Logout

Päivitetty tietosuojaselosteemme

Kiitos, että luotat henkilötietosi käsiimme. Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan oikeuksiasi ja päivittäneet tietosuojaselosteemme. Uusi seloste astuu voimaan 25. toukokuuta 2018, ja siitä käyvät ilmi muutokset, joita olemme tehneet näiden oikeuksien vahvistamiseksi ja jotta käytäntömme vastaavat uutta EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR).

Tässä on muutama tietosuojaselosteeseemme tehty muutos:

  • Käyttäjäystävällinen seloste: Olemme päivittäneet tiedot siitä, miten henkilötietojasi käsittelemme, selkeyttämällä selosteen kieltä ja lisäämällä otsikoita ja linkkejä, joiden avulla löydät tärkeät tiedot entistä helpommin.
  • Yksityiskohtaisia tietoja: Tavoitteenamme on, että lukemalla selosteen keskeiset kohdat saat selkeän kuvan siitä, miten käsittelemme luovuttamiasi tietoja. Ymmärrät, mitä tarkoituksia varten henkilötietojasi käsittelemme, kenen kanssa tiedot mahdollisesti jaamme palvelujen mahdollistamiseksi ja kuinka kauan tietojasi käsittelemme. Kerromme myös, miten pidämme tietosi turvassa.
  • Oikeuksiesi vahvistaminen: Päivitetystä selosteestamme käy ilmi, miten voit hallita käsittelemiämme tietoja itsestäsi ja millaisia erilaisia vaihtoehtoja sinulla on tietojen saamiseksi, korjaamiseksi ja paikoin myös poistamiseksi.

Mikä on EU:n yleinen tietosuoja-asetus?

EU:n yleinen tietosuoja-asetus astuu voimaan 25. toukokuuta 2018. Sen tarkoituksena on korvata EU:n jäsenmaiden kansalliset tietosuojalait yhdellä koko EU:n kattavalla lailla, joka koskee organisaatioita kaikissa EU:n jäsenmaissa sekä sellaisia EU:n ulkopuolisia organisaatioita, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita EU-kansalaisille tai seuraavat EU-kansalaisten käyttäytymistä.

Mikä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tarkoitus on?

  • Vahvistaa EU-kansalaisten omia henkilötietojaan koskevia oikeuksia ja parantaa tietojen valvontaa
  • Luoda yhtenäinen tietosuojalaki, jota sovelletaan kaikissa EU:n jäsenmaissa ja jonka avulla organisaatioiden on helpompi ymmärtää, millaisia sääntöjä niiden tulee noudattaa, ja EU-kansalaisten ymmärtää, miten heidän tietojaan käytetään.

 

Mitä tietoja henkilötiedot käsittävät?

Kaikki luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot, joiden avulla kyseinen henkilö voidaan suoraan tai välillisesti tunnistaa. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, valokuva, sähköpostiosoite, pankkitiedot, viestit yhteisöpalvelujen sivustoilla tai tietokoneen IP-osoite.

Mihin toimenpiteisiin Viasat Finland on ryhtynyt?

Viasat Finland on sitoutunut noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja on siksi käynyt aktiivisesti läpi henkilötietoja koskevia käytäntöjään varmistaakseen, että kaikkia asetuksen määräyksiä varmasti noudatetaan. Olemme yhtenä toimenpiteenä päivittäneet tietosuojaselosteemme ja tehneet siihen tarvittavat lisäykset. Jos sinulla siis on kysyttävää siitä, miten henkilötietojasi käsittelemme, kehotamme sinua lukemaan ensin tietosuojaselosteemme. Mikäli jokin kysymys jää silti vaivaamaan mieltäsi tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, yhteystietomme löytyvät selosteesta.

Mihin käytätte henkilötietojani?

Henkilötietojesi käyttäminen mahdollistaa palvelujen tarjoamisen sinulle. Lisäksi käytämme henkilötietoja lähinnä suositusten räätälöimiseen mielenkiinnon kohteidesi perusteella, palvelujemme tärkeitä muutoksia koskevien ilmoitusten lähettämiseen, palvelujesi laskuttamiseen sekä muuhun asiakassuhteemme hoitamiseen. Voimme käyttää henkilötietojasi myös uutiskirjeemme lähettämiseen, mikäli olet antanut tähän luvan. Tietosuojaselosteestamme löydät lisää tietoja siitä, miten tietojasi käytämme.