Logout

Urheiluoikeutemme, olkaa hyvät!

 

 

Jääkiekko

NHL - maailman parasta jääkiekkoa

Maailman kovin jääkiekkoliiga alusta loppuun aina Stanley Cup-finaaliin asti - yksinoikeudella! 

NHL-kausi 2017-2018 alkaa 4.10.

Selostajina: Antti Mäkinen, Tero Kainulainen

KHL - Jokereiden kausi alusta loppuun

Jokereiden koti- ja vierasotteluita, sekä muita valittuja KHL:n huippukohtaamisia suorana ja suomeksi selostettuna. 

Selostajina: Antti Mäkinen, Tero Kainulainen ja muut selostajamme 

Jalkapallo

UEFA Champions League

Näe koko kausi aina karsintapeleistä finaaliin asti. Lohkovaiheessa näytämme vähintään kolme peliä per ottelupäivä ja pudotuspelivaiheessa pyrimme näyttämään kaikki ottelut. Suurin osa otteluista on selostettu suomeksi. Lisäksi ennakkostudiot ennen päivän pääottelua. 

 

La Liga

Huippufutista suoraan Espanjasta. Seuraa FC Barcelonan, Real Madridin ja muiden huippujengien taistelua Espanjan mestaruudesta. Näytämme useita huippumatseja viikottain. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

Serie A

Serie A - Italian liigaa suoraan kotisohvallesi. Näytämme muutaman ottelun viikossa aina viimeiseen kierrokseen asti. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

Saksan Cup

Saksan Cup on Saksan jalkapallon kansallinen vuosittainen cup-kilpailu, joka tunnetaan myös nimellä DFB-Pokal. Loppuottelu pelataan toukokuussa. Näytämme parhaita otteluita valikoidusti kanavillamme. 
 

Englannin FA Cup

Englannin FA Cup on maailman vanhin jalkapalloturnaus, jonka loppuottelu pelataan toukokuun lopussa. Cupin voittaja pääsee Eurooppa-liigan ensimmäiselle kierrokselle. Näytämme parhaat ottelut finaaleihin asti. Osa otteluista selostetaan suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

Englannin Liigacup

Englannin liigacupissa (EFL Cup) eli Carabao Cupissa, kohtaavat Valioliigan ja The Football Leaguen kolmen divisioonan joukkueet. Liigacupin voittajajoukkue saa osallistumisoikeuden UEFA Eurooppaliigan 3. karsintakierrokselle. Näytämme parhaita otteluita suorana kanavillamme. Osa otteluista on selostettu suomeksi ja osa englanniksi tai ruotsiksi. 

 

Valioliiga

Kausi 2017-2018 alkaa pe 11.8. ja päättyy toukokuussa. Viikottain jopa 6 suomeksi selostettua ottelua ja studio lauantaisin. 

Ligue 1

Ranskan mestaruusliiga Ligue 1 Viasatilla! Näytämme kauden mielenkiintoisimmat ottelut. 

Golf

European Tour

Seuraa huippugolfia European Tourilta. Kausi alkaa marraskuussa ja huipentuu Race to Dubai-finaaleihin marraskuussa. Kenttien suomalaisväristä vastaa kolmikko Mikko Ilonen, Roope Kakko ja Mikko Korhonen. Kisat selostetaan pääasiassa englanniksi ja ruotsiksi. 

LPGA Tour

Potissa on yli 10 miljoonaa euroa, kun maailman parhaat naispelaajat ottavat mittaa toisistaan. Näe LPGA-tourin parhaat palat kanavillamme. Lisäksi suoria lähetyksiä majoreista ja suurimmista kilpailuista.

Golfin majorit

  • U.S. Open 15.- 19.6.2017 Erin Hills
  • The Open Championship 20.- 23.7.2017 Royal Birkdale
  • PGA Championship 10.- 13.8.2017 Quail Hollow Club

Turnaukset selostetaan suomeksi Viasat Urheilu -kanavalla ja alkuperäisselostuksella Viasat Golf -kanavalla. 

RYDER CUP

Euroopan ja USA:n välillä pelattava turnaus on epäilemättä yksi golfmaailman arvostetuimmista kilpailuista. Näytämme kanavillamme 3 pelipäivää, tärkeimpien avainhenkilöiden haastatteluja sekä perusteellisia analyyseja pelin tapahtumista.

Muut urheiluoikeudet

Amerikansk fotboll - NFL

NFL

Amerikkalaisen jalkapallon kruununjalokivi NFL näkyy Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Otteluita nähdään myös Suomen kannalta parhaaseen katseluaikaan, sunnuntaisin klo 20. Viikon aikana esitetään keskimäärin neljä ottelua. Osa otteluista on selostettu suomeksi. NFL:n televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet ovat Suomessa Viasatilla ja Viaplayssa aina vuoteen 2022 saakka.

Koripallon Euroliiga Viasatilla

Koripallon Euroliiga

Näytämme kanavillamme Euroliigan parhaita otteluita ja erityisesti  espanjalaisseura FC Barcelonan ja Petteri Koposen pelejä. Koripallon Euroliigan televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet ovat Suomessa Viasatilla ja Viaplayssa aina vuoteen 2020 saakka. 

Tilaa Viasat

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu

Kaikki urheilusisältömme kuuluu Viasat Urheilu-pakettiin 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille.

 

Viasat Kulta

Viasat Kulta 29,95€/kk

Viasat Kulta-pakettiin sisältyvät urheilukanavien lisäksi kaikki elokuva-, dokumentti-, ja lastenkanavamme. 

Paketti on saatavilla kaikkien kaapelioperaattorien ja DNA antennin asiakkaille. 

Tilaa Viasat - jätä soittopyyntö

Mikäli tarvitset lisätietoja tai et ole varma operaattoristasi, jätä meille soittopyyntö ja soitamme sinulle! 

Muuta

Urheiluoikeutemme

Viasatin urheiluoikeudet

Jääkiekko:
NHL 
KHL   

Jalkapallo: 
UEFA Champions League 
Englannin Valioliiga  
Espanjan La Liga 
Italian Serie A 
Ranskan Ligue 1 
FA Cup 
EFL Cup
DFB Pokal
Copa Del Rey 
yms.