Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

22.6.-25.6.: BMW International Open

Henrik Stenson tulee BMW International Open -turnaukseen puolustamaan titteliään. Seuraa Stensonin voitontavoittelua Viasat Golf -kanavalta.

Henrik Stenson pelasi erittäin vakuuttavasti viime vuonna ja vei BMW International Open -turnauksen voiton kolmen lyönnin erolla eteläafrikkalaiseen Darren Fichardtiin ja tanskalaiseen Thorbjørn Oleseniin. Ruotsalainen supertähti on nytkin paikalla puolustamassa titteliään. Kun tarkastellaan Stensonin kilpakumppaneiden listaa, turnauksen voittaminen ei ole kuitenkaan helppo tehtävä. Kotikentällään pelaava Martin Kaymer, pelaajalegenda Ernie Els sekä Sergio Garcia lienevät Stensonin kovimmat vastustajat. Katso BMW International Open -turnaus suorana lähetyksenä Viasat Golf -kanavalta.

22.6.-25.6. Viasat Golf -kanavalla.

23.6.-25.6.: NW Arkansas Championship

144 maailman parasta naisgolffaria taistelee LPGA-kiertueen NW Arkansas Championship -turnauksen voitosta, ja sinä näet dramaattiset vaiheet suorana Viasat Golf -kanavalta.

Pinnacle Country Club isännöi NW Arkansas Championship -turnausta, ja näemme takuuvarmasti upeaa golfia ja suurta viihdettä. Viime vuonna saimme nähdä uusiseelantilaisen Lydia Kon uskomattoman näytöksen, kun hän pelasi kolmen päivän aikana 17 alle parin, mikä on NW Arkansas Championship -turnauksen ennätys. Ainutlaatuinen suoritus silloiselta maailmanlistan ykköspelaajalta. Pystyykö hän uusimaan urotekonsa? Seuraa NW Arkansas Championship -turnausta suorana Viasat Golf -kanavalta.

23.6.-25.6. Viasat Golf -kanavalla.

24.6.: Speedway GP: Kjaergaard

Kun Speedway GP -sirkus saapuu Tanskan Kjaergaardiin, kamppailu voitosta tulee olemaan kovaa. Katso dramaattinen ottelu suorana Viasat Urheilu -kanavalta.

Speedway GP:n MM-taulukon kärki on tasainen. Ykkösenä olevan Patryk Dudekin ja kakkosena olevan Jason Doylen välillä on vain pisteen ero, ja neljäs paikkakin on vain kahdeksan pisteen päässä Dudekista. Kjaergaardissa on siis odotettavissa dramatiikkaa, kun Speedway GP tulee vierailulle. Kamppailu voitosta tulee olemaan kovaa, ja erissä nähdään tiukkoja kaksintaisteluja. Katso maailmanluokan speedwaytä Tanskan Kjaergaardista suorana Viasat Urheilu -kanavalta. Odotettavissa on upea kilpailu!

24.6. klo 20.00 Viasat Urheilu -kanavalla.

25.6.: Toyota/Save Mart 350

Sonoma Racewayllä on luvassa intensiivistä kilpa-ajoa, kun vuorossa on Toyota/Save Mart 350. Kuka vie voiton tänä vuonna? Vastauksen näet suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalta.

Nascar-sarja tarjoaa aina upeaa dramatiikkaa, johon kuuluu tiukkoja ohituksia, kovaa taistelua ja paljon kolareita. Toyota/Save Mart 350 ei ole tästä mikään poikkeus. Se on kuitenkin samalla erikoislaatuinen kilpailu, sillä sitä ei ratkaista ovaaliradalla, vaan enemmänkin kaupunkirataa muistuttavalla radalla, mikä haastaa autot ja kuljettajat toden teolla. Kuka selviää kaarteista parhaiten? Kisalle saadaan joka tapauksessa uusi voittaja nyt, kun Tony Stewart on jäänyt eläkkeelle. Katso Toyota/Save Mart 350 suorana Viasat Urheilu -kanavalta.

25.6. klo 21.30 Viasat Urheilu -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.