Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

25.5.-28.5.: BMW PGA Championship

Golfin eliitti kokoontuu Wentworth Clubille pelaamaan Euroopan kiertueeseen kuuluvaa BMW PGA Championship -turnausta. Katso turnaus suorana Viasat Golf -kanavalta. Katso maailmanluokan golfia suorana koko päivä.

Tarjolla on todellista maailmanluokan golfia, kun BMW PGA Championship -turnaus pelataan Wentworth Clubilla Surreyssa Lontoon lähistöllä. BMW PGA Championship -turnaus kuuluu uuteen Euroopan kiertueen Rolex Series -sarjaan, ja se on ensimmäinen kahdeksasta vuonna 2017 pelattavasta turnauksesta. Pystyykö Henrik Stenson jättämään jälkensä uuteen sarjaan? Ruotsalaisella supertähdellä on edessään kova urakka, kun haastajina ovat mm. Rory McIlroy, Justin Rose ja Elx Norén. Katso BMW PGA Championship -turnaus Viasat Golf -kanavalta.

25.5.-28.5. Viasat Golf -kanavalla.

27.5.: Arsenal-Chelsea

On tullut aika pelata maailman vanhimman seurajoukkueturnauksen, FA Cupin, finaali, ja tällä kaudella voitosta taistelevat Arsenal ja Chelsea. Katso ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Valioliigamestari Chelsealla on mahdollisuudet tuplaan, kun taas cup-ekspertti Arsenal voi viedä neljän vuoden sisällä jo kolmannen FA Cup -voittonsa. Nämä ovat lähtökohdat, kun FA Cupin finaalissa Wembley-stadionilla toisensa kohtaavat lontoolaiset kilpakumppanit Arsenal ja Chelsea. Luvassa on taistelua, kiihkeitä tilanteita, upeaa peliä ja kansanjuhlaa. Eli aineksia, joista syntyy klassinen finaaliottelu. Pystyykö Antonio Conten Chelsea viemään tuplan vai pelastaako Arsène Wenger työpaikkansa viemällä voiton? Katso FA Cupin finaaliottelu Arsenal–Chelsea suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

27.5. klo 19.20 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

 

27.5.: Eintracht Frankfurt-Dortmund

Eintracht Frankfurt kohtaa Saksan cupin finaalissa Berliinin olympiastadionilla Dortmundin, ja kaikki on valmiina suurta jalkapallojuhlaa varten. Katso ottelu Viasat Urheilu -kanavalta.

Dortmund voisi Saksan cupin voittamalla pelastaa varsin epäonnisen kautensa. Joukkue on toki varmistanut paikkansa Mestarien liigaan, mutta tavoitteet olivat korkeammalla, ja suunnitelmissa oli haastaa Bayern München taistelussa Bundesliigan voitosta. Joukkue on kuitenkin edennyt hurjalla tempolla Saksan cupissa, ja nyt finaalissa Berliinin olympiastadionilla, noin 75 000 katsojan edessä, vastaan astelee Eintracht Frankfurt. Katso Saksan cupin finaaliottelu Eintracht Frankfurt – Dortmund suorana Viasat Urheilu -kanavalta.

27.5. klo 20.50 Viasat Urheilu -kanavalla.

28.5.: Bologna-Juventus

Italian sarjaa dominoiva Juventus päättää taas yhden voitokkaan Serie A -kauden hankalalla vierasottelulla Bolognaa vastaan, ja sinä näet ottelun suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Tätä kirjoitettaessa (ennen Juventuksen ja Crotonen välistä ottelua) Juventus ei ole vielä varmistanut liigavoittoaan. Rökäletappio vierasottelussa Romalle pani kapuloita ”vanhan rouvan” rattaisiin, mutta on todennäköistä, että joukkue nappaa kuudennen perättäisen liigavoittonsa, ja kultajuhlat voivat alkaa Bolognassa. Mutta kotijoukkueella ei ole aikomustakaan antaa periksi ja päästää Juventusta helpolla, joten Juventuksen on pidettävä pää kylmänä. Katso Bolognan ja Juventuksen välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

28.5. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.