Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

20.9.: Ruotsi-Suomi

World Cup 2016 on vihdoinkin käynnissä, ja pääsemme seuraamaan todella kuumaa kamppailua, kun toisensa kohtaavat vanhat kilpakumppanit Ruotsi ja Suomi. Katso kivikova kohtaaminen suorana Viasat Jääkiekko -kanavalta.

Edessä on todellinen voimainmittely, kun Ruotsi ja Suomi kohtaavat toisensa Toronton Air Canada Centre -areenalla. Nämä kilpakumppanit kohtasivat toisensa kahdessa World Cupin esiottelussa, ja niissä voitot menivät tasan. Mutta nyt on tosi kyseessä, kun pelissä ovat tärkeät pisteet. Tämä tekeekin pelistä uskomattoman jännittävän. Pystyykö Suomen vahva joukkue horjuttamaan hieman nimekkäämpää Ruotsin joukkuetta? Saako Ruotsi kiekon Tuukka Raskin taakse? Vastauksen näet Viasat Jääkiekko -kanavalta, joka välittää Ruotsin ja Suomen välisen ottelun.

20.9. klo 21.00 Viasat Jääkiekko -kanavalla.

21.9.: Barcelona-Atlético Madrid

Barcelona saa La Ligassa vieraakseen Camp Noulle nälkäisen Atlético Madridin. Pystyykö Atlético viemään pisteet mukanaan pääkaupungista? Katso ottelu Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Diego Simeone on rakentanut Atlético Madridista taas vahvan joukkueen, jossa jokainen taistelee koko joukkueen puolesta eikä kukaan väistä vastuuta. Se, että joukkue onnistui pitämään riveissään supertähti ja maalikuningas Antoine Griezmannin, on sekä tärkeää että välttämätöntä, kun joukkue yrittää haastaa Real Madridin ja Barcelonan taistelussa liigavoitosta. Nyt vastassa on siis Barcelona, joka on peliin keskittyessään vahva, mutta keskittymisen herpaantuessa haavoittuvainen. Katso Barcelonan ja Atlético Madridin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

21.9. klo 22.55 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

24.9.: Manchester United-Leicester

Valioliigan hallitseva mestari Leicester tulee eniten Valioliiga-mestaruuksia haalineen Manchester Unitedin vieraaksi, ja luvassa on erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen, jonka näet Viasat Jalkapallo -kanavalta.

José Mourinhon kokoama uusi ja kiinnostava Manchester United kohtaa seuraavan haasteensa, kun Old Traffordille saapuu vieraaksi hallitseva mestari Leicester. Jossain määrin kritisoidulla Paul Pogballa on niskassaan kovat paineet tehdä maaleja ja antaa maalisyöttöjä, ja Zlatan Ibrahimovicin täytyy jatkaa maalien tekoa, jotta United nousisi uudelle tasolle. On myös jännittävää nähdä, pääseekö nuori Marcus Rashford näyttämään taas taitonsa. Katso Manchester Unitedin ja Leicesterin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

24.9. klo 14.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

24.9.: Arsenal-Chelsea

Lontoon derbyssä Emirates-stadionilla toisensa kohtaavat Arsenal ja Chelsea. Katso Valioliigan draamaa suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Arsenal on voittanut Chelsean Valioliigassa viimeksi kaudella 2011-2012, ja fanit janoavat nyt derbyvoittoa. Arsenal on vaikean alkukauden jälkeen saanut pelinsä taas kulkemaan, kun monet avainpelaajat ovat palanneet kentälle loukkaantumisten jälkeen. Ehkäpä punavalkoinen kotijoukkue pystyykin nyt viemään kauan kaivatun derbyvoiton. Chelsea on aloittanut kauden hyvin, mutta joukkue ei missään nimessä ole haavoittumaton. Katso Arsenalin ja Chelsean välinen derby suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

24.9. klo 19.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.