Logout

Kokonainen viihdemaailma yhdellä napin painalluksella.

Tervetuloa Viasatin ohjelmakirjastoon!

Kaikki Viasat satelliittiasiakkaat saavat käyttöönsä Viasat ohjelmakirjaston, joka lataa suosituimmat elokuvat ja TV-ohjelmat netistä suoraan Viasat digiboksille - voit katsoa ohjelmia milloin haluat. Ohjelmakirjaston käyttö edellyttää. että digiboksi on yhteydessä nettiin joko langattomasti tai verkkokaapelilla. Valtava määrä elokuvia ja TV-sarjoja joita voit katsoa juuri silloin kuin sinulle sopii. Pääset ohjelmakirjastoon painamalla kaukosäätimen VOD-näppäintä. 

Viasat ohjelmakirjaston käyttäminen on helppoa.

VOD-näppäin

Paina vain kaukosäätimen VOD-näppäintä niin ruutuun ilmestyy päävalikko. Liiku nuolinäppäimellä oikealle ja vasemmalle, valitse kategoria painamalla OK-näppäintä.

Tekisikö mielesi katsoa elokuvia?

Viasatin elokuvakanavien -tilaajana voit valita ilmaiseksi minkä tahansa yli 500 elokuvasta. Valitse haluamasi elokuva ja paina OK-näppäintä niin lataus alkaa. Ruutuun tulee ilmoitus kun lataus on valmis. Katso elokuva heti painamalla OK-näppäintä tai myöhemmin kalenterista jonne elokuva tallentuu automaattisesti.

Jäikö lempisarja katsomatta?

Viaplay tabletissa

Play-kanavat osiossa voit katsoa TV-kanaviisi sisältyviä ohjelmia aivan ilmaiseksi.

Viaplay osio vastaa Viaplayn online-palvelua. Siellä on valtava valikoima ilmaisia elokuvia ja TV-sarjoja ilman häiritseviä mainoskatkoja. Katsoaksesi näitä tulee tilaukseesi sisältyä Viasat Film –kanavat.

Angry Birds UHD elokuvana

UHD Vuokraelokuvat 10€ / 24 tuntia

Nyt voit vuokrata elokuvia Ultra HD-laadulla! 

Elokuvien vuokraus edellyttää Viasat satelliittitilausta, Viasat Ultra HD-digiboksia ja Ultra HD-televisiota. Pääset vuokraamoon painamalla VOD-näppäintä kaukosäätimessäsi. Elokuvien hinta on 10€/24tuntia katselun aloittamisesta. Elokuvat laskutetaan normaalin laskusi yhteydessä.  

Valtava määrä elokuvia ja TV-sarjoja joita voit katsoa juuri silloin kuin sinulle sopii. Aloita ohjelmakirjaston käyttö jo tänään!