V film & series

V film & feries on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

ELOKUVAKANAVAT

V film premiere HD

Parhaat uutuuselokuvat ja eniten ensi-iltoja! V Film Premiere -kanavan ohjelmistoon kuuluvat Hollywoodin ja Pohjoismaiden uusimmat hittielokuvat, sekä viikonloppuisin esitettävät ensi-ilta elokuvat. Kanava näyttää ohjelmaa HD-kuvanlaadulla.

V film action HD

Suurimmat toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhu- elokuvat tuovat jännitystä jokaiseen päivään. Kanava täynnä toimintaa HD-kuvanlaadulla.

V film hits HD

Kanava esittää uusimmat hitit, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita! Kanava esittää ohjelmaa HD-kuvanlaadulla.

V film family HD

Koko perheen elokuvakanava tarjoaa naurua, fantasiaa, animaatioita ja seikkailuja! Aamusta iltapäivään nähdään lasten suosikkeja sekä koko perheen elokuvia ja iltaisin enemmän aikuisia kiinnostavimpia komedioita.