Logout

Enemmän huippufutista kuin koskaan aiemmin

Tänä vuonna ohjelmistossamme on enemmän futista kuin koskaan aiemmin. Valioliiga, UEFA Champions League, FA Cup, La Liga, Ligue 1, Serie A ja paljon muuta. Luvassa siis todellinen futiksen huippuvuosi!

Jalkapallo

Valioliiga - syksystä 2016 eteenpäin

Englannin Valioliiga Viasatilla syksystä 2016 eteenpäin!

Kausi 2016-2017 alkoi 13.8. ja päättyy toukokuussa. Viikottain jopa 6 suomeksi selostettua ottelua ja studio lauantaisin. 

UEFA Champions League

Mestareiden liiga kaudesta 2015-2016 alkaen Viasatilla, oikeutemme kattavat kaikki ottelut. Näe koko kausi aina karsintapeleistä kesäkuun finaaliin asti. Lohkovaiheessa näytämme vähintään kolme peliä per ottelupäivä ja pudotuspelivaiheessa pyrimme näyttämään kaikki ottelut. Suurin osa otteluista on selostettu suomeksi. 

 

La Liga ja Copa Del Rey

Huippufutista suoraan Espanjasta. Seuraa FC Barcelonan, Real Madridin ja muiden huippujengien taistelua Espanjan mestaruudesta. Näytämme useita huippumatseja viikottain. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. Näytämme myös valikoidut ottelut Copa Del Reysta. 

 

Serie A

Serie A - Italian liigaa suoraan kotisohvallesi. Näytämme muutaman ottelun viikossa aina viimeiseen kierrokseen asti. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

Ligue 1 - Syksystä 2016 eteenpäin

Ranskan mestaruusliiga Ligue 1 syksystä 2016 alkaen Viasatilla!

Näytämme mielenkiintoisimmat ottelut. 

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Näet Argentiinan, Brasilian, Chilen, Kolumbian ja muiden huippumaiden tien kohti vuoden 2018 MM-kisoja. 

Saksan Cup

Saksan Cup on Saksan jalkapallon kansallinen vuosittainen cup-kilpailu, joka tunnetaan myös nimellä DFB-Pokal. Loppuottelu pelataan Berliinin olympiastadionilla toukokuussa. Näytämme parhaita otteluita valikoidusti kanavillamme. Osa otteluista selostettu suomeksi, muut ottelut englanniksi tai ruotsiksi. 
 

Fa Cup Viasatilla

Englannin FA Cup

Englannin FA Cup eli Football Association Challenge Cup on maailman vanhin jalkapalloturnaus, jonka loppuottelu pelataan Lontoon Wembley Stadiumilla toukokuun lopussa. Cupin voittaja pääsee Eurooppa-liigan ensimmäiselle kierrokselle. Näytämme parhaat ottelut finaaleihin asti. Osa otteluista selostetaan suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

Englannin Liigacup

Englannin liigacupissa, eli EFL Cupissa, kohtaavat Valioliigan ja The Football Leaguen kolmen divisioonan joukkueet. Liigacupin voittajajoukkue saa osallistumisoikeuden UEFA Eurooppaliigan 3. karsintakierrokselle. Näytämme parhaita otteluita suorana kanavillamme. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu

Kaikki urheilusisältömme kuuluu Viasat Urheilu-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

 

Viasat Jalkapallo

Viasat Jalkapallo

Kaikki jalkapallokanavat kuuluvat Viasat Jalkapallo-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Tilaa Viasat - jätä soittopyyntö

Mikäli tarvitset lisätietoja tai et ole varma operaattoristasi, jätä meille soittopyyntö ja soitamme sinulle! 

Muuta

Urheilukalenteri 2016

Vuonna 2016 - 2017 valikoimassamme on enemmän urheilua kuin koskaan - katsottavaa löytyy kaikkiin vuorokauden aikoihin, läpi vuoden. 

Päivitämme uuden kausikalenterin piakkoin.

Valioliiga kausi 2016-2017

Valioliiga kausi 2016-2017

Valioliiga-opas kaudelle 2016-2017

Koe järisyttävää tunnelmaa UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:sen, FA Cup:n, Copa Del Reyn ja Saksan Cupin parissa!