Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

20.2.: Chelsea-Barcelona

Chelsea kohtaa Stamford Bridge -kotistadionillaan Barcelonan ensimmäisessä neljännesvälieräottelussa. Luvassa on varmasti dramaattinen ottelu, jonka näet suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Stamford Bridgellä pelataan epäilemättä jännittävä ottelu, kun kompuroiva Chelsea saa vieraakseen Barcelonan, joka vyöryy kohti Espanjan liigan mestaruutta. Barcelona vaikuttaa paremmalta kuin vuosiin ja tulee Lontooseen itseluottamusta uhkuen, mutta Antonio Conten johtamaa joukkuetta ei pidä koskaan aliarvioida. Italialainen tähtivalmentaja saa mestarillisesti joukkueensa tekemään parhaansa tiukoissa paikoissa, ja hän aikoo tehdä kaikkensa, jotta Chelsea voittaisi Barcelonan. Katso Chelsean ja Barcelonan välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

20.2. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

21.2.: Sevilla-Manchester United

Manchester United saattaa joutua kovan paikan eteen Andalusiassa, kun vastaan astelee vahva Sevilla. Katso Sevillan ja Manchester Unitedin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Cup-spesialisti Sevilla joutui keplottelemaan tiensä neljännesvälieriin lohkosta, joka näytti paperilla varsin helpolta. Kun pelit nyt toden teolla alkavat, lienee paikallaan sanoa muutama varoituksen sana Andalusian ylpeydestä. Ei ollut sattumaa, että joukkue voitti Eurooppa-liigan kolme kertaa peräkkäin vuosina 2014–2016. Näyttää ennemminkin siltä, että cup-järjestelmä sopii joukkueelle erinomaisesti. Manchester Unitedilla saattaakin olla edessään hikinen iltapuhde ensimmäisessä neljännesvälieräottelussa. Katso Sevillan ja Manchester Unitedin välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo ‑kanavalta.

21.2. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

25.2.: Manchester United-Chelsea

Manchester United saa Old Traffordille vieraakseen Chelsean, ja panoksena on paikka Mestarien liigassa. Katso ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Kaksi hieman kehnossa kunnossa olevaa joukkuetta kohtaa toisensa sunnuntaina Old Traffordilla pelissä, joka saattaa olla erittäin tärkeä taistelussa himoitusta paikasta ensi kauden Mestarien liigassa. Kumpikin joukkue on mukana taistelussa tosissaan, ja tavoitteena on saada kolme pistettä, jotta kaudesta ei tulisi tähänastistakin suurempi pettymys. Seuraa taistelupari José Mourinhon ja Antonio Conten keskinäistä kamppailua, kun Manchester Unitedin ja Chelsean välinen ottelu näytetään suorana Viasat Jalkapallo -kanavalla.

25.2. klo 16.00 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

25.2.: Manchester City-Arsenal

On aika pelata Englannin liigacupin finaali, ja on mielenkiintoista nähdä, pystyykö Arsenal horjuttamaan Manchester Cityä. Katso dramaattinen finaali suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Englannin liigacupin finaalissa Wembleyn ruohokentällä vastakkain astelevilla joukkueilla on aivan erilaiset lähtökohdat. Manchester City on purjehtinut läpi kauden suvereenisti ja ollut Valioliigassa täysin ylivoimainen. Joukkue on suurelta osin selvinnyt vaikeuksistaan, ja harmonia kuvaa Manchesterin sinistä laitaa. Arsenalin kautta ovat sen sijaan värittäneet toisaalta huippusuoritukset ja toisaalta syvät pettymykset, ja tämä finaali antaa joukkueelle mahdollisuuden kansallisen tason mestaruuteen. Katso Manchester Cityn ja Arsenalin välinen liigacupin finaaliottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

25.2. klo 18.20 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.