Viasatin kuumimmat tärpit

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.

6.12: Basel-Arsenal

Arsenal tavoittelee lohkovoittoa, mutta tämä edellyttää Ludogoretsin voittoa Pariisissa. Seuraa Arsenalin voitontavoittelua vierasottelussa Baselia vastaan Viasat Fotboll -kanavalta.

Paris Saint-Germainia vastaan pelatun 2–2-tasapelin jälkeen lohkovoitto näyttää Arsenalille kaukaiselta tavoitteelta. Sen lisäksi, että joukkueen täytyy voittaa vieraissa Basel, myös Ludogoretsin olisi pystyttävä melkoiseen urotekoon ja vietävä pisteet Paris Saint-Germainilta tämän kotistadionilla. Arsenalin on vain painettava kaasu pohjaan ja toivottava parasta. Luvassa lienee erittäin viihdyttävä ja vauhdikas ottelu. Katso Baselin ja Arsenalin välinen ottelu suorana Viasat Fotboll -kanavalta.

6.12. klo 21.30 Viasat Fotboll -kanavalla.

7.12.: Real Madrid-Dortmund

Jos Real Madrid haluaa voittaa lohkonsa, sen on päihitettävä Dortmund. Katso Real Madridin ja Dortmundin välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalta.

Lohkopelivaiheen viimeisen kierroksen asetelmat ovat selkeät. Real Madridin on voitettava Dortmund, jos se haluaa voittaa lohkonsa ja saada ”helpomman” vastustajan neljännesvälierissä. Dortmund voi sen sijaan odotella maalipaikkoja ja pyrkiä puolustamaan niin hyvin kuin mahdollista. Onnistuuko joukkue pysäyttämään Cristiano Ronaldon, Gareth Blaken, Luka Modricin ja muut Real Madridin supertähdet? Vastauksen näet Viasat Urheilu -kanavalta, joka välittää Real Madridin ja Dortmundin välisen ottelun.

7.12. klo 21.30 Viasat Urheilu -kanavalla. 

11.12.: Manchester United-Tottenham

Tottenham tulee vierailulle Old Traffordille ja haluaisi viedä kolme pistettä mukanaan Lontooseen. Katso Manchester Unitedin ja Tottenhamin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Tottenham aloitti kauden vahvasti, mutta se on menettänyt otettaan ja pudonnut Valioliigan kärjen tuntumasta alemmaksi sarjataulukossa. Ennen joulun ja uudenvuoden kiireistä jaksoa joukkueen olisi löydettävä taas se hyvä ote peliin, joka sillä oli syksyllä. Sama koskee Zlatan Ibrahimovicin Manchester Unitedia. United on saamassa peliään kasaan, mutta palloa on ollut vaikea saada verkkoon. Niinpä tulostakaan ei ole tullut. Katso uskomattoman tärkeä Manchester Unitedin ja Tottenhamin välinen ottelu suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

11.12. klo 16.10 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

11.12.: Paris Saint-Germain-Nizza

Ligue 1:n kärkikamppailussa yllättäjäjoukkue Nizza isännöi Paris Saint-Germainia. Onnistuuko Nizza nappaamaan itselleen pisteitä? Katso peli suorana Viasat Jalkapallo -kanavalta.

Nizza on yllättänyt koko Ranskan ja ollut Ligue 1:n johdossa suurimman osan syksyä. Aina vakuuttavan Mario Balotellin johdolla Nizza on vyörynyt eteenpäin ja ottanut voiton toisensa jälkeen. Nyt edessä on kuitenkin kaikkein kovin testi, kun joukkue matkustaa Pariisiin kohdatakseen tähtipelaajia vilisevän Paris Saint-Germainin. Maalitykki Edinson Cavanin ja aiempaa paremmassa kunnossa olevien Angel Di Marian ja Lucas Mouran ansiosta PSG on kavunnut vaikean alkukauden jälkeen takaisin liigan kärkeen. Katso Paris Saint-Germainin ja Nizzan välinen ottelu suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta.

11.12. klo 21.40 Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Lue parhaat vinkit Viasatin live-urheilutarjonnasta ja pysy menossa mukana.