin yhteistyökumppaneiden Hoistin ja Disneyn kanssa järjestäneet lasten osastolle TV-kanavia sekä hieman herkkuja lapsille.

Loppukesästä Oliverin tila huononi, sillä syöpä oli levinnyt kaikkialle. Keskiviikkona 7.syyskuuta Oliver nukkui pois kotonaan. Voit ystävällisesti osallistua Oliverin keräykseen Lasten syöpäsäätion kotisivuilla.

Tämä on koskettanut syvästi kaikkia Viasatilla. Olemme yhdessä Hoistin sekä Disneyn kanssa päättäneet asentaa Disneyn TV-kanavia Ruotsin myös muihin Lasten syöpäkeskuksiin siltä osin, että tarjous on vastaanotettu. Joulukuussa 2011 otimme ensimmäisen askeleen kohti tätä tavoitetta, ja Disneyn TV-kanavat asennettiin Linköpingin Lasten syöpäkeskukseen. Lisätietoja siitä miten Viasat ja MTG toimii yhdess- CSR:n - Modern Responsibilityn kanssa.

Kesäkuusta 2011 lähtien Viasat on tiivistänyt yhteistyötään Lasten syöpäsäätiöiden kanssa, ja sen vuoksi jokaisesta uudesta asiakkaasta lahjoitetetaan 10 kruunua Lasten syöpäsäätiölle. Viasat voi tehdä elämää hieman helpommaksi tukemalla tutkimusta siitä, miten lasten syöpäsairauksia voitaisiin vähentää sekä lahjoittamalla hieman paremmat tarjonnat TV-kanavista lapsille, jotka joutuvat viettämään aikaa sairaalassa. 

 

 

 

 

Viasat tekee yhteistyötä Lasten syöpäsäätiön kanssa.