Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

21.11.: Sevilla-Liverpool

Sevillassa toisensa kohtaa kaksi joukkuetta, jotka kamppailevat pääsystä eteenpäin Mestarien liigassa. Katso Sevillan ja Liverpoolin välinen ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Jos Sevilla voittaa Liverpoolin tiistain ottelussa, se jatkaa pudotuspeleihin. Myös Liverpool haluaa voittaa, mutta sille riittää tasapelikin, jos Spartak Moskva häviää Mariborille. Näemme siis kaksi erittäin latautunutta joukkuetta, joista kumpikin haluaa varmistaa paikkansa pudotuspeleissä. Kun joukkueet kohtasivat Anfieldillä, pisteet menivät tasan tuloksella 2–2. Meidän onkin siis nyt syytä odottaa todella jännittävää ottelua. Katso Sevillan ja Liverpoolin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo ‑kanavalta.

21.11. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

22.11.: Juventus-Barcelona

Sekä Juventuksella että Barcelonalla on hyvä tilanne ennen joukkueiden keskinäistä ottelua, mutta tarjolla on kuitenkin kolme tärkeää pistettä. Katso ottelu suorana Viasat Jalkapallo ‑kanavalta.

Näyttää siltä, että sekä Juventus että Barcelona etenevät Mestarien liigan pudotuspelikierrokselle. Kumpikin pystyy varmistamaan paikkansa tässä ottelussa, ja jännittävintä saattaakin olla, kumpi joukkue voittaa lohkon. Barcelonalla on etulyöntiasema, ja siksi voitto olisikin Juventukselle erittäin tärkeä. Kotiareenallaan Torinossa joukkue on lähes voittamaton ja tulee tekemään katalonialaisjätin elämästä hankalaa. Katso Juventuksen ja Barcelonan välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

22.11. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

25.11.: Liverpool-Chelsea

Liverpool saa kotonaan Anfieldillä vieraakseen Chelsean ottelussa, jossa kummallakaan ei ole varaa menettää pisteitä. Katso dramaattinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Ero alkaa olla suuri Valioliigan kärkeen, jossa Manchester City etenee höyryjyrän lailla ja dominoi liigaa vaikuttavalla tavalla. Sekä Liverpool että Chelsea haaveilivat ennen kauden alkua paikasta liigan kärkitaisteluissa, ja siksi tämä ottelu onkin erittäin tärkeä. Voittaako Valioliigan energisimmän valmentajan tittelin Jürgen Klopp vai Antonio Conte? Vastauksen näet Viasat Jalkapallo -kanavalta, joka näyttää Liverpoolin ja Chelsean välisen suurottelun suorana.

25.11. klo 19.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

26.11.: Valencia-Barcelona

La Ligassa on vuorossa todellinen huippuottelu, kun yllättäjäjoukkue Valencia saa vieraakseen Barcelonan. Katso dramaattinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Tuskin kukaan olisi osannut veikata ennen kauden alkua, että Valencia haastaa Barcelonan La Ligan kärjessä. Menneisyyden suurjoukkue on kuitenkin osoittanut nousseensa takaisin sille kuuluvalle paikalle. Nähtäväksi jää, onko Valencia kärjessä vielä kauden lopussa, mutta tällä hetkellä se näyttää uskomattoman vahvalta. Nyt joukkue saa siis Mestalla-stadionille vieraakseen Barcelonan, ja on jännittävää nähdä, pystyykö se horjuttamaan jättiä. Katso Valencian ja Barcelonan välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

26.11. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.