Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

19.4.: Barcelona-Juventus

Barcelona sai kunnolla takkiin Torinossa. Nyt sillä on erittäin vaikea tehtävä kääntää 3–0-tilanne edukseen pelissä Juventusta vastaan. Katso dramaattinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Barcelonalla on nyt erittäin vaikea tehtävä edessään sen yrittäessä kääntää 3–0-tappioaseman edukseen pelissä Juventusta vastaan. Jos siihen joku joukkue pystyy, niin se on toisaalta juuri Barcelona. Joukkue pystyi kuromaan ihmettä muistuttavalla tavalla kiinni eron Paris Saint-Germainiin ja kääntämään vielä suuremman tappioaseman edukseen. Nyt vastassa on kuitenkin tiiviisti yhteenhitsautunut Juventus, joka on päästänyt vain kaksi maalia Mestarien liigan tämän kauden peleissä. Vahva puolustus maustettuna muun muassa Paulo Dybalalla tekee Barcelonan urakasta erittäin kovan. Katso dramaattinen Barcelona–Juventus-ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

19.4. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

22.4.: Chelsea-Tottenham

Lontoolaiset kilpakumppanit Chelsea ja Tottenham kohtaavat FA Cupin välierässä. Odotettavissa on kova kamppailu. Katso Chelsea–Tottenham-ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Erittäin vahva Chelsea kohtaa nuoren ja innokkaan Tottenhamin taistelussa FA Cupin loppuottelupaikasta. Luvassa on upea urheilutapahtuma. Chelsea on jo enemmän tai vähemmän varmistanut Valioliigan mestaruuden ja tekee kaikkensa, jotta unelma kaksoismestaruudesta säilyy. Tottenham ei toisaalta kumartele vastustajaansa, vaan voi vauhdikkaalla pelillään tuottaa Chelsealle suuria ongelmia joukkueiden kohdatessa Wembleyn stadionilla. Katso Chelsean ja Tottenhamin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

22.4. klo 19.15 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

22.4.: Minnesota Wild - St. Louis Blues

Minnesota Wild kohtaa St. Louis Bluesin NHL pudotuspelien ensimmäisen kierroksen 5. ja mahdollisesti otteluparin ratkaisevassa ottelussa. Katso ottelu ja sen ennakkostudio suorana Viasat Jääkiekko -kanavalta.

St.Louis Blues johtaa ottelusarjaa 3-1 ja Minnesota Wildilla on edessään pakkovoitto, mikäli joukkue haluaa pysyä mukana Stanley Cup -jahdissa. Kiekko tippuu jäähän klo 22 jälkeen ja asetelmia pohditaan ennakkostudiossa klo 21.30 alkaen. Studiota isännöi Iiro Harjula ja asiantuntijoina ovat Ismo Lehkonen ja Ville Nieminen. Ottelun selostaa Antti Mäkinen.

NHL studio 22.4. klo 21.30 Viasat Jääkiekko -kanavalla.

23.4.: Real Madrid-Barcelona

Real Madrid ja Barcelona kohtaavat erittäin jännittävässä ottelussa, joka voi ratkaista La Ligan voiton. Seuraa dramaattisia hetkiä suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Vaakakupissa on panoksena paljon, kun arkkiviholliset Real Madrid ja Barcelona kohtaavat Santiago Bernabeun stadionilla. Jos Real Madrid voittaa ottelun, se samalla todennäköisesti varmistaa liigan mestaruuden. Jos puolestaan Barcelona vie Kataloniaan tuliaisina kolme pistettä, kilpailu mestaruudesta jatkuu edelleen kiivaana. La Ligan jättiläisten väliset ottelut kuohuttavat aina tavalla tai toisella tunteita, ja odotettavissa on erittäin kiihkeä ottelu. Katso ennakkostudio ja Real Madridin ja Barcelonan välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

El Clásico studio 23.4. klo 21.00 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.