Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

30.3.-2.4.: ANA Inspiration

Naisten tämän vuoden ensimmäinen major-turnaus pelataan nyt, kun ANA Inspiration -turnauksen voitto ratkaistaan Mission Hills Country Clubin kentällä. Katso ANA Inspiration suorana lähetyksenä Viasat Golf -kanavalta.

Maailman parhaat golffarit tavoittelevat arvostetun ANA Inspiration -turnauksen voittoa, ja luvassa on uskomattoman mielenkiintoinen kamppailu. Mukana on muun muassa Anna Nordqvist, joka voitti äskettäin näyttävästi LPGA-kiertueen turnauksen Bank of Hope Founders Cup. Ruotsalainen tulee kauden ensimmäiseen major-turnaukseen huippukunnossa. Kun tähän lisätään Suzann Pettersen, joka kuuluu aina suurten turnausten ennakkosuosikkeihin, kasassa ovat viihdyttävän turnauksen ainekset. Katso vuoden ensimmäinen major-turnaus ANA Inspiration suorana lähetyksenä Viasat Golf -kanavalta. 

30.3.-2.4. Viasat Golf -kanavalla.

1.4.: Liverpool-Everton

Liverpool panostaa kaupungin ylpeydenaiheiden välillä pelattavaan derbyyn, jossa on paljon pelissä. Katso Liverpoolin ja Evertonin välinen dramaattinen ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Pelissä on tosiaankin paljon, kun Liverpool ja Everton kohtaavat toisensa maineikkaassa Merseyside-derbyssä. Voiton tuoman kunnian ja maineen lisäksi Everton voi tuhota Liverpoolin haaveet paikasta Mestarien liigassa, parantaa omaa asemaansa ottelutaulukossa ja jatkaa Eurooppa-pelien metsästystä ensi kaudelle. Liverpoolin olisi puolestaan pystyttävä pitämään kiinni edellä mainitusta paikasta Mestarien liigassa. Katso Liverpoolin ja Evertonin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

1.4. klo 14.30 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

2.4.: Arsenal-Manchester City

Kovan paineen alla olevan Arsène Wengerin luotsaama Arsenal saa Emirates-stadionille vieraakseen Manchester Cityn, ja luvassa on mielenkiintoinen peli. Katso Arsenal–Manchester City suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Arsène Wengerillä on nyt suuremmat paineet kuin koskaan aiemmin Arsenalin luotsina ollessaan. Yhä useampi fani on kääntänyt selkänsä ranskalaiselle, kun tulosta ei ole viime aikoina tullut. Näin Manchester Cityä vastaan pelattavan ottelun alla on nähtävissä oikeastaan vain yksi keino, jolla hän voi vaientaa eroaan vaativat äänet, ja se on selkeä voitto. Paineet ovat siis käsin kosketeltavat, ja Manchester Cityn lahjakkaalla ja vauhdikkaalla joukkueella on kaikki mahdollisuudet hyödyntää tilanne. Katso Arsenalin ja Manchester Cityn välinen suurottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

2.4. klo 17.55 Viasat Jalkapallo -kanavalla. 

2.4.: Napoli-Juventus

Napolin on tartuttava viimeiseen oljenkorteen ja voitettava Juventus, jos se mielii vielä tavoitella liigavoittoa. Katso Napolin ja Juventuksen välinen ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Napolin tilanne näyttää huonolta, jos ajatellaan joukkueen mahdollisuuksia saavuttaa tavoiteltu liigavoitto. Lupaavan alun jälkeen joukkue on jäänyt jälkeen Juventuksesta, joka on purjehtinut matkoihinsa ja hankkinut itselleen Serie A:ssa kymmenen pisteen etumatkan Napoliin nähden. Napolilla on nyt siis vihoviimeinen mahdollisuus tehdä jotakin estääkseen Juventuksen vääjäämätön eteneminen kohti liigavoittoa, kun joukkueet kohtaavat Napolissa Stadio San Paololla, jossa kotijoukkue on tunnetusti ollut vahvoilla. Pystyykö Napoli voittamaan kilpakumppaninsa? Katso Napolin ja Juventuksen välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

2.4. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.