Logout

Unelmille Siivet -palkkiomalli

Näin tukea maksetaan  

  • Jokaisesta seuralle/joukkueelle/luokalle korvamerkitystä tilauksesta maksetaan 20€ sponsorointitukea

Mitkä tilaukset lasketaan mukaan 

Mukaan lasketaan kaikki korvamerkityt Viasat-tilaukset. On siis ensiarvoisen tärkeää, että tilaus tehdään Unelmille Siivet -sivun kautta, vain tämän sivun kautta tilauksen voi korvamerkitä joukkueelle/seuralle/luokalle. 

Tilaukset raportoidaan 2kk:n välein aina seuraavan kuukauden puolella. Raportointijaksot ovat tammi- ja helmikuu, maalis- ja huhtikuu, touko-ja kesäkuu, heinä- ja elokuu, syys- ja lokakuu, marras- ja joulukuu. Kaikki tilaukset, mitkä on aktivoitu ja laskutus on käynnistynyt ajanjakson aikana lasketaan mukaan maksettavaan tukeen. Mikäli tilaus on peruttu ei siitä luonnollisestikaan makseta tukea. 

Tuki maksetaan vähintään 6kk määräaikaisista tilauksista. Sponsorointituki koskee ainoastaan uusia tilauksia, korvamerkintää ei voi lisätä olemassaolevaan tilaukseen. 

Esimerkki

Esimerkiksi joukkue missä on 30 pelaajaa ja puolet perheistä on kiinnostunut seuraamaan Valioliigaa, Mestareiden liigaa, NHL:ää tai muuta huippu-urheilua ja tilaa Viasatin paketin itselleen, saa seura tilauksista sponsorointitukea 15 * 20€=300€. Toki linkkiä saa jakaa myös kavereille, sukulaisille ja muille jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaa. 

Tuen maksaminen 
Sovimme aina erikseen ohjelmaan ilmoittautumisen yhteydessä miten tuki maksetaan, kerätäänkö sitä yksittäiselle joukkueelle vai koko seuralle. Kokonaistilausmäärä lasketaan laskuttavan tahon kautta, eli mikäli on sovittu kerättävän rahaa koko seuralle ja sponsorituki laskutetaan seuran toimesta lasketaan siihen kaikkien seuran joukkueiden tilaukset mukaan. Toimitamme raportin mistä seura voi edelleenjakaa tuen joukkueille. Tuen maksamisessa ei ole minimäärää, eli jo yksikin tilaus kartuttaa kassaa 20€:lla. Tuki tulee aina laskuttaa Viasatilta, sitä ei makseta automaattisesti.   

Paketit, joista tukea maksetaan 

Viasat paketit joista sponsoritukea saa

Tuki maksetaan minimissään 6kk määräaikaisista tilauksista

Hinnoittelu on aina operaattorikohtainen ja yllä annetut hinnat ovat esimerkkejä, hinnat ovat suurinpiirtein samat kaikilla operaattoreilla. Kun tilaus tehdään Unelmille Siivet-sivun kautta vahvistetaan tilaus aina erikseen ja samalla asiakaspalvelumme kertoo tarkan hinnan ja parhaan saatavilla olevan tarjouksen asiakkaan operaattorille. 

Mikäli operaattorilla on olemassaoleva tarjous Viasat-paketista niin tarjous on saatavilla myös tilattaessa Unelmille Siivet-ohjelman puitteissa

Kanavapaketit ovat saatavilla kaikkien suomalaisten kaapelioperaattoreiden ja  iptv-operaattoreiden kautta (kuten Elisa Viihde, Sonera Viihde, Maxivision). Paketit ovat saatavissa myös DNA Antenniin, Canal Digitalin satelliittiantenniin tai Viasatin satelliittiantenniin.

Tilaukset vahvistetaan aina erikseen tilaajalle