Logout

Viasatin urheilutiimi

Antti Mäkinen

Kuka: Antti Mäkinen

Jääkiekon parissa viisi vuotiaana aloittanut ja lajiin intohimolla suhtautuva kiekkoasiantuntija on tullut suurelle yleisölle tutuksi erityisesti suomalaisena NHL ja KHL-äänenä.

Uran kohokohdat: “Selostajaurani kohokohdat ovat 2013 voittamani Jouko Autero-palkinto sekä paikanpäällä koetut Stanley Cup -finaalit. Näiden lisäksi parasta työssäni on, että saan jakaa työhetkiä suurten suomalaisten jääkiekkoihmisten parissa.”

Terveiset Viasatin katsojille: “Me lupaamme tehdä kaikkemme, jotta te saisitte loistavia kokemuksia Viasatin & Viaplayn seurassa. Tehdään yhdessä tulevista vuosista vieläkin parempia.”

 

Mika Kottila

Kuka: Mika “Hirvi” Kottila

Viasatin futisasiantuntija, jolla omakohtaista kokemusta Mestarien liigasta ja takataskussa Veikkausliigan maalikuninkuus vuodelta 2002 sekä kolme Suomen mestaruutta.

Uran kohokohdat: “Uran kohokohtiin kuuluvat ehdottomasti pelit ja puskumaalit Mestarien liigassa 1998 sekä Bayern Münchenin finaalitappio Manulle 1999.”

Terveiset Viasatin katsojille: “Pasin kravatin solmuista voitte syyttää minua.”

Pasi Rautiainen

Kuka: Pasi Rautiainen

Jalkapallovalmentaja, tv-kommentaattori ja entinen jalkapalloilija, joka on pelannut pitkän uran kotimaan lisäksi myös Saksan ja Sveitsin kentillä. TV-työn lisäksi keskittynyt koirien hoitoon ja ihmisten valmentamiseen.

Uran kohokohdat: “Kohokohtana ehdottomasti voitto siskostani Jutasta pöytäjalkapallopelissä, vaikka sisko taisi hävitä tahallaan (tietäen suhtautumiseni tappioon).“

Terveiset Viasatin katsojille: “Tattis, että ollaan yhdessä! Antakaa infoa mitä toivotte lisää lähetyksiin.”

Mikko Innanen

Kuka: Mikko Innanen

Selostajakonkari, jonka kipinä lajiin syttyi pääsystä legendaarisen Raimo " Höyry " Häyrisen apupojaksi selostamoon. Varsinainen ura alkoi syksyllä 1989, jonka jälkeen kalenteri on täyttynyt selostuksista ja juontotehtävistä paikallisradioista telkkariselostuksiin.

Uran kohokohdat: “Olen kahdesti päässyt selostamaan UCL-finaalin paikan päällä. Varsinkin jälkimmäinen alkukesästä 2014 Lissabonissa kera Pasi Rautiaisen oli unohtumaton kokemus. Atletico Madrid-Real Madrid. Mieletön matsi. Muistatte kyllä.”

Terveiset Viasatin katsojille: “Paras selostus vielä tulossa ja nöyränä mennään hamaan loppuun saakka.”

Ville Klinga

Kuka: Ville Klinga

Juontaja ja toimittaja, jolla yli 20 vuoden työkokemus television urheilu-, uutis- ja viihdeohjelmista kaikilla Suomen merkittävimmillä tv-kanavilla.

Uran kohokohdat: “Uran huippuhetkiin ovat kuuluneet eri lajien arvokilpailut ja olympialaiset. Etenkin ensimmäiset kesäolympialaiset Barcelonasssa 1992 ovat jääneet mieleen.”

Terveiset Viasatin katsojille: “Viasatin katsojille haluamme tarjota huippuelämyksiä urheilun parissa. Nautimme työskentelystä huipputuotteiden parissa, toivomme että se välittyy myös kotikatsomoihin.”

Ville Kuusinen

Kuka: Ville Kuusinen

27-vuotias, urheilutoimittajan uran kautta unelmaansa elävä aladivari-palloilija, jolle selostaminen on nautinto, jossa haluaa aina tehdä paremman suorituksen kuin edellisellä kerralla.  

Uran kohokohdat: “Omat kohokohdat urallani ovat ehdottomasti El Clasicot ja niiden selostukset Viasatilla, sekä UCL-pelien selostus kanavilla. Unelmat on toteutunut kun näitä pelejä päässyt selostamaan. Jokainen päivä näiden pelien kanssa on mieletöntä.”

Terveiset Viasatin katsojille: “Toivottavasti nautitte tarjonnasta yhtä paljon kun me. Huikeita lähetyksiä on luvassa ja haluan henkilökohtaisesti parhaisiin peleihin tehdä parhaan mahdollisen selostuksen.”

Tero Kainulainen

Kuka: Tero Kainulainen

Pitkän linjan toimittaja yli 20 vuoden rautaisella työkokemuksella. Selostustöitä vuodesta 2003 lähtien, mistä Viasatilla syksystä 2013 alkaen, lajeina jääkiekko ja jalkapallo.

Uran kohokohdat: “Pari kohokohtaa selostamisesta nousee ensimmäisenä mieleen: Torinon jääkiekkofinaali 2006 sekä David Rudishan soolona tehty ME-juoksu (800 metriä) Lontoon olympialaisissa.

Terveiset Viasatin katsojille: “Olet voitolla kun intohimo siivittää tekemistäsi.”

Antti-Jussi Niemi

Kuka: Antti-Jussi Niemi

Länsi-Vantaan kasvatti maailmalle, entinen jääkiekkoilija ja nykyinen opiskelija. Kokemusta entisellä Jokerit-puolustajalla riittää kotimaisten kaukaloiden lisäksi myös NHL:stä, KHL:stä ja lukuisista arvokisoista.

Uran kohokohdat: “Uran kohokohta kiekkoilijana on Torinon olympiahopea 2006 ja kommentaattorina ehdottomasti A. Mäkisen pudottaminen suorassa lähetyksessä.”

Terveiset Viastin katsojille: “Nauttikaa! Yritämme tarjota parasta!”