Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

18.1.-22.1.: Abu Dhabi HSBC Championship

Golfmaailman huiput kokoontuvat Abu Dhabiin Euroopan kiertueen Abu Dhabi HSBC Championship -turnaukseen. Katso koko dramaattinen turnaus suorana Viasat Golf -kanavalta.

Vuoden ensimmäisen suuren turnauksen, Euroopan kiertueen Abu Dhabi HSBC Championshipin, alkuasetelmat ovat todella vaikuttavat. US Openin voittaja Dustin Johnson pelaa täällä ensimmäistä kertaa, viime vuoden voittaja Rickie Fowler on paikalla taas, kuten myös Race to Dubai -voittaja Henrik Stenson ja supertähti Rory McIlroy, ja he kaikki tavoittelevat turnausvoittoa. Ja tässä on vain muutama niistä suurista nimistä, jotka ovat mukana. Luvassa on siis huikean korkeatasoinen golfturnaus. Muista katsoa Abu Dhabi HSBC Championship -turnaus Viasat Golf -kanavalta.

18.1.-22.1. Viasat Golf -kanavalla.

21.1.: Manchester City-Tottenham

Valioliigassa pelataan erittäin tärkeä ottelu, kun Manchester City saa vieraakseen Tottenhamin. Kumpi joukkueista pysyttelee kärkijoukoissa? Katso dramaattinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Valioliigan kärkijoukoissa pysyminen vaatii voittoja, ja kun joukkueet kohtaavat, sekä Manchester City että Tottenham haluaa voittaa. Huippukuntoisen Chelsean etumatka on varsin vakuuttava, eikä millään joukkueella ole nyt varaa menettää pisteitä. Luvassa on siis todella mielenkiintoinen ottelu Etihadilla. Pelissä on paljon ja taistelu pisteistä tulee olemaan kovaa. Seuraa Viasat Jalkapallo -kanavan suorana välittämää maalikuninkaiden Sergio Agüeron ja Harry Kanen välistä taistelua, kun Manchester City saa vieraakseen Tottenhamin.

21.1. klo 19.30 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

21.1.: Milan-Napoli

Juventuksen takana taistellaan sijoituksista, ja tässä kamppailussa ovat mukana muiden muassa Milan ja Napoli, jotka kohtaavat nyt toisensa. Sinä näet suurottelun suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Milanon punamusta joukkue alkaa monen vaikean vuoden jälkeen elää jälleen parempia aikoja. Entinen suurjoukkue Milan näyttää vihdoinkin onnistuneen luomaan oikeanlaisen joukkueen, jossa on paljon nuoria lahjakkuuksia ja tuntemattomia pelaajia sen sijaan, että joukkue olisi pitänyt kiinni viime vuosien vanhemmista ja ehkä hieman väsyneistä pelaajista. Joukkue on taas Serie A:n kärjessä, ja nyt edessä on kova ottelu vahvaa Napolia vastaan. Katso klassinen Milanin ja Napolin välinen suurottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

21.1. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla. 

22.1.: Juventus-Lazio

Juventus etenee täydellä höyryllä Serie A:n kärjessä ja kohtaa nyt varsin hyväkuntoisen Lazion. Ottaako Juve taas kotivoiton? Katso ottelu suorana Viasat Urheilu -kanavalta.

Näyttää vahvasti siltä, että Juventus ottaa kauden päättyessä kuudennen perättäisen liigavoittonsa. On vaikea nähdä, mikä joukkue pystyisi haastamaan ”vanhan rouvan”. Perässä tulevat joukkueet eivät ole kyenneet haalimaan voittoja samaan tahtiin kuin Juventus, ja niinpä ne ovat jäämässä Juventuksen vauhdista. Yksi näistä joukkueista on Lazio, ja kun se nyt matkustaa Torinoon, on jännittävä nähdä, pystyykö se horjuttamaan Juven tasapainoa. Katso Juventuksen ja Lazion välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalta.

22.1. klo 13.25 Viasat Urheilu -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.