Logout

Viasat Viihde

Image

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Elokuvakanavat

Viasat Premiere HD

Parhaat uutuuselokuvat ja eniten ensi-iltoja! Viasat Film Premiere -kanavan ohjelmistoon kuuluvat Hollywoodin ja Pohjoismaiden uusimmat hittielokuvat, sekä viikonloppuisin esitettävät ensi-ilta elokuvat. Myös HD-kuvanlaadulla. 

Viasat Action HD

Suurimmat toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhu- elokuvat tuovat jännitystä jokaiseen päivään. Kanava täynnä toimintaa, myös HD-kuvanlaadulla. 

Viasat Comedy HD

Hauskanpitoon keskittyvä kanava esittää parhaat Pohjois- maiset ja kansainväliset komediat, uutuuksista klassikoihin! Myös HD-kuvanlaadulla. 

Viasat Family

Kanava tarjoaa naurua, fantasiaa, animaatioita ja seikkailuja koko perheelle! Kanava on jaettu Disney Juniorin kanssa. 

Viasat Hits

Kanava esittää uusimmat hitit, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita! 

Dokumenttikanavat

Viasat Explore HD

Viasat History HD

Viasat Nature HD

National Geographic Channel HD

Nat Geo Wild HD

Lastenkanavat

Disney Channel

Suosittu kanava täynnä Disneyn laatuviihdettä, suosittuja piirrossarjoja, iki-ihania Disneyn elokuvaklassikoita sekä uudempia menestyselokuvia. Ohjelmat pääosin puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

Disney XD

Hurjaa vauhtia, viihdettä, toimintaa, musiikkia ja seikkailua vähän vanhemmille pojille, tyttöjä kuitenkaan unohtamatta. Disney XD esittää jokaisen nuoren suosikkiohjelmaa.

Disney Junior

Boomerang

Laadukas ja turvallinen lasten ja nuorten kanava, jolla nähdään Looney Tunes –animaatiohahmoja mm. palkittu Repe Sorsan tähdittämä Duck Dodgers. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika vaihtelee.

Cartoon Network