Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

24.4.: Liverpool-Roma

Liverpool saa kotistadionilleen Anfieldille Mestarien liigan ensimmäiseen välieräotteluun vieraakseen Juventuksen. Katso vauhdikas ja dramaattinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Liverpoolin ja Roman kamppailu Mestarien liigan finaalipaikasta on varmasti suurta viihdettä. Kumpikin joukkueista pelasi vakuuttavasti puolivälierissä, kun ne kaatoivat Manchester Cityn ja Barcelonan. Kumpikin joukkue painottaa hyökkäyspeliä, joten ottelussa edetään varmasti vauhdikkaasti. Pystyykö Roma pysäyttämään Liverpoolin hurjan hyökkäysvoiman ja saamaan hyvän pohjan Roomassa pelattavaa toista osaottelua ajatellen? Katso Liverpoolin ja Roman välinen erittäin jännittävä ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

24.4. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

25.4.: Bayern München-Real Madrid

Münchenissä pelataan erittäin jännittävä ottelu, jonka voitosta taistelevat Bayern ja Real Madrid. Katso dramaattinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Real Madridilla on Müncheniin tullessaan vain yksi tavoite: saada hyvä tulos Madridissa pelattavaa toista osaottelua ajatellen. Sitä varten Realin on kuitenkin pystyttävä kontrolloimaan koneen lailla pelaavaa Bayern Müncheniä. Bayernin joukkueessa pelaa monta tähteä, mutta joukkueen suurin vahvuus lienee se, että kaikki hoitavat hommansa ja painavat päälle, kunnes vastustaja antaa periksi. Real Madridin joukkue kykenee antamaan Bayernille kovan vastuksen, ja ennen kaikkea joukkueessa pelaa Cristiano Ronaldo, joka on tehnyt maaleja tämän kauden jokaisessa Mestarien liigan ottelussa. Katso Bayern Münchenin ja Real Madridin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

25.4. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

28.4.: Inter-Juventus

Inter saa vieraakseen kilpakumppaninsa Juventuksen, kun joukkueet taistelevat paikasta ensi kauden Mestarien liigassa. Katso suurottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Interillä on Juventus-pelissä kaksi selkeää tavoitetta. Toisaalta se haluaa saada kolme pistettä, jotta sillä olisi edelleen mahdollisuus päästä ensi kaudella Mestarien liigaan, ja toisaalta se haluaa panna kapuloita rattaisiin Juventukselle, joka tavoittelee jälleen liigavoittoa. Milanossa iloitaan siis tuplasti, jos Inter onnistuu horjuttamaan Juventusta. Tehtävä ei kuitenkaan ole sinimustille helppo. Juventus on päässyt hyvään vauhtiin, ja joukkue näyttää tällä hetkellä todella vahvalta. Katso Interin ja Juventuksen välinen suurottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

28.4. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

29.4.: Manchester United-Arsenal

Edessä on klassinen Valioliigan suurottelu, kun toisensa kohtaavat Manchester United ja Arsenal. Seuraa suurottelua suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Muutama kausi sitten Arsenalin ja Manchester Unitedin väliset ottelut olivat Valioliigassa vuoden kuumimpia kamppailuja, joissa ratkaistiin usein, päätyykö voittopokaali Manchesteriin vai Lontooseen. Nyt tilanne on muuttunut, kun kumpikaan joukkue ei aivan pysty haastamaan liigakärkeä. Se ei kuitenkaan vähennä tämän pelin kiinnostavuutta. Kilpailutilanne on edelleen tiukka erityisesti valmentajien Arsène Wengerin ja José Mourinhon välillä. Katso Manchester Unitedin ja Arsenalin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

29.4. klo 18.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.