Logout

Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

19.7.: Liverpool-Crystal Palace

Liverpool valmistautuu uuteen kauteen Premier League Asia Trophy -harjoitusturnauksessa. Katso ottelu Crystal Palacea vastaan suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Liverpool on Jürgen Kloppin johdolla alkanut lähestyä Englannin parhaita joukkueita, ja kaikki viittaa siihen, että joukkue on vakavasti otettava haastaja Valioliiga-tittelistä taisteltaessa. Joukkueeseen ei ole vielä värvätty kovinkaan paljon uusia pelaajia, mutta ainekset jopa Valioliigan voittoon saattavat jo olla olemassa nykyisen joukkueen, uuden pelaajan Mohamed Salahin sekä Kloppin taktisen silmän ansiosta. Nyt vastaan astelee Crystal Palace Premier League Asia Trophy -harjoitusturnauksessa, ja sinä näet ottelun suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

19.7. klo 15.25 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

20.7.-23.7.: British Open

Klassisista golfturnauksista puhuttaessa mikään ei vedä vertoja British Openille. Seuraa 146. British Open -turnausta suorana Viasat Golf -kanavalta.

Henrik Stensonin panos viime vuoden British Open -turnauksessa oli huikea. Stenson pelasi koko turnauksen ajan upeaa golfia ja voitti lopulta ensimmäisen tavoittelemansa Major-tittelin. Stenson on nytkin yksi suosikeista, ja ehkäpä hän pystyy uusimaan urotekonsa. Se ei kuitenkaan tule olemaan helppoa, kun vastassa on maailman parhaita golfinpelaajia. Osallistujajoukossa on monta voittoa janoavaa pelaajaa. Varmaa on joka tapauksessa, että saamme nähdä maailmanluokan golfia! Seuraa Stensonin voittojahtia British Openissa suorana lähetyksenä Viasat Golf -kanavalta.

20.7.-23.7. Viasat Golf -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.