KAIKENIKÄISILLE LAPSILLE!

Lapsille on tarjolla täysin omat kanavat, joilta tulee hauskaa ja opettavaista viihdettä sekä isoille, että pienille lapsille!

DISNEY CHANNEL

Disney Channel sopii koko perheelle. Kanava esittää piirrettyjä, viihdyttäviä tv-sarjoja ja parhaita Disney-klassikkoja. Suosituimmat ohjelmat on puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

DISNEY XD

Disney XD on kaikille niille, jotka pitävät piirretyistä, toiminnasta ja huumorista. Kanava tarjoaa vauhdikasta viihdettä: supersankareita, hauskoja komedia- sarjoja, sekä Star Wars -ohjelmia. Osa sarjoista on puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

DISNEY JUNIOR

Disney Junior on suunnattu kaikkein nuorimille (2-6-vuotiaille). Kanavalla Disneyn tarinat ja rakastetut hahmot yhdistetään leikkisään oppimiseen. Suosituimmat sarjat ovat puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

CARTOON NETWORK

Etenkin nuorille ja lapsille suunnattu kanava, jolla on yksi maailman laajimmista piirrettyjen ohjelmien valikoimista. Kanavalla seikkailevat mm. Tom & Jerry, Kiviset ja Soraset, sekä Scooby Doo. Ohjelmat ovat englanniksi tai ruotsiksi puhuttu.

BOOMERANG

Kanava tarjoaa piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet.

NICKELODEON

Palkittu lastenkanava tarjoaa piirrettyjä, komediaa ja opettavaisia ohjelmia kaikenikäisille lapsille. Ohjelmistossa mm. Paavo Pesusieni kumppaneineen. Lähetysaika: 06:00-22:00.

NICK JR

Nick Jr. on suunnattu perheen pienimmille. Kanava esittää opettavaisia ohjelmia, sekä lasten suosikkeja kuten Ryhmä Hau ja Seikkailija Dora. Kanava on ruotsinkielinen.

NICKTOONS

Kanava tarjoaa animaatioiden ystäville toimintaa, komediaa ja seikkailuja. Kanava on suunnattu pääasiassa 4-10-vuotiaille.

Lapsille suunnatut kanavapaketit

VIASAT VIIHDE

Viasat Viihde sisältää elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme.

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

V premium

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme.

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

VIASAT SATELLIITTIASIAKKAIDEN ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09-17 numerossa +358 20769 9009.


TILAA VIASAT

Soita numeroon +358 20769 9009. Olemme avoinna arkisin klo 09-17.