Logout

Viasat Viihde

Image

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Elokuvakanavat

Viasat Premiere HD

Parhaat uutuuselokuvat ja eniten ensi-iltoja! Viasat Film Premiere -kanavan ohjelmistoon kuuluvat Hollywoodin ja Pohjoismaiden uusimmat hittielokuvat, sekä viikonloppuisin esitettävät ensi-ilta elokuvat. Myös HD-kuvanlaadulla. 

Viasat Action HD

Suurimmat toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhu- elokuvat tuovat jännitystä jokaiseen päivään. Kanava täynnä toimintaa, myös HD-kuvanlaadulla. 

Viasat Family

Koko perheen elokuvakanava tarjoaa naurua, fantasiaa, animaatioita ja seikkailuja! Aamusta iltapäivään nähdään lasten suosikkeja sekä koko perheen elokuvia ja iltaisin enemmän aikuisia kiinnostavimpia komedioita.  

Viasat Hits

Kanava esittää uusimmat hitit, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita! 

Dokumenttikanavat

Viasat Explore HD

Viasat Explore tarjoaa seikkailunhaluisille kiehtovia dokumentteja nopeista autoista aina extremekalastukseen.

Viasat History HD

Mikä meistä tekee juuri sellaisia kuin olemme? Viasat History katsoo taaksepäin ajassa löytääkseen vastauksia. Täällä löydät uusimmat teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista.

Viasat Nature HD

Täältä saat vastauksia sellaisiin eläin - ja luontokysymyksiin, joita et tullut edes ajatelleeksi kysyä. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa.

Nat Geo Wild HD

National Geographic Wild tarjoaa eläimellistä menoa. Kanava tuo ruutuun parhaat ja ainutlaatuisimmat kohtaamiset villin luonnon asukkaiden kanssa. Laadukkaat ohjelmat tarjoavat upeita elämyksiä syrjäisimmistä maailman kolkista aina merten syvyyksiin asti.

Lastenkanavat

Disney Channel

Disney Channel esittää suosittuja piirrossarjoja, Disneyn klassikkoelokuvia, sekä uudempia menestyselokuvia. Suurin osa ohjelmista on puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

Disney XD

Disney XD on tv-kanava vauhdikkaan toiminnan ja nasevan huumorin ystäville. Piirrettyjä menestyssarjoja, supersankareita ja muita suosikkisarjoja. Suurin osa sarjoista on puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

Disney Junior

Disney Junior tarjoaa viihdettä erityisesti 2-7 -vuotiaille. Sarjat sisältävät maagisia kertomuksia, tuttuja hahmoja ja musiikkia, sekä rohkaisevat leikkimieliseen oppimiseen. Osa sarjoista on puhuttu suomeksi.

Boomerang

Kanava tarjoaa piirrossarjojen ystäville laajan kattauksen suosituimpia piirrossarjoja maailmalta. Kanavalla tavataan niin Looney Tunesin hahmot kuin uudemmatkin tuttavuudet. Ohjelmat ovat englanniksi.

Cartoon Network

Etenkin nuorille ja lapsille suunnattu kanava, jolla on yksi maailman laajimmista piirrettyjen ohjelmien valikoimista. Kanavalla seikkailevat mm. Tom & Jerry, Kiviset ja Soraset, sekä Scooby Doo. Ohjelmat ovat englanniksi tai ruotsiksi puhuttu.