Logout

Ajankohtaista

F1-veneiden kausi starttaa viikonloppuna Portugalissa

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja käynnistyy viikonloppuna Portugalissa. Suomalaisittain erittäin kiinnostava kausi on katsottavissa kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä ilmaiseksi uudessa Viafree -nettitelevisiossa. Lähetykset selostaa selostajalegenda Matti Kyllönen. 

Lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön ja Filip Romsin mestaruustaistelun seuraaminen on tällä kaudella tehty erityisen helpoksi. Kaikki seitsemän GP-osakilpailua aika-ajoineen ovat katsottavissa kaikille ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä. Paluun selostamoon tekee itseoikeutetusti Matti Kyllönen, jonka asiantuntemus lajin suhteen on täysin omaa luokkaansa. 

F1H2O Portugalin GP:

la 22.4. klo 14:55 aika-ajot (Viafree & Viasat Urheilu)

su 23.4. klo 15:20 Portugalin GP (Viafree & Viasat Urheilu)

www.viafree.fi

Lue lisää

F1-veneet ja Matti Kyllönen käynnistävät uuden ilmaisen Viafree-palvelun

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja on osa uuden Viafree -nettitelevision tarjontaa. Viasat ja Viafree ovat allekirjoittaneet sopimuksen sarjan tv-oikeuksista, joka astuu voimaan välittömästi.

Lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön ja Filip Romsin taisteluja F1-veneiden kuninkuusluokassa voi seurata koko tulevan kauden ajan ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä. Kaikki kilpailut näytetään Viafreessa suorina lähetyksinä suomenkielisellä selostuksilla.

Lue lisää... 

Viasat, Viaplay ja Disney vahvistavat pitkäaikaista strategista yhteistyötään

MTG ja The Walt Disney Company Nordic vahvistavat yhteistyötään. Uuden sopimuksen myötä MTG ja The Walt Disney Company Nordic tarjoavat maailmanluokan viihdekokemuksen ja nopean saatavuuden Disneyn huippusisältöön Viaplay ja Viasat Kulta ja Viihde -asiakkaille Pohjoismaissa. Sopimukseen sisältyy Marvel, Lucasfilm ja Disney-Pixar -tuotannot. Tämän lisäksi Disney Channel, Disney Junior ja Disney XD pysyvät edelleen Viasatin maksutelevisiokattauksessa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Sopimus takaa Viasat Film -kanavalla ja Viaplayssa Pohjoismaissa esitettäväksi Disneyn parhaat teatterijulkaisut sekä maailmanlaajuiset hitit, kuten Rogue One: A Star Wars Story, Captain America: Civil War ja Vaiana.

Klassikot, kuten Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous, Leijonakuningas, Kaunotar ja hirviö, Autot ja Wall-E ovat katsottavissa Disney Movies on Demand -palvelun kautta Viaplaylla.

Lue lisää

#NHLaamiainen aloittaa Viasatin ja Viaplayn suorat aamulähetykset

Viasat Jääkiekko -kanavan uusin tuote on täällä! #NHLaamiainen on tunnin mittainen yön NHL-kierroksen läpikäyvä ja suomalaisia NHL-legendoja esittelevä ohjelma. Keskusteluohjelman isäntinä toimivat Viasatin NHL-asiantuntija Antti Mäkinen ja studioisäntä Iiro Harjula. 

Kaksiosaisen ohjelman ensimmäisellä puoliskolla pureudutaan edellisen yön otteluihin ja kiinnostavimpiin tapahtumiin.  Ohjelman jälkimmäisellä puolituntisella esitellään kaikkien aikojen suomalaisia NHL-pelaajia, joita nähdään myös studiossa vieraina. Ensimmäiseen lähetykseen Antti Mäkisen ja Iiro Harjulan vieraaksi saapuu Jere Lehtinen.

Ensimmäinen #NHLaamiainen tarjoillaan keskiviikkoaamuna klo 8:30 alkaen. #NHLaamiaista edeltää klo 5:35 alkava San Jose – Toronto -kohtaaminen Antti Mäkisen selostuksella.  

Lue lisää 

Suomi ei ole enää pelkkä jääkiekkomaa

Maksu-TV-operaattori Viasatin teettämä tutkimus osoittaa, että suurin osa 18-65-vuotiaista urheilun suurkuluttajista luokittelee itsensä sekä jääkiekko- että jalkapalloihmisiksi.  

Jalkapallon asema on Suomessa vahva, urheilun suurkuluttajista 36% seuraa aktiivisesti sekä jääkiekkoa että jalkapalloa. Jääkiekko on edelleen ykköslaji, vastaajista pelkkää jääkiekkoa seuraa 34% kun pelkän jalkapallon ystäviksi ilmoittautuu vain 15%. Jalkapallon seuraaminen näkyy myös seurajoukkueiden kohdalla, kaksi eniten mainintoja kerännyttä joukkuetta ovat FC Barcelona ja Liverpool.

Lue lisää

 

 

Super Bowl LI katsottavissa kaikille ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavalla

Amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin kohtalo ratkaistaan jälleen helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna, sunnuntaina 5. helmikuuta. Viasat näyttää Super Bowl -illan ilmaiseksi kaikille sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. 

Super Bowl järjestetään 51:nnen kerran. Finaalissa kohtaavat Green Bay Packers - Atlanta Falcons ja Pittsburgh Steelers – New England Patriots –otteluparien voittajat. Falcons jahtaa ensimmäistä Super Bowliaan, Patriots ja Packers ovat voittaneet pystin neljä kertaa. Steelersiltä mestaruuksia löytyy kuusi kappaletta, eniten NFL:ssä.

Suora Super Bowl -lähetys alkaa Viasat Urheilu -kanavalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01.00. Ottelu käynnistyy n. klo 01.30. Super Bowl -illan Viasat Urheilu -kanavalla selostaa Mika Laurila

Lue lisää

Ennennäkemätön määrä NHL-studioita

Vuosi 2017 on täällä. Viasat ja Viaplay ottavat vuoden vastaan tarjoamalla kiekkofaneille huikean määrän NHL-studioita. Luvassa on jopa 12 NHL-primetime studioiltaa.

Vuoden ensimmäinen studio tulee 7.1.2016 ja silloin onkin varsinainen lätkälauantai. Ensin KHL-studio Jokereiden pelistä Severstalia vastaan ja perään kattava puolituntinen, jossa niputetaan NHL:n syyspuolisko pakettiin. Sen jälkeen jatketaan normaalisti NHL-studion parissa ja otteluna suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen: Buffalo-Winnipeg (Armia, Ristolainen ja Laine).

Studion miehityksestä vastaavat edelleen rautaiset asiantuntijat: Ville Nieminen, Janne Niinimaa, Ismo Lehkonen ja Ossi Väänänen, sekä studioisäntä Iiro Harjula. Ottelut selostaa NHL-ääni Antti Mäkinen.

Alkuvuoden NHL-studiot* (Viasat Jääkiekko & Viaplay)

Lauantai 7.1. klo 20:05 Buffalo vs. Winnipeg (studio klo 19:00)

Maanantai 16.1. klo 20:05 Buffalo vs. Dallas (studio klo 19:30)

Lauantai 4.2. klo 20:10 Montreal vs. Washington (studio klo 19:40)

Lauantai 11.2. klo 21:10 Dallas vs. Carolina (studio klo 20:30)

Lauantai 18.2. klo 21:10 Montreal vs. Winnipeg (studio klo 20:30)

Lauantai 11.3. klo 20:10 Boston vs. Philadelphia (studio klo 19:40)

*muutokset mahdollisia

Lue lisää 

NHL-kolumnisti Jouni Nieminen Viasatille

12.12.2016 Viasat on aloittanut yhteistyön NHL-asiantuntija Jouni Niemisen kanssa. Kaksi kertaa viikossa Viasatsport.fi-sivustolla ilmestyvä kolumni kantaa nimeä ”Jouni Niemisen NHL”. Monille NHL-faneille tuttu Nieminen kirjoittaa kiekkofaneille mietteitään suoraan Edmontonista.
Kolumnia kirjoittava Nieminen on seurannut NHL:ää erittäin tarkoin jo 1970-luvulta lähtien ja omaa peräti 15 vuoden kokemuksen kirjoittamisesta NHL:n saralla. Kyseessä on siis rautainen kiekkotietäjä ja intohimoinen NHL-kirjoittaja.  Lue lisää... 

Jouni Niemisen NHL -kolumni on luettavissa osoitteessa www.viasatsport.fi

Tatli, Helenius, Wahlström ja Räsänen vuosituhannen kovimmassa suomalaisnyrkkeilyillassa Viaplayssa

Suomalainen nyrkkeilyvuosi huipentuu joulukuussa nyrkkeilyiltaan, jossa kehään nousevat vuorotellen kaikki Suomen nyrkkeilyn tämän hetken ykkösnimet: Edis Tatli, Eva Wahlström, Robert Helenius sekä Niklas Räsänen. Ottelu on katsottavissa yksinoikeudella Viaplay –palvelussa.

ALL IN –nyrkkeilyilta on katsottavissa Viaplayssa kaikille Viaplay Fighting, Viaplay Sport ja Viaplay Total –pakettien tilaajille. Viaplay kuuluu automaattisesti myös Viasatin satelliittitilauksiin sekä Maxivisionin, Ålcomin,  MCA:n ja Canal Digitalin Viasat-tilauksiin.

NFL Viasatilla ja Viaplayssa vuoteen 2022 asti

Modern Times Group (MTG) vahvistaa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen NFL:n kanssa kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että NFL jatkaa Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa Super Bowl LVI 2022:een asti.  

Kaikki NFL-kaudet play-offeihin ja Super Bowleihin asti tullaan jatkossakin näkemään Viasatin urheilukanavilla sekä Viaplay-palvelussa seuraavan viiden kauden ajan.

Lue lisää

Manchester United TV vahvistamaan Viaplayn ja Viasatin Valioliigatarjontaa

Viaplay näyttää parhaita paloja Manchester United TV -kanavan tarjonnasta tästä illasta alkaen. Viasatin satelliittiasiakkaille kanava aukeaa kokonaisuudessaan lokakuun lopussa. MUTV –kanavalla nähdään mm. eksklusiivisia dokumentteja, pelaajahaastatteluja, José Mourinhon mietteitä ennen otteluiden alkua sekä MUTV:n asiantuntijakommentteja ja analyysejä suoraan Old Traffordilta. Kanavalla nähdään myös live-otteluita Manchester Unitedin U18 ja U21 –joukkueilta.  
 

Lue lisää 

Ryder Cup 2016

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay näyttävät Ryder Cupin 2016 suorana aina avausseremoniasta lähtien. Vilkkaana urheiluviikonloppuna kilpailua päästään seuraamaan suomenkielisellä selostuksella Viasat Urheilu ja Viasat Jääkiekko -kanavilla sekä Viaplay -palvelussa. Selostajina toimivat Teemu Tyry ja Nikke Tyry, sekä asiantuntijoina Timo Rauhala, Antti Vaalas ja Karri Kakko. Kisat on katsottavissa myös Viasat Golf -kanavalla englanninkielisellä selostuksella.

Lue lisää

Jääkiekon World Cupin näkyvyys Suomessa

Torontossa 17.9.-1.10. pelattava jääkiekon World Cup näkyy kokonaisuudessaan sekä Viasatin kanavilla että Viaplay-palvelussa.  Lisäksi Nelosen kanavilla nähdään Suomen alkulohko-ottelut sekä Suomen esiottelut maksutta. Kaikki ottelut selostetaan paikanpäältä Viasatin selostajien Antti Mäkisen ja Tero Kainulaisen toimesta. Toronton selostamossa pelin kulkua kommentoi NHL- ja Leijonakonkari Janne Niinimaa. 

Lue lisää

NFL-kausi starttaa Viasatilla ja Viaplayssa

2.9.2016: Amerikkalaisen jalkapallon kruununjalokivi NFL näkyy jatkossa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Otteluita nähdään myös Suomen kannalta parhaaseen katseluaikaan, sunnuntaisin klo 20. Viikon aikana esitetään keskimäärin neljä ottelua.

Lue lisää
 

Viasatin vahvistunut kiekkotiimi esittäytyy

24.8.2016: Uusi Viasat Jääkiekko HD -kanava näyttää kauden aikana tuhdin paketin suoria lähetyksiä KHL:stä, NHL:stä sekä todellisesta kiekkomaailman herkkupalasta, World Cup -turnauksesta. Superkiinnostavaa jääkiekkokautta tulkitsevat aikaisemmilta kausilta tuttujen ammattilaisten lisäksi myös uudet vahvistukset. 
Lue lisää

Viasatin ja Viaplayn Valioliiga-kausi pyörähtää käyntiin 13.8. – luvassa myös Championship

4.8.2016: Viasat on alkavalla kaudella englantilaisen jalkapalloilun koti. Kanavilla ja Viaplay-palvelussa näkyy paitsi 13.8. alkava Valioliiga, myös Englannin toiseksi korkein sarjataso Championship. Lisäksi ohjelmistoon kuuluvat englantilaiset cup-kilpailut FA Cup ja EFL Cup sekä muita eurooppalaisia huippusarjoja. Valioliiga-studioita esitetään säännöllisesti  lauantaisin. 

Lue lisää 

Uudet kanavat ja paketit - kysymyksiä ja vastauksia

1.8.2016: Viasatin kanavat ja kanavapaketit uudistuvat elokuussa 

Lanseeraamme 1.8.2016 5 uutta kanavaa, lanseerauksen yhteydessä myös paketointimme operaattoreilla uudistuu. Tästä löydät kysymyksiä ja vastauksia kanaviin ja paketteihin liittyen. 

Lue lisää 

Tulossa dokumenttisarja World Cupiin valmistautuvasta Leijona-joukkueesta

25.7.2016: 6-osainen Leijonat Inside -ohjelmasarja seuraa Leijonien matkaa kohti syksyn World Cup -turnausta. Suomalaiset jääkiekkofanit pääsevät ohjelmasarjan kautta ensimmäistä kertaa aitiopaikalle todistamaan kulissien takana tapahtuvia asioita. Tarjolla on ennennäkemätöntä materiaalia sekä harjoitustilanteista että pelaajien kotioloista ja taustajoukoista. Ensimmäinen jakso nähdään Viasat Jääkiekko -kanavalla sekä Viaplayssa elokuun loppupuolella.

Lue lisää

Maailman paras jääkiekko valtaa uuden Viasat Jääkiekko HD –kanavan

Viasatin legendaarinen Viasat Hockey Finland –kanava tekee paluun uudistuneena Viasat Jääkiekko HD –kanavana. Kanavalla nähdään maailman parhaiden kiekkoliigojen KHL:n ja NHL:n lisäksi myös vuoden odotetuin kiekkoturnaus World Cup. Uusi kanava aloittaa lähetykset elokuun alussa. 

Lue lisää 

Nelonen Media ja Viasat yhteistyöhön – Leijonien World Cup -otteluita myös maksutta Neloselta

Jääkiekon World Cup, kuluvan vuosituhannen isoin ja odotetuin turnaus, näkyy syksyllä 2016 vahvasti sekä Viasatin että Nelosen ohjelmistossa. Nelonen Media ja Viasat ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo Leijonat osaksi molempien syksyn urheilutarjontaa.

Lue lisää

Viasat ja Viaplay yhteistyöhön Helsinki Cupin kanssa

Viasat ja Viaplay ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen Helsinki Cupin kanssa. Yhteistyö on luontevaa jatkoa Viasatin ja Viaplayn viimeaikaisille panostuksille uusiin urheiluoikeuksiin varsinkin jalkapallon saralla. Rakkaus lajiin lähtee junioritoiminnasta, missä kasvatetaan tulevaisuuden lupauksia niin kotimaan kuin myös kansainvälisille kentille.

Lue lisää...

Juhannuksen jännitysnäytelmä - NHL Draft ilmaiseksi

NHL Draft katsottavissa ilmaiseksi Viasatilla

Auston Matthews vai Patrik Laine? Spekulaatio NHL:n ykkösvarauksesta käy  kuumana. Vastaus kysymykseen saadaan perjantain ja lauantain välisenä yönä suorana lähetyksenä Buffalosta Viasat Sport Finland –kanavalla. 

Lue lisää 

Viasat lanseeraa vain maailman parasta jalkapalloa näyttävän kanavapaketin

Viasat lanseeraa vain maailman parasta jalkapalloa näyttävän kanavapaketin

Viasat Jalkapallo on Suomen ensimmäinen vain jalkapalloa näyttävä kanava ja kanavapaketti. Valioliiga- ja Liverpool-legenda Robbie Fowler kertoi uutisen keskiviikkoiltana Helsingissä tapahtumassa, johon osallistui iso joukko suomalaisia jalkapallon merkkihenkilöitä. 

Lue lisää

Viaplay ja Viasat näyttävät Suomen jalkapallon A-maajoukkueen eli Huuhkajien ottelun ensimmäistä kertaa.

Viaplay ja Viasat ovat hankkineet tv-lähetysoikeudet Suomen jalkapallon A-maajoukkueen otteluihin Belgiaa (1.6.) ja Italiaa (6.6.) vastaan. Molemmat ottelut lähetetään Viaplaylla ja Viasatilla suorina lähetyksinä. Belgia - Suomi –ottelu on nähtävissä Viaplay-palvelussa ilmaiseksi. 

Lue lisää

All Access: Quest for the Stanley Cup -dokumenttisarja Viasatin kanavilla

All Access: Quest for the Stanley Cup -dokumenttisarja nostattaa Stanley Cup –kuumetta Viasatin-kanavilla ja Viaplay-palvelussa

Viasat Sportin ja Viaplayn NHL-kausi huipentuu kesäkuun alussa alkaviin Stanley Cup –finaaleihin. Ennen finaalien alkua Stanley Cup –kuumetta nostatellaan All Access: Quest for the Stanley Cup –dokumenttisarjalla.  Jaksot esitetään Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelussa välittömästi Pohjois-Amerikan ensi-esityksen jälkeen.

Lue lisää

Copa América Centenario kruunaa Viasatin ja Viaplayn kesän jalkapallotarjonnan

Upeita uutisia jalkapallon ystäville!

Viaplay ja Viasat ovat hankkineet Copa Américan esitysoikeudet kaikissa Pohjoismaissa. Copa América täydentää Viaplayn ja Viasatin erittäin kattavaa jalkapallotarjontaa entisestään. 4. – 27. 6. välisenä aikana pelattava Copa América Centenario on Yhdysvalloissa järjestettävä maajoukkuejalkapalloturnaus. Copa Américan 100 -vuotisturnauksessa kentällä nähdään maailman parhaita pelaajia kuten Lionel Messi, Luis Suárez, James Rodriguez ja Alexis Sanchez.

Lue lisää

 

Uusi Viaplay Fighting -paketti

Uusi Viaplay Fighting -paketti sisältää yli 500 tuntia live kamppailu-urheilua yksinoikeudella mm. UFC:stä ja Nordic Fight Nightista. Viaplay Fighting lanseerataan samanaikaisesti Pohjoismaissa 22.4.

Lue lisää

Pääsiäinen 2016 - näin palvelemme

Asiakaspalvelumme lähtee pääsiäisen viettoon 24.3. klo 16:00. Asiakaspalvelumme palvelee seuraavan kerran tiistaina 29.3. kello 10:00 alkaen. 

Hyvää Pääsiäistä, toivottaa Viasatin asiakaspalvelu 

Lue lisää... 

Yli 100 tuntia parasta liveurheilua ilmaiseksi Viaplayssa tulevana viikonloppuna

Viaplay avaa tulevana viikonloppuna koko liveurheilutarjontansa kaikille suomalaisille vapaaseen katseluun. Perjantaista sunnuntaiyöhön jatkuva avoin katselu on täynnä maailmanluokan urheilutapahtumia kuten prime time NHL-pelejä, La Ligan huippu-otteluita ja Englannin liigacupin finaali, missä vastakkain asettuvat Liverpool ja Manchester City. 
 

Lue lisää täältä 

Muutoksia Soneran verkossa

Hyvä Soneran asiakas.

Viasat Sport Finland -kanava muuttaa lähetystekniikka 12.1. alkaen. Uudella lähetystekniikalla pyritään parantamaan kuvanlaatua ja tätä kautta asiakkaan katselukokemusta. Muuttunut lähetystekniikka vaatii HD-digiboksin. Mikäli Viasat Sport Finland -kanava muutoksen jälkeen ei näy on sinun hankittava HD-lähetyksiä tukeva televisio tai digiboksi. Tarkistathan laitevaatimukset Soneralta.  Mikäli sinulle tulee muutoksesta kysyttävää olethan yhteydessä Soneraan, kiitos.

Soneran tiedotteen ja oman laitteesi soveltuvuuden voit tarkistaa täältä:

https://www.sonera.fi/asiakastuki/ajankohtaista/asiakastiedotteet?id=1516354088fffea58d56ff6e54065c2c3e651480

 

 

Joulunaika 2015 - näin palvelemme

Asiakaspalvelumme rauhoittuu joulun viettoon 23.12 klo 15:00. Asiakaspalvelumme palvelee seuraavan kerran maanantaina 28.12. kello 11:00 alkaen. Tilauspalvelu avautuu jo tuntia aikaisemmin, kello 10:00. Uudenvuodenpäivänä 1.1. ja Loppiaisena 6.1. asiakaspalvelumme on suljettu. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta, toivottaa: Viasatin asiakaspalvelu.  

Lue lisää >> 

4.12.2015 Viasat Sportin ja Viaplayn golfvuosi 2016

Viasat Sport ja Viaplay jatkavat golfin ammattilaisturnausten lähettämistä kattavasti myös vuonna 2016. Viasat Golf -kanava sekä Viaplay esittävät kesällä 2016 yksinoikeudella golfin arvokkaimmista suurkilpailuista US Open, The Open ja PGA Championship -major-turnaukset. 

Lue lisää >>

1.1.2016 NHL Winter Classic käynnistää Viasat Sportin urheiluvuoden

Viasat Sportin ja Viaplayn urheiluvuosi 2016 aloitetaan komeasti NHL-klassikolla. Uudenvuodenpäivänä pelattavassa Bridgestone NHL Winter Classic – ulkoilmaottelussa vastakkain asettuvat Boston Bruins ja Montreal Canadiens. Suora ottelu ja ennakkostudio NHL-asiantuntijoineen nähtävissä Viasat Sport Finland –kanavalla sekä Viaplay-palvelussa.

Lue lisää >>

23.12.2015 Vapaaottelun UFC Viaplaylle – Ottelut katsottavissa ilmaiseksi

Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut vapaaotteluorganisaatio UFC:n, Ultimate Fighting Championshipin lähetysoikeudet Suomessa vuoden 2016 alusta alkaen. Suomalaiset vapaaottelun ystävät pääsevät tutustumaan UFC-ottelutarjontaan aluksi maksutta. 

Lue lisää >>

11.12.2015 Road to the NHL Winter Classic 2016 –dokumenttisarja alkaa

Viasat Sportin ja Viaplayn urheiluvuosi 2015 huipentuu suositun Road to the NHL Winter Classic – realitydokumenttisarjan uusimpaan tuotantokauteen. Uudet jaksot esitetään Viasat Sport Finland-kanavalla ja Viaplay-palvelussa välittömästi Pohjois-Amerikan ensi-esityksen jälkeen. Dokumenttisarja pohjustaa Viasat Sport Finland-kanavalla ja Viaplayssa suorana esitettävää uudenvuodenpäivän Bridgestone NHL Winter Classic –ottelua Boston Bruinsin ja Montreal Canadiensin välillä.

>> Lue lisää 

7.12.2015 UEFA Champions League -lohkovaihe huipentuu

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen viimeinen ottelukierros pelataan tiistaina ja keskiviikkona yhteensä 16 ottelun voimin. Viasat Sport ja Viaplay esittävät kaikki ratkaisuottelut molempina ottelupäivinä. Erityisesti tiistain ja keskiviikkoillan lähetyksissä seurataan brittijoukkueiden kohtalonotteluita. Manchester United tarvitsee vierasvoiton Wolfsburgista, Chelsea lähtee lohkon kärkipaikalta ratkaisevaan kotiotteluun Jose Mourinhon Portoa vastaan ja Arsenal on selkä seinää vastaan Kreikassa Olympiakosia vastaan. 

Lue lisää>>

 

1.11.2015 Satelliittiasiakkaat - uudistuksia Nelonen Pro-kanavien jakelussa

Satelliittiasiakkaiden Nelonen Pro Extra-kanavien jakelussa muutoksia 2.11.2015 alkaen.

Nelonen Pro Extra 3-8 -kanavien sisällöt ovat katsottavissa 2.11.2015 alkaen Ruutu+ -palvelun kautta. Käy aktivoimassa oma tilisi osoitteessa ruutu.fi/viasat. 

Lue lisää>>

Viasat Pelipäivä presents: Iso Ilta

Kauden kovimmat matsit ja Suomen parhaat studiolähetykset. On se aika vuodesta kun pelataan ne pelit, joita ei voi jättää väliin, kuten ensi lauantain El Clásico. Me panostamme näihin otteluihin kaiken ja kutsumme sinut mukaan elämään jokaisen hetken yhdessä loistavan studiotiimimme kanssa. Tarkista tarkat lähetysajankohdat Live urheilun aikataulusta

Jalkapallon Etelä-Amerikan MM- ja Copa America-karsinnat Viasatille ja Viaplaylle

Viasat ja Viaplay aloittavat MM-karsintojen televisioinnin välittömästi. Heti avausviikolla ohjelmistossa ovat kaikki Etelä-Amerikan huippujoukkueet Brasilia, Argentiina, Uruguay, Kolumbia ja Chile koitoksissa lopputurnauspaikoista Venäjän vuoden 2018 MM-kilpailuihin.
Lue lisää>>

Viasat lanseeraa Viasat Film Premiere HD- ja Viasat Film Hits -kanavat

Viasat uudistaa marraskuun 10. päivä elokuvakanaviaan palvelemaan entistä paremmin elokuvien ja nyt myös komediasarjojen ystäviä. Uudistuksen myötä Viasat lanseeraa Suomen tv-ensi-iltoihin keskittyvän Viasat Film Premiere HD-kanavan sekä Oscar-voittajiin ja yleisömagneetteihin keskittyvän Viasat Film Hits-kanavan. Marraskuun 10. päivä Viasat Film Comedy -kanavan ohjelmistossa aloittavat myös toivotut ikivihreät komediasarjat.

Lue lisää>>

Englannin Valioliigan lähetysoikeudet siirtyvät Viasatille ja Viaplaylle 2016 syksyllä

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut yksinoikeuden Englannin Valioliigan televisiointiin ja digitaalisiin lähetyksiin Suomessa kaudesta 2016-2017 alkaen. Sopimus sisältää kaikki ottelut koko Valioliiga –kaudelta ja kattaa oikeudet kauteen 2018-2019 saakka Suomessa. Lähetykset nähdään Suomessa Viaplay-palvelussa sekä Viasat Sport-kanavilla.

Mediakonserni Modern Times Group on hankkinut kaikkien Englannin Valioliigan suorien lähetysten televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet kolmivuotisella sopimuksella kaudesta 2016-2017 alkaen Suomessa ja Ruotsissa. Samassa yhteydessä MTG on hankkinut Tanskan markkinalla yksinoikeuden 100 otteluun sekä jaetut oikeudet muihin otteluihin kaikilla 38 Valioliigan ottelukierroksella.

Lue lisää>>

La Liga, Serie A palaavat Viasatille ja Viaplaylle - Ligue 1 mukana kaudesta 2016-2017 alkaen

Viasat Sportin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group (MTG) on hankkinut jalkapallon La Ligan, Serie A:n sekä Ranskan Ligue 1 –liigojen televisio- sekä digitaaliset lähetysoikeudet yksinoikeudella Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Suomessa lähetykset nähdään Viasat Sport-kanavilla sekä Viaplayssa. La Ligan ja Serie A:n osalta lähetykset alkavat jo tulevana viikonloppuna ja Ligue 1:n osalta kaudella 2016-2017.

INFO: Viasatin ja Viaplayn jalkapallo-oikeudet Suomessa:

UEFA Champions League 2015 - 2018
Englannin Valioliiga 2016 - 2019
Espanjan La Liga 2015-2018
Italian Serie A 2015-2018
Ranskan Ligue 1 2016-2018 
FA Cup, Capital One Cup ja DFB Pokal -2018

Lue lisää>>