Kokonainen viihdemaailma yhdellä napin painalluksella.

Viasat boksiViasat verkkokaapeli

Tervetuloa Viasatin ohjelmakirjastoon!

Kaikki Viasat satelliittiasiakkaat saavat käyttöönsä Viasat ohjelmakirjaston, joka lataa suosituimmat elokuvat ja TV-ohjelmat netistä suoraan Viasat digiboksille - voit katsoa ohjelmia milloin haluat. Ohjelmakirjaston käyttö edellyttää. että digiboksi on yhteydessä nettiin joko langattomasti tai verkkokaapelilla. Valtava määrä elokuvia ja TV-sarjoja joita voit katsoa juuri silloin kuin sinulle sopii.

Viasat ohjelmakirjaston käyttäminen on helppoa.

VOD-näppäin

Paina vain kaukosäätimen VOD-näppäintä niin ruutuun ilmestyy päävalikko. Liiku nuolinäppäimellä oikealle ja vasemmalle, valitse kategoria painamalla OK-näppäintä.

Tekisikö mielesi katsoa elokuvia?

Ohjelmakirjasto - katso silloin kun haluat

Viasat Film -tilaajana voit valita ilmaiseksi minkä tahansa Film osion yli 500 elokuvasta. Valitse haluamasi elokuva ja paina OK-näppäintä niin lataus alkaa. Ruutuun tulee ilmoitus kun lataus on valmis. Katso elokuva heti painamalla OK-näppäintä tai myöhemmin kalenterista jonne elokuva tallentuu automaattisesti.

Jäikö lempisarja katsomatta?

Viaplay tabletissa

Play-kanavat osiossa voit katsoa TV-kanaviisi sisältyviä ohjelmia aivan ilmaiseksi.

Viaplay osio vastaa Viaplayn online-palvelua. Siellä on valtava valikoima ilmaisia elokuvia ja TV-sarjoja ilman häiritseviä mainoskatkoja. Katsoaksesi näitä tulee tilaukseesi sisältyä Viasat Film –kanava.

Valtava määrä elokuvia ja TV-sarjoja joita voit katsoa juuri silloin kuin sinulle sopii. Aloita ohjelmakirjaston käyttö jo tänään!