Logout

Ajankohtaista

Jokerit Inside

Kuusiosainen Jokerit Inside -dokumenttisarja kuvaa joukkueen arkea kauden alusta aina joulukuussa pelattavaan Helsinki Ice Challenge -ulkoilmaotteluun asti
Dokumentissä yhdistyy kolme tärkeää juhlavuotta: Suomi 100-vuotta, Jokereiden 50-vuotisjuhlakausi sekä KHL:n 10-vuotisjuhlavuosi.
Viasatin ja Jokereiden yhteistuotantona toteutettava dokumenttisarja Jokerit Inside tuo kiekkoseuran arjen lähemmäksi katsojia kuin koskaan aikaisemmin. Kuusiosainen Jokerit Inside -ohjelmasarja tarttuu ainutlaatuisen suureen hetkeen Suomen, Jokereiden ja KHL:n historiassa – kaikkien kolmen viettäessä juhlavuotta. Ohjelmasarja huipentuu itsenäisyyspäivän aikaan pelattavaan ulkoilmaotteluun Kaisaniemen puistossa, missä Jokerit saa vastaansa suurseura SKA Pietarin. 

Ohjelmasarjan ensimmäinen jakso on ensiesityksessä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssa to 26.10. sekä myöhemmin ilmaisessa Viafree-palvelussa

Katso ohjelman traileri tästä. 

Lue lisää... 

KHL ja Jokerit jatkavat Viasatilla ja Viaplayssa

MTG vahvistaa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen KHL:n kanssa. Uuden 4-vuotisen sopimuksen myötä KHL jatkaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yksinoikeudella Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa kauden 2020-2021 loppuun asti.  

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay esittävät tulevankin kauden aikana kaikki Helsingin Jokereiden ottelut. Lisäksi nähdään runsaasti muita KHL:n huippuotteluita suorina lähetyksinä. Yhteensä otteluita nähdään keskimäärin 4-6 viikossa. Kaikki näytettävät ottelut selostetaan suomeksi ja selostajina kuullaan tuttuun tapaan Antti Mäkistä sekä Tero Kainulaista.

”On fantastista seurata aitiopaikalta suomalaisen joukkueurheilun lippulaivaa KHL-kaukaloissa. KHL:n kansainvälinen jääkiekko on juurtunut näiden kolmen kauden aikana Helsinkiin ja uskon KHL:n kiinnostavuuden jatkavan huikeaa kasvuaan myös tulevina kausina. Jokerit-pelien seuraaminen on mahdollista Hangosta Utsjoelle ja toivon että koko maa lähtee Jokerit-matkallemme”, sanoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Lue lisää...

Valioliigan virallinen harjoitusturnaus Viasatilla ja Viaplayssa 19.-22.7.

Viasat ja Viaplay näyttävät 19.-22.7. pelattavan Premier League Asia Trophy -turnauksen. Mukana ovat Liverpool, Crystal Palace, West Bromwich ja Leicester. 

Viasatin Pre Season -ohjelmistoon kuuluva Premier League Asia Trophy pelataan tänä kesänä Hong Kongissa. Vuodesta 2003 pelattu kilpailu ainoa Valioliigaan sidonnainen turnaus Englannin ulkopuolella. 

Turnaukseen osallistuvat Liverpool, Crystal Palace, Leicester ja West Bromwich. Joukkueet pelaavat turnauksessa kaksi ottelua. Ensimmäisen ottelun voittajat kohtaavat finaalissa ja häviäjät pronssiottelussa. 

Premier League Asia Trophyn otteluohjelma:

19.7. keskiviikko
Leicester – West Bromwich klo 13.00
Liverpool – Crystal Palace klo 15.30

22.7. lauantai
Pronssiottelu klo 13.00
Finaali klo 15.30

Lue lisää

NHL Awards ja draftit katsottavissa Viasat Jääkiekolla ja Viaplayssa

Juhannusviikon juhlinnan ohessa jännitetään NHL:ssä useana iltana. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Viasat ja Viaplay näyttävät NHL Awards -palkintojenjakotilaisuuden sekä samassa yhteydessä pidettävän NHL Expansion Draftin. Perjantain ja lauantain välisenä yönä luvassa on varsinainen NHL Draft -tilaisuus, jossa suomalaisilla nuorilla pelaajilla on tänäkin vuonna keskeinen rooli. Molemmat tilaisuudet ovat katsottavissa Viasat Jääkiekko -kanavalla sekä Viaplayssa. NHL Draft on katsottavissa myös ilmaiseksi Viafreessa ja osoitteessa viasport.fi.

Keskiviikkoyönä pidettävässä NHL Expansion Draftissä koostetaan alkavalla kaudella NHL:ään liittyvä uusi organisaatio, Vegas Golden Knights. Uusi joukkue koostetaan laajennusdraftilla (Expansion Draft), joka on osa NHL Awardsia.  Vegas Golden Knights koostaa joukkueensa valitsemalla yhden pelaajan kustakin muusta NHL-joukkueesta. Jokainen joukkue on saanut suojata pelaajistaan joko 7 hyökkääjää, 3 puolustajaa ja 1 maalivahdin tai 8 kenttäpelaajaa ja 1 maalivahdin. Suojaamattomien pelaajien joukossa on 21 suomalaispelaajaa.

Näin näet juhannusviikon NHL -tilaisuudet

NHL Expansion Draft ja Awards -tilaisuudet nähdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 3:00 alkaen. Tapahtuma on katsottavissa kokonaisuudessaan sekä Viasat Jääkiekko –kanavalla että Viaplayssa. NHL Draftin 1. kierros nähdään perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 2:00 alkaen ja seuraavat kierrokset lauantaina klo 17:00 alkaen.

NHL Draft (pe ja la) on katsottavissa myös ilmaiseksi osoitteessa www.viasport.fi ja Viafreessa (www.viafree.fi). Katso myös tuoreimmat haastattelut varatuilta suomalaispelaajilta Viasatin somekanavissa ja viasport.fi.ssä.

NHL Expansion Draft & Awards 21.6.
ke-to välinen yö klo 3:00 Viasat Jääkiekko & Viaplay

NHL Draft:
1. kierros 23.6. klo 02:00 Viasat Jääkiekko, Viaplay, Viafree & viasport.fi
2. kierros 24.6. klo 17:00 – 20:00 (kierroksia yhteensä seitsemän, näytämme ajan puitteisiin mahtuvat kierrokset) Viasat Jääkiekko, Viaplay, Viafree & viasport.fi

Lue lisää

MTG lanseeraa Viareal -sovelluksen – Näe UEFA Champions Leaguen finaali VR-palvelun kautta

MTG lanseeraa uuden VR-sovelluksen Viarealin, joka tarjoaa käyttäjille täysin uudenlaisia interaktiivisia elämyksiä. Viareal tuo katsottavaksi eksklusiivista VR-sisältöä sekä lisäelementtejä urheilutapahtumiin, eSportsiin ja muihin MTG:n sisältöihin. Virtuaalitodellisuus tuodaan ensimmäistä kertaa osaksi myös 3. kesäkuuta pelattavaa UEFA Champions League -finaalilähetystä, joka on katsottavissa ilmaiseksi Viareal-sovelluksen kautta.  

Viareal-sovelluksella katsoja pääsee hyppäämään suoraan tapahtumien keskipisteeseen, esimerkiksi oman suosikkijoukkueen pukukoppiin. Viareal tarjoaa lanseerausvaiheessa yksinoikeudella lisäominaisuuksia isoimpiin urheilutapahtumiin kuten nyrkkeilyn Nordic Rumbleen sekä ESL:n ja DreamHackin kansainvälisiin eSports -kilpailuihin. Viareal-sovellus sisältää myös mukaansatempaavia VR-tuotantoja, jotka on räätälöity erityisesti virtuaalitodellisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

Huuhkajille uusi koti - jalkapallon EM- ja MM-karsinnat sekä uusi UEFA Nations League Viasatille, Viaplayhin ja Viafreehin

Viasatin, Viaplayn ja Viafreen emoyhtiö MTG on hankkinut Suomeen mediaoikeudet jalkapallon seuraaviin EM-karsintoihin, MM-karsintoihin sekä UEFA:n uusiin UEFA Nations League -otteluihin. Ottelut tulevat olemaan katsottavissa Viasatin maksu-tv-kanavilla sekä kuukausimaksullisessa Viaplay-palvelussa. Lisäksi ensimmäistä kertaa premium urheilusisältöä tuodaan myös kaikkien vapaasti katsottavaksi ilmaiseen, mainosrahoitteeseen Viafree-nettipalveluun.

Viasatin tv-kanavat ja Viaplay-palvelu tuovat peräti 250 maajoukkuepeliä katsottavaksi per kausi. Mukana myös kaikki Suomen jalkapallon A-maajoukkueen “Huuhkajien” pelit. Useita korkean tason pelejä tullaan ensi kertaa näkemään myös Suomessa vastalanseeratussa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viafreessa nähdään mm. Huuhkajien EM-karsintapelit.  

Uudet oikeudet vahvistavat MTG:n entuudestaan massiivista jalkapallotarjontaa Suomessa. Viasatin ja Viaplayn mediaoikeuksiin kuuluvat uusien oikeuksien lisäksi mm. UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, La Liga, Serie A, FA Cup, Ligue 1 sekä Englannin liigacup (EFL Cup) ja Championship.  

Lue lisää

Brittifutiksen helmet jatkavat Viasatilla ja Viaplayssa – MTG:lle Englannin FA Cup, EFL Cup ja EFL Championship -oikeudet

Viasat ja Viaplay jatkavat Suomessa huippujalkapalloilun kotina myös tulevina vuosina. Uusien sopimusten myötä FA Cup näkyy yksinoikeudella Viasatilla ja Viaplayssa vuoteen 2024 asti. Englannin Liigacupin ja Championshipin oikeudet varmistuivat samalla vuoteen 2022 asti. 

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö MTG on hankkinut yksinoikeudella Pohjoismaiset mediaoikeudet Englannin FA Cupiin sekä Community Shieldiin (Valioliigan voittaja vs. FA Cup voittaja) vuodesta 2018 vuoteen 2024 asti. Uudet, vuodesta 2018 voimaan tulevat televisiointioikeudet sisältävät tuplamäärän otteluita entiseen sopimukseen verrattuna. Tämän lisäksi MTG on hankkinut yksinoikeudella Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan kattavat oikeudet Englannin Liigacupiin sekä Championshipiin vuoteen 2022 asti.

Lue lisää

F1-veneiden kausi starttaa viikonloppuna Portugalissa

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja käynnistyy viikonloppuna Portugalissa. Suomalaisittain erittäin kiinnostava kausi on katsottavissa kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä ilmaiseksi uudessa Viafree -nettitelevisiossa. Lähetykset selostaa selostajalegenda Matti Kyllönen. 

Lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön ja Filip Romsin mestaruustaistelun seuraaminen on tällä kaudella tehty erityisen helpoksi. Kaikki seitsemän GP-osakilpailua aika-ajoineen ovat katsottavissa kaikille ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä. Paluun selostamoon tekee itseoikeutetusti Matti Kyllönen, jonka asiantuntemus lajin suhteen on täysin omaa luokkaansa. 

F1H2O Portugalin GP:

la 22.4. klo 14:55 aika-ajot (Viafree & Viasat Urheilu)

su 23.4. klo 15:20 Portugalin GP (Viafree & Viasat Urheilu)

www.viafree.fi

Lue lisää

F1-veneet ja Matti Kyllönen käynnistävät uuden ilmaisen Viafree-palvelun

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja on osa uuden Viafree -nettitelevision tarjontaa. Viasat ja Viafree ovat allekirjoittaneet sopimuksen sarjan tv-oikeuksista, joka astuu voimaan välittömästi.

Lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön ja Filip Romsin taisteluja F1-veneiden kuninkuusluokassa voi seurata koko tulevan kauden ajan ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä. Kaikki kilpailut näytetään Viafreessa suorina lähetyksinä suomenkielisellä selostuksilla.

Lue lisää... 

Viasat, Viaplay ja Disney vahvistavat pitkäaikaista strategista yhteistyötään

MTG ja The Walt Disney Company Nordic vahvistavat yhteistyötään. Uuden sopimuksen myötä MTG ja The Walt Disney Company Nordic tarjoavat maailmanluokan viihdekokemuksen ja nopean saatavuuden Disneyn huippusisältöön Viaplay ja Viasat Kulta ja Viihde -asiakkaille Pohjoismaissa. Sopimukseen sisältyy Marvel, Lucasfilm ja Disney-Pixar -tuotannot. Tämän lisäksi Disney Channel, Disney Junior ja Disney XD pysyvät edelleen Viasatin maksutelevisiokattauksessa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Sopimus takaa Viasat Film -kanavalla ja Viaplayssa Pohjoismaissa esitettäväksi Disneyn parhaat teatterijulkaisut sekä maailmanlaajuiset hitit, kuten Rogue One: A Star Wars Story, Captain America: Civil War ja Vaiana.

Klassikot, kuten Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous, Leijonakuningas, Kaunotar ja hirviö, Autot ja Wall-E ovat katsottavissa Disney Movies on Demand -palvelun kautta Viaplaylla.

Lue lisää

#NHLaamiainen aloittaa Viasatin ja Viaplayn suorat aamulähetykset

Viasat Jääkiekko -kanavan uusin tuote on täällä! #NHLaamiainen on tunnin mittainen yön NHL-kierroksen läpikäyvä ja suomalaisia NHL-legendoja esittelevä ohjelma. Keskusteluohjelman isäntinä toimivat Viasatin NHL-asiantuntija Antti Mäkinen ja studioisäntä Iiro Harjula. 

Kaksiosaisen ohjelman ensimmäisellä puoliskolla pureudutaan edellisen yön otteluihin ja kiinnostavimpiin tapahtumiin.  Ohjelman jälkimmäisellä puolituntisella esitellään kaikkien aikojen suomalaisia NHL-pelaajia, joita nähdään myös studiossa vieraina. Ensimmäiseen lähetykseen Antti Mäkisen ja Iiro Harjulan vieraaksi saapuu Jere Lehtinen.

Ensimmäinen #NHLaamiainen tarjoillaan keskiviikkoaamuna klo 8:30 alkaen. #NHLaamiaista edeltää klo 5:35 alkava San Jose – Toronto -kohtaaminen Antti Mäkisen selostuksella.  

Lue lisää 

Suomi ei ole enää pelkkä jääkiekkomaa

Maksu-TV-operaattori Viasatin teettämä tutkimus osoittaa, että suurin osa 18-65-vuotiaista urheilun suurkuluttajista luokittelee itsensä sekä jääkiekko- että jalkapalloihmisiksi.  

Jalkapallon asema on Suomessa vahva, urheilun suurkuluttajista 36% seuraa aktiivisesti sekä jääkiekkoa että jalkapalloa. Jääkiekko on edelleen ykköslaji, vastaajista pelkkää jääkiekkoa seuraa 34% kun pelkän jalkapallon ystäviksi ilmoittautuu vain 15%. Jalkapallon seuraaminen näkyy myös seurajoukkueiden kohdalla, kaksi eniten mainintoja kerännyttä joukkuetta ovat FC Barcelona ja Liverpool.

Lue lisää

 

 

Super Bowl LI katsottavissa kaikille ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavalla

Amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin kohtalo ratkaistaan jälleen helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna, sunnuntaina 5. helmikuuta. Viasat näyttää Super Bowl -illan ilmaiseksi kaikille sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. 

Super Bowl järjestetään 51:nnen kerran. Finaalissa kohtaavat Green Bay Packers - Atlanta Falcons ja Pittsburgh Steelers – New England Patriots –otteluparien voittajat. Falcons jahtaa ensimmäistä Super Bowliaan, Patriots ja Packers ovat voittaneet pystin neljä kertaa. Steelersiltä mestaruuksia löytyy kuusi kappaletta, eniten NFL:ssä.

Suora Super Bowl -lähetys alkaa Viasat Urheilu -kanavalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01.00. Ottelu käynnistyy n. klo 01.30. Super Bowl -illan Viasat Urheilu -kanavalla selostaa Mika Laurila

Lue lisää

Ennennäkemätön määrä NHL-studioita

Vuosi 2017 on täällä. Viasat ja Viaplay ottavat vuoden vastaan tarjoamalla kiekkofaneille huikean määrän NHL-studioita. Luvassa on jopa 12 NHL-primetime studioiltaa.

Vuoden ensimmäinen studio tulee 7.1.2016 ja silloin onkin varsinainen lätkälauantai. Ensin KHL-studio Jokereiden pelistä Severstalia vastaan ja perään kattava puolituntinen, jossa niputetaan NHL:n syyspuolisko pakettiin. Sen jälkeen jatketaan normaalisti NHL-studion parissa ja otteluna suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen: Buffalo-Winnipeg (Armia, Ristolainen ja Laine).

Studion miehityksestä vastaavat edelleen rautaiset asiantuntijat: Ville Nieminen, Janne Niinimaa, Ismo Lehkonen ja Ossi Väänänen, sekä studioisäntä Iiro Harjula. Ottelut selostaa NHL-ääni Antti Mäkinen.

Alkuvuoden NHL-studiot* (Viasat Jääkiekko & Viaplay)

Lauantai 7.1. klo 20:05 Buffalo vs. Winnipeg (studio klo 19:00)

Maanantai 16.1. klo 20:05 Buffalo vs. Dallas (studio klo 19:30)

Lauantai 4.2. klo 20:10 Montreal vs. Washington (studio klo 19:40)

Lauantai 11.2. klo 21:10 Dallas vs. Carolina (studio klo 20:30)

Lauantai 18.2. klo 21:10 Montreal vs. Winnipeg (studio klo 20:30)

Lauantai 11.3. klo 20:10 Boston vs. Philadelphia (studio klo 19:40)

*muutokset mahdollisia

Lue lisää 

NHL-kolumnisti Jouni Nieminen Viasatille

12.12.2016 Viasat on aloittanut yhteistyön NHL-asiantuntija Jouni Niemisen kanssa. Kaksi kertaa viikossa Viasatsport.fi-sivustolla ilmestyvä kolumni kantaa nimeä ”Jouni Niemisen NHL”. Monille NHL-faneille tuttu Nieminen kirjoittaa kiekkofaneille mietteitään suoraan Edmontonista.
Kolumnia kirjoittava Nieminen on seurannut NHL:ää erittäin tarkoin jo 1970-luvulta lähtien ja omaa peräti 15 vuoden kokemuksen kirjoittamisesta NHL:n saralla. Kyseessä on siis rautainen kiekkotietäjä ja intohimoinen NHL-kirjoittaja.  Lue lisää... 

Jouni Niemisen NHL -kolumni on luettavissa osoitteessa www.viasatsport.fi

Tatli, Helenius, Wahlström ja Räsänen vuosituhannen kovimmassa suomalaisnyrkkeilyillassa Viaplayssa

Suomalainen nyrkkeilyvuosi huipentuu joulukuussa nyrkkeilyiltaan, jossa kehään nousevat vuorotellen kaikki Suomen nyrkkeilyn tämän hetken ykkösnimet: Edis Tatli, Eva Wahlström, Robert Helenius sekä Niklas Räsänen. Ottelu on katsottavissa yksinoikeudella Viaplay –palvelussa.

ALL IN –nyrkkeilyilta on katsottavissa Viaplayssa kaikille Viaplay Fighting, Viaplay Sport ja Viaplay Total –pakettien tilaajille. Viaplay kuuluu automaattisesti myös Viasatin satelliittitilauksiin sekä Maxivisionin, Ålcomin,  MCA:n ja Canal Digitalin Viasat-tilauksiin.

NFL Viasatilla ja Viaplayssa vuoteen 2022 asti

Modern Times Group (MTG) vahvistaa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen NFL:n kanssa kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että NFL jatkaa Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa Super Bowl LVI 2022:een asti.  

Kaikki NFL-kaudet play-offeihin ja Super Bowleihin asti tullaan jatkossakin näkemään Viasatin urheilukanavilla sekä Viaplay-palvelussa seuraavan viiden kauden ajan.

Lue lisää

Manchester United TV vahvistamaan Viaplayn ja Viasatin Valioliigatarjontaa

Viaplay näyttää parhaita paloja Manchester United TV -kanavan tarjonnasta tästä illasta alkaen. Viasatin satelliittiasiakkaille kanava aukeaa kokonaisuudessaan lokakuun lopussa. MUTV –kanavalla nähdään mm. eksklusiivisia dokumentteja, pelaajahaastatteluja, José Mourinhon mietteitä ennen otteluiden alkua sekä MUTV:n asiantuntijakommentteja ja analyysejä suoraan Old Traffordilta. Kanavalla nähdään myös live-otteluita Manchester Unitedin U18 ja U21 –joukkueilta.  
 

Lue lisää 

NFL-kausi starttaa Viasatilla ja Viaplayssa

2.9.2016: Amerikkalaisen jalkapallon kruununjalokivi NFL näkyy jatkossa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Otteluita nähdään myös Suomen kannalta parhaaseen katseluaikaan, sunnuntaisin klo 20. Viikon aikana esitetään keskimäärin neljä ottelua.

Lue lisää
 

Viasatin vahvistunut kiekkotiimi esittäytyy

24.8.2016: Uusi Viasat Jääkiekko HD -kanava näyttää kauden aikana tuhdin paketin suoria lähetyksiä KHL:stä, NHL:stä sekä todellisesta kiekkomaailman herkkupalasta, World Cup -turnauksesta. Superkiinnostavaa jääkiekkokautta tulkitsevat aikaisemmilta kausilta tuttujen ammattilaisten lisäksi myös uudet vahvistukset. 
Lue lisää

Viasatin ja Viaplayn Valioliiga-kausi pyörähtää käyntiin 13.8. – luvassa myös Championship

4.8.2016: Viasat on alkavalla kaudella englantilaisen jalkapalloilun koti. Kanavilla ja Viaplay-palvelussa näkyy paitsi 13.8. alkava Valioliiga, myös Englannin toiseksi korkein sarjataso Championship. Lisäksi ohjelmistoon kuuluvat englantilaiset cup-kilpailut FA Cup ja EFL Cup sekä muita eurooppalaisia huippusarjoja. Valioliiga-studioita esitetään säännöllisesti  lauantaisin. 

Lue lisää 

Uudet kanavat ja paketit - kysymyksiä ja vastauksia

1.8.2016: Viasatin kanavat ja kanavapaketit uudistuvat elokuussa 

Lanseeraamme 1.8.2016 5 uutta kanavaa, lanseerauksen yhteydessä myös paketointimme operaattoreilla uudistuu. Tästä löydät kysymyksiä ja vastauksia kanaviin ja paketteihin liittyen. 

Lue lisää 

Tulossa dokumenttisarja World Cupiin valmistautuvasta Leijona-joukkueesta

25.7.2016: 6-osainen Leijonat Inside -ohjelmasarja seuraa Leijonien matkaa kohti syksyn World Cup -turnausta. Suomalaiset jääkiekkofanit pääsevät ohjelmasarjan kautta ensimmäistä kertaa aitiopaikalle todistamaan kulissien takana tapahtuvia asioita. Tarjolla on ennennäkemätöntä materiaalia sekä harjoitustilanteista että pelaajien kotioloista ja taustajoukoista. Ensimmäinen jakso nähdään Viasat Jääkiekko -kanavalla sekä Viaplayssa elokuun loppupuolella.

Lue lisää

Maailman paras jääkiekko valtaa uuden Viasat Jääkiekko HD –kanavan

Viasatin legendaarinen Viasat Hockey Finland –kanava tekee paluun uudistuneena Viasat Jääkiekko HD –kanavana. Kanavalla nähdään maailman parhaiden kiekkoliigojen KHL:n ja NHL:n lisäksi myös vuoden odotetuin kiekkoturnaus World Cup. Uusi kanava aloittaa lähetykset elokuun alussa. 

Lue lisää 

Viasat lanseeraa vain maailman parasta jalkapalloa näyttävän kanavapaketin

Viasat lanseeraa vain maailman parasta jalkapalloa näyttävän kanavapaketin

Viasat Jalkapallo on Suomen ensimmäinen vain jalkapalloa näyttävä kanava ja kanavapaketti. Valioliiga- ja Liverpool-legenda Robbie Fowler kertoi uutisen keskiviikkoiltana Helsingissä tapahtumassa, johon osallistui iso joukko suomalaisia jalkapallon merkkihenkilöitä. 

Lue lisää

All Access: Quest for the Stanley Cup -dokumenttisarja Viasatin kanavilla

All Access: Quest for the Stanley Cup -dokumenttisarja nostattaa Stanley Cup –kuumetta Viasatin-kanavilla ja Viaplay-palvelussa

Viasat Sportin ja Viaplayn NHL-kausi huipentuu kesäkuun alussa alkaviin Stanley Cup –finaaleihin. Ennen finaalien alkua Stanley Cup –kuumetta nostatellaan All Access: Quest for the Stanley Cup –dokumenttisarjalla.  Jaksot esitetään Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelussa välittömästi Pohjois-Amerikan ensi-esityksen jälkeen.

Lue lisää

Uusi Viaplay Fighting -paketti

Uusi Viaplay Fighting -paketti sisältää yli 500 tuntia live kamppailu-urheilua yksinoikeudella mm. UFC:stä ja Nordic Fight Nightista. Viaplay Fighting lanseerataan samanaikaisesti Pohjoismaissa 22.4.

Lue lisää

23.12.2015 Vapaaottelun UFC Viaplaylle – Ottelut katsottavissa ilmaiseksi

Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut vapaaotteluorganisaatio UFC:n, Ultimate Fighting Championshipin lähetysoikeudet Suomessa vuoden 2016 alusta alkaen. Suomalaiset vapaaottelun ystävät pääsevät tutustumaan UFC-ottelutarjontaan aluksi maksutta. 

Lue lisää >>

1.11.2015 Satelliittiasiakkaat - uudistuksia Nelonen Pro-kanavien jakelussa

Satelliittiasiakkaiden Nelonen Pro Extra-kanavien jakelussa muutoksia 2.11.2015 alkaen.

Nelonen Pro Extra 3-8 -kanavien sisällöt ovat katsottavissa 2.11.2015 alkaen Ruutu+ -palvelun kautta. Käy aktivoimassa oma tilisi osoitteessa ruutu.fi/viasat. 

Lue lisää>>

Englannin Valioliigan lähetysoikeudet siirtyvät Viasatille ja Viaplaylle 2016 syksyllä

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut yksinoikeuden Englannin Valioliigan televisiointiin ja digitaalisiin lähetyksiin Suomessa kaudesta 2016-2017 alkaen. Sopimus sisältää kaikki ottelut koko Valioliiga –kaudelta ja kattaa oikeudet kauteen 2018-2019 saakka Suomessa. Lähetykset nähdään Suomessa Viaplay-palvelussa sekä Viasat Sport-kanavilla.

Mediakonserni Modern Times Group on hankkinut kaikkien Englannin Valioliigan suorien lähetysten televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet kolmivuotisella sopimuksella kaudesta 2016-2017 alkaen Suomessa ja Ruotsissa. Samassa yhteydessä MTG on hankkinut Tanskan markkinalla yksinoikeuden 100 otteluun sekä jaetut oikeudet muihin otteluihin kaikilla 38 Valioliigan ottelukierroksella.

Lue lisää>>

La Liga, Serie A palaavat Viasatille ja Viaplaylle - Ligue 1 mukana kaudesta 2016-2017 alkaen

Viasat Sportin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group (MTG) on hankkinut jalkapallon La Ligan, Serie A:n sekä Ranskan Ligue 1 –liigojen televisio- sekä digitaaliset lähetysoikeudet yksinoikeudella Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Suomessa lähetykset nähdään Viasat Sport-kanavilla sekä Viaplayssa. La Ligan ja Serie A:n osalta lähetykset alkavat jo tulevana viikonloppuna ja Ligue 1:n osalta kaudella 2016-2017.

INFO: Viasatin ja Viaplayn jalkapallo-oikeudet Suomessa:

UEFA Champions League 2015 - 2018
Englannin Valioliiga 2016 - 2019
Espanjan La Liga 2015-2018
Italian Serie A 2015-2018
Ranskan Ligue 1 2016-2018 
FA Cup, Capital One Cup ja DFB Pokal -2018

Lue lisää>>