Logout

Ajankohtaista

Telia ja Viasat tuovat yhdessä markkinoille jääkiekon superpaketin

Telia ja MTG -konserniin kuuluva Viasat Finland Oy ovat solmineet historiallisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Telian jääkiekkotuoteperhe kasvaa ainutlaatuisella All Stars -passilla. All Stars -passin tilaaja saa Liigan lisäksi käyttöönsä myös Viasat Jääkiekko HD -kanavan, joka sisältää maailman merkittävimpien jääkiekkosarjojen NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut.

Kyseessä on täysin uudenlainen jääkiekon supertuote, jollaista ei ole ollut markkinoilla koskaan aiemmin.

”Suomalaiset ovat intohimoista jääkiekkokansaa, jolle kaikkien tärkeimpien liigojen tuominen yhteen pakettiin mahdollistaa aivan uudenlaisen asiakaskokemuksen. Meitä Telian kanssa yhdistää vahvasti tahtotila kuunnella ja palvella kiekkofaneja mahdollisimman hyvin, ja molemmat talot tekevät tätä todellisella tunteen palolla sekä rautaisella ammattitaidolla”, sanoo MTG Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

”Teemme Liigaa asiakkaiden ehdoilla ja haluamme tarjota tällä yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua kaikille suomalaisille jääkiekon ystäville”, sanoo Telian jääkiekkotoimintojen johtaja, Head of Hockey Olli-Pekka Takanen. ”Kiekkofanillehan tämä on unelmien täyttymys, kun pystymme tarjoamaan kaikki kiinnostavimmat liigat yhden luukun kautta erittäin houkuttelevalla hinnalla.”

All Stars -passien myynti alkaa kesällä selvästi ennen syksyn kausien alkua. Passin hinta tulee olemaan 34,90 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai 29,90 euroa kuukaudessa määräaikaisella 12 kuukauden sopimuksella.

Telian Liiga-passien ja Joukkuepassien myynti alkoi 4.4. Ennakkotilaajan etuna Viasat Jääkiekko HD -kanava on avattu molempien passien tilaajille jo nyt ja kanava on ilmaiseksi käytössä 28.6. saakka.

Kaikki paketit ovat saatavilla kaikkialla Suomessa ja pelejä voi seurata eri laitteilla. Ottelut näkyvät Telia TV -digiboksilla ja Telian kaapeli-TV:n sekä Telia TV -sovelluksen kautta, kaikkien operaattoreiden liittymillä.

”Me Telia TV:llä haluamme ilahduttaa suomalaisia yhdistämällä huippulaadukkaan TV-sisällön asiakkaan ehdoilla tapahtuvaan, parhaaseen katselukokemukseen. Olemme erittäin iloisia voidessamme yhdessä strategisina kumppaneina Viasatin kanssa palvella huippu-urheilun faneja nyt vielä paremmin tuomalla valikoimaamme jääkiekon todellisen superpaketin”, sanoo Telian tv-sisältökumppanuuksien päällikkö Lumi Vesala.

Lue lisää

Huuhkajien keväänkin ottelut Viasatille ja Viaplaylle – luvassa runsaasti muutakin maajoukkuefutista

Viasat ja Viaplay esittävät keväällä kolme Suomen jalkapallon A-maajoukkueen ottelua: 23.3. Suomi – Makedonia, 26.3. Suomi – Malta ja 9.6. Suomi – Valko-Venäjä. Viasatin emoyhtiö MTG on jo aiemmin hankkinut maajoukkueoikeudet ensi syksystä eteenpäin. 

Viasat ja Viaplay ovat hankkineet mediaoikeudet kolmeen Suomen jalkapallomaajoukkueen otteluun. Kevään aikana Viasatilla ja Viaplayssa nähdään Suomen pelit Makedoniaa, Maltaa ja Valko-Venäjää vastaan. Makedonia- ja Malta-ottelut pelataan jo maaliskuussa. Otteluiden lähetysajat ovat seuraavat:

Pe 23.3. Suomi – Makedonia 18.00 (lähetys 17.50, selostaja: Ville Kuusinen)
Ma 26.3. Suomi – Malta 19.00 (lähetys 18.50, selostaja: Mikko Innanen)
La 9.6. Suomi – Valko-Venäjä, Ratina, Tampere

Maaliskuun maaottelut pelataan Turkin Belekissä. Kyseessä on virallinen maaottelujakso, eli Suomella on mukana käytännössä ykkösmiehistönsä, mm. Frankfurtin maalivahti Lukas Hradecky, Bröndbyn Teemu Pukki ja Leverkusenin Joel Pohjanpalo.

Kesäkuun ottelu Valko-Venäjää vastaan pelataan Tampereen Ratinassa ja se on Suomen viimeinen ottelu ennen syksyllä alkavaa UEFA Nations Leaguea.

Saksa – Espanja, Englanti – Italia, Saksa – Brasilia…

Suomen otteluiden lisäksi Viasat ja Viaplay vyöryttävät maaliskuun maaottelutauolle tukun muitakin huippuotteluita. 

Lue lisää

NHL Global Series tuo NHL-seurat Suomeen – Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat marraskuussa Helsingissä

The National Hockey League (NHL®) ja National Hockey League Player’s Association (NHLPA) ovat julkistaneet tänään päivämäärät ja paikat 2018 NHL Global Series™ osalta. Suomalaisia kiekkofaneja hemmotellaan marraskuussa kahdella ottelulla, joissa kohtaavat Florida Panthers ja Winnipeg Jets. Panthers ja Jets kohtaavat kahdessa runkosarjaottelussa Hartwall Arenalla, Helsingissä, torstaina 1. päivä ja perjantaina 2. päivä marraskuuta. Ottelut ovat katsottavissa Viasatin Urheilu-kanavilla sekä Viaplayssa.

Tuleva 2018 NHL Global Series™ tulee olemaan jo seitsemäs kausi, kun NHL saapuu Eurooppaan pelaamaan runkosarjaotteluita. Virallisia NHL-runkosarjapelejä on pelattu Suomessa aiemminkin, mutta kyse on ollut kauden avausotteluista. Tämä on ensimmäinen kerta, kun molemmilla joukkueilla on takana jo useampia runkosarjaotteluita Pohjois-Amerikassa.

Sen lisäksi että luvassa on takuuvarmasti laadukasta kiekkoviihdettä, tullaan peleissä näkemään myös suomalaisväriä, kun Panthersin hyökkääjä Aleksander Barkov ja Jetsin hyökkääjät Joel Armia ja Patrik Laine pelaavat ensimmäiset Suomen ottelunsa NHL-pelaajina.

Lue lisää

Eva Wahlströmillä kovatasoinen haastaja titteliottelussa - NO EXCUSES FIGHT NIGHT Viaplayssa ja Viasatilla

Kevään kuumimman kotimaisen nyrkkeilyillan lopullinen ottelukortti varmistunut. 9.3.2018 Espoo Metro Areenassa järjestettävä No Excuses Fight Night pitää sisällään kuusi ennakolta mielenkiintoista ja tasaväkistä kamppailua. Illan pääottelussa Eva Wahlström kohtaa ”Little Miss Tysonin” Melissa St. Vilin. Ilta on katsottavissa kokonaisuudessaan yksinoikeudella Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla. 

No Excuses Fight Night on katsottavissa kokonaisuudessaan yksinoikeudella Viaplay-palvelussa ja Viasat Urheilu -kanavalla. Illan tapahtumat välitetään kotikatsomoihin selostajakaksikko Antti Mäkisen ja Jani Rajalinin voimin. Illan studioisäntänä toimii Tuomas Tahvanainen ja ottelijat haastattelee Panu Markkanen. 

”Mahtavaa päästä selostamaan aitiopaikalta nyrkkeilytapahtumaa, joka on varmasti sähköinen ensimmäisestä konginkumahduksesta alkaen. Melkoinen ilta on tulossa ja ottelukortti pitää sisällään sellaisia herkkupaloja, joita Suomessa harvoin nähdään. Varsinkin Evan ottelut ovat saaneet yleisön perinteisesti liekkeihin”, Antti Mäkinen intoilee.

Viasatin vastaava tuottaja Ville Klinga on Mäkisen tavoin odottavalla kannalla ennen Espoon iltaa. ”On hienoa olla välittämässä näin mielenkiintoista nyrkkeilyiltaa katsojillemme. Otteluparit vaikuttavat ennakolta varsin tasaisilta, joten jännittäviä ja yleisöönmeneviä kamppailuja on luvassa", sanoo Klinga.

Lue tiedote kokonaisuudessaan täältä

Viasat ja mobiilipalveluyritys UROS mediayhteistyöhön

UROS ja Viasat Finland julkistavat yhteistyösopimuksen seuraavalle puolelle vuodelle

Oululaislähtöinen, menestyvä kasvuryitys, UROS ja Viasat Finland julkistavat tänään sopimuksen sisältöyhteistyöstä seuraavalle puolelle vuodelle. UROS on mukana maailman parhaat palloilusarjat kattavissa Viasatin live lähetyksissä sekä sosiaalisen median sisällöissä jo tulevan viikonlopun NFL Super Bowlista alkaen. Super Bowl viikonlopun lähetykset ovat katsottavissa veloituksetta Viasat Urheilu -kanavalla.

Lue lisää

Viafree-palveluun uutta eSports-sisältöä yhteistyössä Havu Gamingin kanssa

Viafree ja Suomen johtaviin elektronisen urheilun joukkueisiin kuuluva Havu Gaming aloittavat mediayhteistyön.

Osana yhteistyötä Viafree-palveluun tuotetaan katsottavaksi sisältöä Havun CS:GO-joukkueen matkasta Kiinan Shanghaissa pelattuun Starladder-turnaukseen. Lisäksi seurataan joukkueen pelejä Helsingissä pelattavassa Assembly Winter -tapahtumassa sekä tutustutaan pelaajien elämään turnausten ulkopuolella.
 
Jo nyt Viafreessa on eSports-faneille mielenkiintoista sisältöä ESL:n tuottaman, viikoittain ilmestyvän World of Esports -makasiiniohjelman muodossa. Ohjelmassa seurataan elektronisen urheilun kansainvälisiä turnauksia ja suurimpia supertähtiä.

Lue lisää

Eurooppaan syntymässä ensimmäinen media- ja telecom-alan yhdistävä toimija - MTG Nordic Entertainment ja TDC Group yhdistävät toimintansa

Pohjoismaiden johtaviin mediayhtiöihin lukeutuva MTG Nordic Entertainment ja Tanskan johtava teleoperaattori TDC Group yhdistyvät uudeksi pohjoismaiseksi toimijaksi. Yhdistymisen tuloksena syntyy Euroopan markkinoille ensimmäistä kertaa yhtiö, jossa yhdistyvät teleoperaattori sekä mediatalo. 

Suomessa MTG-konserniin kuuluu Viasat Finland, jonka kuluttajabrändeihin lukeutuvat mm. Viasatin maksu-tv-kanavat, Viaplay-suoratoistopalvelu sekä maksuton Viafree-suoratoistopalvelu. Lisäksi konsernin yrityksiin kuuluu Suomessa myös Nice Entertainment Finland.

Lue lisää

Viasat ja Viaplay uusivat golfoikeuksiaan kaikissa Pohjoismaissa

MTG (Modern Times Group) on jatkanut golfin pohjoismaisia mediaoikeuksia seuraavalla kuudella vuodella. Sopimukseen kuuluu European Tour-paketti, joka sisältää kahdeksan Rolex Series -kisaa, World Golf Championshipin kilpailut sekä kruunun jalokivenä Ryder Cupin. Uusi sopimus takaa suomalaisille, ruotsalaisille, tanskalaisille ja norjalaisille golfin ystäville jatkossakin vahvat kanavat lempilajinsa seuraamiselle niin Viasatin urheilukanavien kuin Viaplay-suoratoistopalvelun puolella vuoden 2024 loppuun asti.

Lue lisää

Brittikohtaaminen George ”Saint” Groves vs Chris Eubank Jr Viaplayssa 17.2.

Vain kuusi parasta on jäljellä, kun nyrkkeilyn uusi superturnaus World Boxing Super Series on edennyt välierävaiheeseen. Jaossa on maineen, kunnian ja Muhammad Ali Trophyn lisäksi n. 40 miljoonaa euro. Ihan pienestä kilpailusta ei tässä todellakaan ole kysymys. 

World Boxing Super Series luotiin globaaliksi areenaksi maailman parhaille nyrkkeilijöille. Ensimmäisellä kaudella mukana on ollut peräti kuusi maailmanmestaria ja yhdeksän nyrkkeilijää, jolla ei ole takana yhtään tappiota.

Semifinaalivaiheen ehdottomasti kiinnostavin ja kohutuin ottelu tulee olemaan 17.2. nähtävä ylemmän keskisarjan brittikohtaaminen kun George ”Saint” Grovesin vastaan asettuu Chris Eubank Jrloppuunmyydyllä Manchester Arenalla. Englannissa ottelu on saanut osakseen valtavan ennakkokohun ja kaikki 20 000 lippua myytiinkin loppuun hetkessä.

Lue lisää

Jari Litmanen arpoo Suomelle historiallisen lohkon – keskiviikon UEFA Nations Leaguen lohkoarvonta katsottavissa ilmaiseksi Viafreessa

UEFA Nations Leaguen lohkot arvotaan keskiviikkona Sveitsin Lausannessa. Arvontaa voi seurata suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplaylla ja ilmaiseksi Viafree- suoratoistopalvelussa. Lähetys alkaa klo 12.45 ja itse arvonta klo 13. Arvonnan selostaa Ville Kuusinen. Toimittajina paikan päällä Lausannessa ovat Antti Salo ja Ville Klinga.

Suomi pelaa Nations Leaguen C-liigassa, jonka lohkoarvonnan suorittaa entinen maajoukkueen kapteeni Jari Litmanen.

UEFA Nations League käynnistyy 6. Syyskuuta 2018. Eurooppalainen maajoukkuejalkapalloilu kokonaisuudessaan siirtyy tuolloin Viasatin kanaviin. Suomen A-maajoukkueen ottelut ovat vapaasti katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa.

Lue lisää

KHL ja Jokerit jatkavat Viasatilla ja Viaplayssa

MTG vahvistaa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen KHL:n kanssa. Uuden 4-vuotisen sopimuksen myötä KHL jatkaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yksinoikeudella Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa kauden 2020-2021 loppuun asti.  

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay esittävät tulevankin kauden aikana kaikki Helsingin Jokereiden ottelut. Lisäksi nähdään runsaasti muita KHL:n huippuotteluita suorina lähetyksinä. Yhteensä otteluita nähdään keskimäärin 4-6 viikossa. Kaikki näytettävät ottelut selostetaan suomeksi ja selostajina kuullaan tuttuun tapaan Antti Mäkistä sekä Tero Kainulaista.

”On fantastista seurata aitiopaikalta suomalaisen joukkueurheilun lippulaivaa KHL-kaukaloissa. KHL:n kansainvälinen jääkiekko on juurtunut näiden kolmen kauden aikana Helsinkiin ja uskon KHL:n kiinnostavuuden jatkavan huikeaa kasvuaan myös tulevina kausina. Jokerit-pelien seuraaminen on mahdollista Hangosta Utsjoelle ja toivon että koko maa lähtee Jokerit-matkallemme”, sanoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Lue lisää...

MTG lanseeraa Viareal -sovelluksen – Näe UEFA Champions Leaguen finaali VR-palvelun kautta

MTG lanseeraa uuden VR-sovelluksen Viarealin, joka tarjoaa käyttäjille täysin uudenlaisia interaktiivisia elämyksiä. Viareal tuo katsottavaksi eksklusiivista VR-sisältöä sekä lisäelementtejä urheilutapahtumiin, eSportsiin ja muihin MTG:n sisältöihin. Virtuaalitodellisuus tuodaan ensimmäistä kertaa osaksi myös 3. kesäkuuta pelattavaa UEFA Champions League -finaalilähetystä, joka on katsottavissa ilmaiseksi Viareal-sovelluksen kautta.  

Viareal-sovelluksella katsoja pääsee hyppäämään suoraan tapahtumien keskipisteeseen, esimerkiksi oman suosikkijoukkueen pukukoppiin. Viareal tarjoaa lanseerausvaiheessa yksinoikeudella lisäominaisuuksia isoimpiin urheilutapahtumiin kuten nyrkkeilyn Nordic Rumbleen sekä ESL:n ja DreamHackin kansainvälisiin eSports -kilpailuihin. Viareal-sovellus sisältää myös mukaansatempaavia VR-tuotantoja, jotka on räätälöity erityisesti virtuaalitodellisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

Huuhkajille uusi koti - jalkapallon EM- ja MM-karsinnat sekä uusi UEFA Nations League Viasatille, Viaplayhin ja Viafreehin

Viasatin, Viaplayn ja Viafreen emoyhtiö MTG on hankkinut Suomeen mediaoikeudet jalkapallon seuraaviin EM-karsintoihin, MM-karsintoihin sekä UEFA:n uusiin UEFA Nations League -otteluihin. Ottelut tulevat olemaan katsottavissa Viasatin maksu-tv-kanavilla sekä kuukausimaksullisessa Viaplay-palvelussa. Lisäksi ensimmäistä kertaa premium urheilusisältöä tuodaan myös kaikkien vapaasti katsottavaksi ilmaiseen, mainosrahoitteeseen Viafree-nettipalveluun.

Viasatin tv-kanavat ja Viaplay-palvelu tuovat peräti 250 maajoukkuepeliä katsottavaksi per kausi. Mukana myös kaikki Suomen jalkapallon A-maajoukkueen “Huuhkajien” pelit. Useita korkean tason pelejä tullaan ensi kertaa näkemään myös Suomessa vastalanseeratussa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viafreessa nähdään mm. Huuhkajien EM-karsintapelit.  

Uudet oikeudet vahvistavat MTG:n entuudestaan massiivista jalkapallotarjontaa Suomessa. Viasatin ja Viaplayn mediaoikeuksiin kuuluvat uusien oikeuksien lisäksi mm. UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, La Liga, Serie A, FA Cup, Ligue 1 sekä Englannin liigacup (EFL Cup) ja Championship.  

Lue lisää

Brittifutiksen helmet jatkavat Viasatilla ja Viaplayssa – MTG:lle Englannin FA Cup, EFL Cup ja EFL Championship -oikeudet

Viasat ja Viaplay jatkavat Suomessa huippujalkapalloilun kotina myös tulevina vuosina. Uusien sopimusten myötä FA Cup näkyy yksinoikeudella Viasatilla ja Viaplayssa vuoteen 2024 asti. Englannin Liigacupin ja Championshipin oikeudet varmistuivat samalla vuoteen 2022 asti. 

Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö MTG on hankkinut yksinoikeudella Pohjoismaiset mediaoikeudet Englannin FA Cupiin sekä Community Shieldiin (Valioliigan voittaja vs. FA Cup voittaja) vuodesta 2018 vuoteen 2024 asti. Uudet, vuodesta 2018 voimaan tulevat televisiointioikeudet sisältävät tuplamäärän otteluita entiseen sopimukseen verrattuna. Tämän lisäksi MTG on hankkinut yksinoikeudella Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan kattavat oikeudet Englannin Liigacupiin sekä Championshipiin vuoteen 2022 asti.

Lue lisää

F1-veneiden kausi starttaa viikonloppuna Portugalissa

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja käynnistyy viikonloppuna Portugalissa. Suomalaisittain erittäin kiinnostava kausi on katsottavissa kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä ilmaiseksi uudessa Viafree -nettitelevisiossa. Lähetykset selostaa selostajalegenda Matti Kyllönen. 

Lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön ja Filip Romsin mestaruustaistelun seuraaminen on tällä kaudella tehty erityisen helpoksi. Kaikki seitsemän GP-osakilpailua aika-ajoineen ovat katsottavissa kaikille ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä. Paluun selostamoon tekee itseoikeutetusti Matti Kyllönen, jonka asiantuntemus lajin suhteen on täysin omaa luokkaansa. 

F1H2O Portugalin GP:

la 22.4. klo 14:55 aika-ajot (Viafree & Viasat Urheilu)

su 23.4. klo 15:20 Portugalin GP (Viafree & Viasat Urheilu)

www.viafree.fi

Lue lisää

Viasat, Viaplay ja Disney vahvistavat pitkäaikaista strategista yhteistyötään

MTG ja The Walt Disney Company Nordic vahvistavat yhteistyötään. Uuden sopimuksen myötä MTG ja The Walt Disney Company Nordic tarjoavat maailmanluokan viihdekokemuksen ja nopean saatavuuden Disneyn huippusisältöön Viaplay ja Viasat Kulta ja Viihde -asiakkaille Pohjoismaissa. Sopimukseen sisältyy Marvel, Lucasfilm ja Disney-Pixar -tuotannot. Tämän lisäksi Disney Channel, Disney Junior ja Disney XD pysyvät edelleen Viasatin maksutelevisiokattauksessa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Sopimus takaa Viasat Film -kanavalla ja Viaplayssa Pohjoismaissa esitettäväksi Disneyn parhaat teatterijulkaisut sekä maailmanlaajuiset hitit, kuten Rogue One: A Star Wars Story, Captain America: Civil War ja Vaiana.

Klassikot, kuten Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous, Leijonakuningas, Kaunotar ja hirviö, Autot ja Wall-E ovat katsottavissa Disney Movies on Demand -palvelun kautta Viaplaylla.

Lue lisää

NHL-kolumnisti Jouni Nieminen Viasatille

12.12.2016 Viasat on aloittanut yhteistyön NHL-asiantuntija Jouni Niemisen kanssa. Kaksi kertaa viikossa Viasatsport.fi-sivustolla ilmestyvä kolumni kantaa nimeä ”Jouni Niemisen NHL”. Monille NHL-faneille tuttu Nieminen kirjoittaa kiekkofaneille mietteitään suoraan Edmontonista.
Kolumnia kirjoittava Nieminen on seurannut NHL:ää erittäin tarkoin jo 1970-luvulta lähtien ja omaa peräti 15 vuoden kokemuksen kirjoittamisesta NHL:n saralla. Kyseessä on siis rautainen kiekkotietäjä ja intohimoinen NHL-kirjoittaja.  Lue lisää... 

Jouni Niemisen NHL -kolumni on luettavissa osoitteessa www.viasatsport.fi

NFL Viasatilla ja Viaplayssa vuoteen 2022 asti

Modern Times Group (MTG) vahvistaa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen NFL:n kanssa kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa tämä tarkoittaa sitä, että NFL jatkaa Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa Super Bowl LVI 2022:een asti.  

Kaikki NFL-kaudet play-offeihin ja Super Bowleihin asti tullaan jatkossakin näkemään Viasatin urheilukanavilla sekä Viaplay-palvelussa seuraavan viiden kauden ajan.

Lue lisää