Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

21.2.: Manchester City-Monaco

Manchester City saa Mestarien liigan pudotuspeleissä vieraakseen Etihad-stadionille Monacon, ja sinä voit seurata dramaattista ottelua suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Manchester Cityä pidetään etukäteen joukkueista vahvempana pudotuspelikierroksen ottelussa Monacoa vastaan, ja kotistadionillaan Etihadilla joukkue etenee todennäköisesti kaasu pohjassa saadakseen mahdollisimman hyvät asetelmat toista osaottelua varten. Mutta Ligue 1:ssä tällä kaudella vakuuttanut Monaco ei ole helppo vastus. Sen hyökkäyspeli on ollut uskomattoman terävää koko kauden, ja Cityn on syytä ottaa Radamel Falcao ja kumppanit vakavasti. Katso Manchester Cityn ja Monacon välinen ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

21.2. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

22.2.: Porto-Juventus

Kaksi vahvaa joukkuetta kohtaa toisensa Mestarien liigan pudotuspeleissä. Katso Porton ja Juventuksen mielenkiintoinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalta.

Mestarien liigassa on totiset paikat nyt, kun pelataan pudotuspelejä. Porton ja Juventuksen otteluista tulee varmasti mielenkiintoiset. Juventusta voidaan pitää ennakkosuosikkina, mutta Portokaan ei ole huono joukkue, ja siksi Juvella ei ole varaa virheisiin. Ensimmäinen osaottelu pelataan Estadio do Dragaolla, ja Porton olisi tehtävä maaleja, kun taas Juventus voi pelata hieman varovaisemmin ja keskittyä estämään portugalilaisjoukkuetta luomasta vaarallisia paikkoja. Katso Porton ja Juventuksen välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalta.

22.2. klo 21.30 Viasat Urheilu -kanavalla.

26.2.: Atlético Madrid-Barcelona

Edessä on huipputason jännittävä ottelu, kun Barcelona tulee Atlético Madridin vieraaksi. Katso ottelu suorana Viasat Urheilu -kanavalta.

Atlético Madridilla on nyt viimeiset mahdollisuudet La Ligassa. Joukkue on jäänyt hieman jälkeen muista huippujoukkueista, ja siksi nyt olisi otettava voitto tähtiä vilisevästä Barcelonasta, joka tulee vierailulle Vicente Calderónille. Jos Barcelonan hyökkäysvoima saadaan pysäytetyksi, Atléticolla on kaikki mahdollisuudet näpäyttää katalonialaisia ja ottaa voitto kotiin. Siihen vaaditaan kuitenkin pelaajien, kuten Antoine Griezmann, Koke ja Saul, esiintuloa ja panostusta. Katso Atlético Madridin ja Barcelonan välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalta.

26.2. klo 17.10 Viasat Urheilu -kanavalla. 

26.2.: Manchester United-Southampton

Liigacupin loppuottelussa Manchester Unitedilla on mahdollisuus viedä ensimmäistä kertaa voitto Mourinhon valmennuksessa, kun joukkue kohtaa Southamptonin. Seuraa draamaa Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Liigacupin loppuottelussa Wembleyllä kohtaavat siis Manchester United ja Southampton. Manchester Unitedilla on mahdollisuus voittaa ensimmäinen ”tärkeä” titteli José Mourinhon valmennuskaudella, ja liigacup-pokaalin vieminen kotiin Manchesteriin merkitsisi joukkueelle paljon. Silloin täytyy kuitenkin voittaa nälkäinen Southampton, joka voitti Liverpoolin vakuuttavasti välierissä. Katso Manchester Unitedin ja Southamptonin välinen ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

26.2. klo 18.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.