Logout

Viasat Urheilu

Image

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näe jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Nations League, EM-karsinnat, Ligue 1, FA Cup, Englannin Liigacup ja EFL Championship, sekä jääkiekon NHL, KHL! Lisäksi pääset näkemään NFL:ää, koripallon Euroliigaa ja golfia. Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita.

KANAVAT

VIASAT URHEILU

Viasat Urheilu on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Kanavalla nähdäänkin jalkapallon ja jääkiekon huippuliigojen lisäksi myös monipuolisesti muuta urheilua, kuten amerikkalaista jalkapalloa ja koripalloa. 

Viasat Jalkapallo

Suomalainen jalkapallokanava, joka keskittyy laadukkaisiin jalkapallotuotantoihin. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaita jalkapalloliigoja. Ohjelmistossa on mm. Valioliigan, Bundesliigan ja EM-karsintojen otteluita.

Kiinnostavimmissa otteluissa ennakkostudiot.

VIASAT JÄÄKIEKKO

Suomen ykkösjääkiekkokanava! Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja sillä esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita. Kanavalla nähdään mm. Jokereiden ottelut ja viikonloppuisin NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan klo 18:30-23:00 alkaen.

Jokereiden kotiotteluissa ja kiinnostavimmissa NHL-otteluissa ennakkostudiot. 

VIASAT HOCKEY

Viasat Hockey -kanavalta näet suorien NHL -otteluiden lisäksi päivittäisiä uusintoja, sekä koosteita edellisyön otteluista.

Viasat Sport

Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään monipuolisesti urheilua. Luvassa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa ja moottoriurheilua. 

Viasat Fotboll

Ruotsin jalkapallokanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista.

VIASAT HOCKEY

Viasat Hockey -kanavalta näet suorien NHL -otteluiden lisäksi päivittäisiä uusintoja, sekä koosteita edellisyön otteluista.

Viasat Golf

Suomen ensimmäinen golf-kanava! Näe yksinoikeudella European Tour, Ryder Cup, US Open, The Open/British Open ja PGA Championship suorina lähetyksinä. Kanavalta myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia.

Viasat Sport Premium

Ruotsin Premium urheilukanava. Kanava keskittyy erityisesti jalkapalloon ja sillä nähdään Ruotsin studiotuotannot ja kiinnostavimmat ottelut eri liigoista.

Live 1-5

Viasat Live 1-5 -kanavilta näet NHL:ää suorina lähetyksinä.