Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

19.9.: Barcelona-Eibar

Barcelona saa Eibarin vieraakseen Camp Noulle La Ligan ottelussa, jossa isäntäjoukkue on suursuosikki. Katso Barcelonan ja Eibarin välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Barcelona on aloittanut La Liga -kauden vahvasti, ja sitä voidaan epäilemättä pitää ennakkosuosikkina ottelussa Eibaria vastaan. Eibar ei nimittäin ole saanut ainuttakaan pistettä kuudessa edellisessä Katalonian jättiä vastaan pelaamassaan ottelussa. Otteluiden maalierokaan ei mairittele Eibaria, sillä joukkue on päästänyt 20 maalia ja onnistunut tekemään vain kolme. Sitä paitsi muuan Lionel Messi on päässyt kuntoon, joka aiheuttaa Eibarille lisäongelmia. Katso Barcelonan ja Eibarin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

19.9. klo 22.55 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

20.9.: Lazio-Napoli

Lazio ja Napoli kohtaavat toisensa Stadio Olimpicolla Roomassa, ja pelistä saattaa tulla todella jännittävä. Katso Lazion ja Napolin välinen huippuottelu Viasat Sport -kanavalta.

Stadio Olimpicolla toisensa kohtaa kaksi erittäin hyökkäävää joukkuetta. Kotijoukkue Lazio vaikuttaa todella vahvalta, ja Ciro Immobile ja Nani muodostavat arvaamattoman parivaljakon, jonka panos hyökkäyspäässä on hyvin vahva. Napoli on puolestaan aloittanut kauden räväkästi ja panostanut erityisesti hyökkäyspeliin. Joukkue on ollut erittäin tehokas ja laukonut runsaasti maaleja Serie A:n alkukaudella. Kun Napoli hyökkää kovalla paineella, Lazio saattaa olla suurissa vaikeuksissa. Katso Lazion ja Napolin välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Sport -kanavalta.

20.9. klo 21.40 Viasat Sport -kanavalla.

23.9.: West Ham-Tottenham

Pääsemme seuraamaan derbyä, kun Tottenham saapuu West Hamin vieraaksi. Spursin olisi aika saada pelinsä kulkemaan, jos se haluaa pysyä mukana kärjen vauhdissa. Katso ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Vaikka Tottenham onkin kerännyt pisteitä varsin hyvin, alkukauden vaikeuksien perusteella pelissä on paljon parannettavaa. Jotta joukkue pystyisi roikkumaan Valioliigan kärjessä, sen pitäisi löytää uudestaan viime kauden vauhdikas pelityyli, jolla se pystyi ainoana joukkueena haastamaan Chelsean. Nyt vastaan astelee siis West Ham, joka ei sekään ole saanut peliään kulkemaan alkukaudesta. Katso West Hamin ja Tottenhamin välinen Lontoon derby suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

23.9. klo 14.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

23.9.: Juventus-Torino

On tullut aika pelata Torinon derby, jossa Juventus saa jännittävään otteluun vieraakseen paikallisvastustaja Torinon. Jatkaako Juventus kolmen pisteen linjalla? Katso ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Serie A:ta dominoiva Juventus on tälläkin kaudella osoittanut, että sitä on vaikea voittaa. Juventuksen joukkueesta ei heikkouksia löydy, ja kun joukkueessa on lisäksi sellaisia huippuosaajia kuin Paulo Dybala, Miralem Pjanic ja Gonzalo Higuain, on vaikea löytää joukkuetta, joka voisi estää Juvea ottamasta seitsemättä peräkkäistä liigavoittoaan. Torino kuuluu varmasti joukkueisiin, jotka haluaisivat nähdä tilanteen muuttuvan, ja nyt sillä on mahdollisuus heittää kapuloita Juven rattaisiin. Katso Juventuksen ja Torinon välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

23.9. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.