Logout

Winback-tiimi: Auttaa nykyisiä asiakkaita olemaan tyytyväisempiä

Image
Tule töihin Viasatin Winback-tiimiin

Oletko hyvä löytämään ratkaisuja? Siinä tapauksessa Winback-tiimi on juuri sinulle! Täällä auttavat myyjämme nykyisiä asiakkaita olemaan tyytyväisempiä tuotteisiin sekä palveluihin.

Meillä on omistautunut tiimi, joka vastaanottaa asiakkaiden puheluita huolehtiakseen ja antaakseen parhaan mahdollisen palvelun, kun he haluavat perua tai muuttaa tilaustansa. Me kutsumme sitä Winback-tiimiksi, sillä niin usein he voittavat takaisin asiakkaitamme. Tässä työssä on erityisen tärkeää kuunnella asiakkaita ja heidän tarpeitaan sekä löytää parhaat ratkaisut, jotka tekevät asiakkaista tyytyväisiä jäädessään vielä meille.

Olemalla hyvä myyntimies voit saavutttaa menestystä työssä, jonka palkka pohjautuu onnistuneeseen myyntityöhön, mutta työnteosta tulee paljon hauskempaa silloin, kun tuote on suosittu! Ja laaja TV-viihdevalikoima yhdessä loistavien urheiluoikeuksien sekä elokuvatarjonnan kanssa, on jotain mitä ihmiset haluavat kotiinsa. 

KEtä me etsimme?

Etsimme sinua, joka haluat kehittää itseäsi myynnissä ja tykkäät olla tekemisissä asiakkaiden kanssa puhelimitse. Tarjoamme dynaamisen ja mielenkiintoisen työmahdollisuuden muun muassa Viasat Sport ja Viasat Film-pakettien myynnin parissa. Työ on kokopäiväistä, mutta osa-aikainenkin työ voi olla mahdollista.

Olemalla hyvä, mutta halu olla vielä parempi kuvaa hyvin millainen asenne meillä on työssämme. Työhön kuuluu myynti - ja johtamiskoulutus Viasat Academyssa. Voit hioa myyntitaitojasi perehtymällä myynnin strategiaan, puheeseen sekä Viasatin palveluihin ja tuotteisiin. 

Mikäli haluat pidemmälle, siihen ei ole esteitä. Työskentely myyntimiehenä Viasatilla voi olla ensimmäinen askel uralle Viasatilla ja MTG:llä.

oletko etsimämme?

• Haluat olla tärkeä osa menestyvää tiimiä
• Sinulla on palava halu työskennellä ihmisten parissa
• Pidät siitä, että kova työnteko näkyy myös lompakossasi
• Voit asettaa korkeat vaatimukset itse ja olet aina innokas tekemään hyvää jälkeä
• Olet valmistunut lukiosta
• Sinulla on kokemusta myyntityöstä (ei välttämätön, mutta iso plussa)

sinun urasi alkaa täältä!

Haluatko olla osa Winback-tiimiä? Lue lisää ja laita hakemus täällä! »

Anna kuulua itsestäsi!

Lähetä CV meille!

Etkö löytänyt vapaita paikkoja tai haluatko, että otamme yhteyttä, kun uusia paikkoja aukeaa? Voit aina lähettää meille CV:si niin otamme yhteyttä!

Vapaat työpaikat

Katsasta vapaat työpaikkamme!

Viasat on osa MTG-konsernia, minkä vuoksi voimme tarjota monta eri mahdollisuutta työskennellä kanssamme sekä Ruotsissa että kansainvälisesti.