Logout

Viasatin urheilukanavat

Urheilukanavat

Suomen eniten urheilua!

Tervetuloa nauttimaan kanssamme mahtavasta urheilusisällöstä Kanavamme tarjoavat 24/7 lähetyksiä maailman huippuliigoista - NHL, KHL, UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1 ja paljon muuta.

Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko ovat suomalaisille katsojille suunniteltuja kanavia ja suunnittelemme kanavien lähetykset niin että ne palvelevat mahdollisimman monia katsojia.

Huomioithan, että kanavavalikoimassa voi olla operaattorikohtaisia eroja, tarkista aina kanavien näkyvyys omalta operaattoriltasi. 

VIASAT URHEILU

Viasat Urheilu on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup ja Saksan Cup. Jääkiekon ystäville on puolestaan tarjolla NHL ja KHL -otteluita. Viasat Urheilu -kanavan ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja moottoriurheilua.

Viasat Jalkapallo

Kanava keskittyy laadukkaisiin jalkapallotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen kiinnostavin jalkapallokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaita jalkapalloliigoja. Ohjelmistossa on UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:sen ja Fa Cupin kiinnostavimmat ottelut.  

Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot.

VIASAT JÄÄKIEKKO

Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen ykkösjääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Viikonloppuisin NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan.

Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot. 

Viasat Sport

Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa muun muassa UEFA Champions Leaguen rinnakkaisotteluita, sekä paljon Valioliigan, La Ligan ja Serie A:n otteluita.

Viasat Sport Premium

Ruotsin Premium urheilukanava. Kanava keskittyy erityisesti jalkapalloon ja sillä nähdään Ruotsin studiotuotannot ja kiinnostavimmat ottelut seuraavista liigoista: UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A ja Englannin FA Cup.

VIASAT HOCKEY

Viasat Hockey -kanavalta näet suorien NHL -otteluiden lisäksi päivittäisiä uusintoja, sekä koosteita edellisyön otteluista.

Viasat Fotboll

Ruotsin jalkapallokanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa on muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan otteluita, sekä paljon La Ligan otteluita.

Viasat Golf

Suomen ensimmäinen golf-kanava! Näe yksinoikeudella European Tour, Ryder Cup, US Open, The Open/British Open ja PGA Championship suorina lähetyksinä alkuperäisselostuksella. Kanavalta myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia.

NHL Xtra 1-8

Viasat Jääkiekko sisältää kahdeksan erillistä NHL Xtra -kanavaa, joilta näet pelkkiä suoria lähetyksiä jokaiselta NHL -kierrokselta. Voit surffailla eri otteluiden välillä, sillä me näytämme niistä jokaisen!

Viasat eSportsTV HD

Kanava esittää yli 2 000 tuntia e-urheilua ja pelejä vuosittain. Lajeja seurataan 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Kanavan valikoimiin kuuluvat suurimmat eSport-liigat ja kansainväliset turnaukset, kuten ESL One,  Intel® Extreme Masters, DreamHack Summer ja DreamHack Masters.

Kanava on saatavilla satelliittiasiakkaille. 

Viasat Ultra HD

Pohjoismaiden ensimmäinen Ultra HD -kanava. Kanavalla esitetään parhaimpia otteluita valituista liigoista, aluksi kanavalla näytetään noin 1 ottelu/viikko. 

Kanava on saatavilla satelliittiasiakkaille kanavapaikalla 9. 

Viaplay

Viaplay suoratoistopalvelu

Viaplayssa on katsottavissa TV-sarjoja, leffoja ja urheilua. Viaplayta voi käyttää mm. puhelimella, tabletilla, tietokoneella, pelikonsolilla tai Smart TV:llä. 

Viaplay näyttää kaikki Viasatin urheilukanavien lähetykset ja usein myös enemmän lähetyksiä, etenkin silloin kuin useampi otteluaikataulut menevät päällekkäin. Viaplay kuuluu kaikkiin Viasat satelliittipaketteihin veloituksetta. Kaapeliasiakkaille Viaplay on toistaiseksi lisämaksullinen ja sen voi tilata suoraan Viaplayn sivuilta. 

Tilaa Viasat

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu

Kaikki urheilusisältömme kuuluu Viasat Urheilu-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Viasat Jalkapallo

Viasat Jalkapallo

Kaikki jalkapallokanavat kuuluvat Viasat Jalkapallo-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Viasat Jääkiekko

Viasat Jääkiekko

Kaikki jääkiekkokanavat kuuluvat Viasat Jääkiekko-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Viasat Golf

Viasat Golf

Viasat Golf-pakettiin kuuluu golfkanavamme.  

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

Muuta

NHL Primetime -kalenteri 2017-2018

Urheiluoikeutemme

Viasatin urheiluoikeudet

Jääkiekko:
NHL 
KHL   

Jalkapallo: 
UEFA Champions League 
Englannin Valioliiga  
Espanjan La Liga 
Italian Serie A 
Ranskan Ligue 1 
FA Cup 
Englannin Liigacup
DFB Pokal
yms. 

Maailman parasta jääkiekkoa, golfia, moottoriurheilua, jalkapalloa ja paljon muuta! Myös suomeksi selostettuna.