Logout

Enemmän huippufutista kuin koskaan aiemmin

Enemmän huippufutista kuin koskaan aiemmin. UEFA Champions League, Valioliiga, Englannin Liigacup, FA Cup, La Liga, Serie A, Ligue 1,ja paljon muuta!

Jalkapallo

pl_440x240.jpg

Valioliiga

Kausi 2017-2018 alkaa pe 11.8. ja päättyy toukokuussa. Viikottain jopa 6 suomeksi selostettua ottelua ja studio lauantaisin. 

ucl.jpg

UEFA Champions League

Näe koko kausi aina karsintapeleistä finaaliin asti. Lohkovaiheessa näytämme vähintään kolme peliä per ottelupäivä ja pudotuspelivaiheessa pyrimme näyttämään kaikki ottelut. Suurin osa otteluista on selostettu suomeksi. Lisäksi ennakkostudiot ennen päivän pääottelua. 

 

laliga.jpg

La Liga

Huippufutista suoraan Espanjasta. Seuraa FC Barcelonan, Real Madridin ja muiden huippujengien taistelua Espanjan mestaruudesta. Näytämme useita huippumatseja viikottain. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

seriea.jpg

Serie A

Serie A - Italian liigaa suoraan kotisohvallesi. Näytämme muutaman ottelun viikossa aina viimeiseen kierrokseen asti. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

ligue1.jpg

Ligue 1

Ranskan mestaruusliiga Ligue 1 Viasatilla! Näytämme kauden mielenkiintoisimmat ottelut. 

karsinnat.jpg

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Näet Argentiinan, Brasilian, Chilen, Kolumbian ja muiden huippumaiden tien kohti vuoden 2018 MM-kisoja. 

saksancup.jpg

Saksan Cup

Saksan Cup on Saksan jalkapallon kansallinen vuosittainen cup-kilpailu, joka tunnetaan myös nimellä DFB-Pokal. Loppuottelu pelataan toukokuussa. Näytämme parhaita otteluita valikoidusti kanavillamme. 
 

facup_chelsea_440x240.jpg

Englannin FA Cup

Englannin FA Cup on maailman vanhin jalkapalloturnaus, jonka loppuottelu pelataan toukokuun lopussa. Cupin voittaja pääsee Eurooppa-liigan ensimmäiselle kierrokselle. Näytämme parhaat ottelut finaaleihin asti. Osa otteluista selostetaan suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

carabao-cup-440x240.jpg

Englannin Liigacup

Englannin liigacupissa (EFL Cup) eli Carabao Cupissa, kohtaavat Valioliigan ja The Football Leaguen kolmen divisioonan joukkueet. Liigacupin voittajajoukkue saa osallistumisoikeuden UEFA Eurooppaliigan 3. karsintakierrokselle. Näytämme parhaita otteluita suorana kanavillamme. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

skybet_efl_championship_440x240.png

EFL Championship

Sky Bet Championship, eli Englannin mestaruussarja on Englannin toiseksi korkein sarjataso. Kauden lopuksi kaksi parasta joukkuetta nousee suoraan Valioliigaan ja 3.-6.sijoittuneet joukkueet pelaavat keskenään kolmannesta nousijan paikasta. Näytämme parhaita otteluita valikoidusti kanavillamme.

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu

Kaikki urheilusisältömme kuuluu Viasat Urheilu-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

 

Viasat Jalkapallo

Viasat Jalkapallo

Kaikki jalkapallokanavat kuuluvat Viasat Jalkapallo-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Tilaa Viasat - jätä soittopyyntö

Mikäli tarvitset lisätietoja tai et ole varma operaattoristasi, jätä meille soittopyyntö ja soitamme sinulle! 

Muuta

Koe järisyttävää tunnelmaa UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:sen, FA Cup:n ja Saksan Cupin parissa!